Forum » Zvok in slika » Težave z Mp3 Predvajanjem
Težave z Mp3 Predvajanjem
BeckDogXXX ::
Mene zanima,če mi lahko kdo pove kako rešiti težave spredvajanjem Mp3-jev na Kiss-u DP-1000!
Imam Naložen Firmware 2.8.5,in ko nekaj časa poslušam Mp3-je mi zašteka in ga je treba izklopiti iz toka.Poskušal sem že z firware-ju 2.9.1,tam pa mi Mp3-ji delajo v redu,zaštekajo pa mi nekateri filmi na 3.35 min in ga moram izklopiti iz toka!!!Kaj naj naredin?Prosim odgovorite čim prej!!!
Imam Naložen Firmware 2.8.5,in ko nekaj časa poslušam Mp3-je mi zašteka in ga je treba izklopiti iz toka.Poskušal sem že z firware-ju 2.9.1,tam pa mi Mp3-ji delajo v redu,zaštekajo pa mi nekateri filmi na 3.35 min in ga moram izklopiti iz toka!!!Kaj naj naredin?Prosim odgovorite čim prej!!!
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica težave - prosim za pomoč - mnenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 798 (693) | PugPlug |
» | Računalnik se sam ugaša ali ne prižge !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1534 (1429) | Tomson |
» | napetost med sponkamaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1729 (1612) | TESKAn |
» | Utapljanje ne izgleda kot utapljanjeOddelek: Problemi človeštva | 2893 (1950) | Invictus |
» | Nanotehnologija: se bodo dogovorili?Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2518 (2518) | Thomas |