Forum » Zvok in slika » TV United, 70cm, 16:9, 100hz, flat
TV United, 70cm, 16:9, 100hz, flat
danielka84 ::
Zanima me ta tv, google ne ponudi nic kaj koristnega.
No v intersparu imano ta tv v akciji za 69.960 sit Kar je ultra ugodna cena.
Zanimajo me kaksne izkusnje tistih ki ga iate ali pa bilokaj veste o tem tvju.
Kako je z vhodi/izhodi, z 4:3 singnalom itd.
Sej se mislim odpravit it pogledat zadevo v trgovino, pa raj prej tu kaj vprasam. Nebi rad kuril bencina za brezveze in posledicno onesnazeval okolja.
lp
No v intersparu imano ta tv v akciji za 69.960 sit Kar je ultra ugodna cena.
Zanimajo me kaksne izkusnje tistih ki ga iate ali pa bilokaj veste o tem tvju.
Kako je z vhodi/izhodi, z 4:3 singnalom itd.
Sej se mislim odpravit it pogledat zadevo v trgovino, pa raj prej tu kaj vprasam. Nebi rad kuril bencina za brezveze in posledicno onesnazeval okolja.
lp
Včeraj sem si ogledal ta United TV 70cm 16:9 100 hz....slika zgleda kar uredu ( ni to neki top-notch od ostrine in živih barv, ampaj nekako nekaj srednjega proti zraven postavljenim Sonyjem)...sam tud nekaj razmišljam o nabavi tega TVja, bom še danes,jutri sprobal kako dela un XORO DVD/Divx HSD 310 player v navezi z njim...pa še kej poročam
cya
k.
cya
k.
...obsolete...
daj se prosim poglej kako je z normalnim signalom na united 16:9, al odreze spodnji in zgornji rob, ali jo stisne ali je normalna in imas na levi in desni strani crn rob?
budili ::
ce koga zanima je v Metro akcija Philips 16:9 flat 82cm za nekje okoli 500eu
druge so ble po 700eu
danes bil gor
druge so ble po 700eu
danes bil gor
Stepni Volk ::
budili - Philips iz METRO-ja, model 32PW6408 je le 50Hz (seveda odpade tudi Progressive Scan)!!
budili ::
hvala za dopolnilo
res je pa da tv zlo mal gledam, o tv tehniki pa pojma nimam
Sainfeld pa kak teletex to še gre
res je pa da tv zlo mal gledam, o tv tehniki pa pojma nimam
Sainfeld pa kak teletex to še gre
Ok, sem sel danes gledat ta United tv in trgovec tam mi je rekel da nemores preklopit v 4:3 nacin. Torej so vsi kanali raztegnjeni vodoravno, razen ce imas 16:9 input signal.
No potem sem videl en samsungov tv za 99.000sit, 72cm, 100hz, 4:3, flat...
kaj pravite, a je samsung za kaj pri crt tvjih?
No potem sem videl en samsungov tv za 99.000sit, 72cm, 100hz, 4:3, flat...
kaj pravite, a je samsung za kaj pri crt tvjih?
SebaR ::
Za Samsung ne vem kakšne tv-je ima, ampak če gre sodit po monitorjih so super kvalitete/cena. Drgač pa ima pomoje najbolše tvje Philips, ker ima ogromn tehnoloških stvari za izboljšanje kvalitete in odpravljanje šuma slike...le cena malce poskoči navzgor
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [TV] CRT oz. katodni televizorji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 38076 (20519) | mrheker |
» | Kakšno televizijo naj kupim in kje (poceni seveda :)Oddelek: Zvok in slika | 1951 (1702) | [SpydeR] |
» | Nakup TV 4:3 ali 16:9Oddelek: Kaj kupiti | 3925 (2965) | Mirč |
» | Kateri TVOddelek: Kaj kupiti | 2150 (1794) | OldSkul |
» | Nakup TV - 16:9 vs klasika (4:3)Oddelek: Zvok in slika | 2094 (1773) | gumby |