Forum » Programska oprema » Msn Messenger
Msn Messenger
BloodyMan ::
Živjo!
Mi alhko kdo prosim pomaga, namrec ko si hocem instalirati msn messenger mi javi neko napako, ki se glasi:
Namestitev programa msn messenger ni uspela, koda napake: 1601. Pojdite na msn messengerjevo spletno mesto in od tam prenesite programsko opremo.
Ne vem v cem je fora.
Mi alhko kdo prosim pomaga, namrec ko si hocem instalirati msn messenger mi javi neko napako, ki se glasi:
Namestitev programa msn messenger ni uspela, koda napake: 1601. Pojdite na msn messengerjevo spletno mesto in od tam prenesite programsko opremo.
Ne vem v cem je fora.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
bastadu ::
Pojdite na msn messengerjevo spletno mesto in od tam prenesite programsko opremo.A si naredu to?
Curos ::
jest sm pa potegnu dol starejšo verzijo k mi dela vendar mam problemker se hoče takoj konektat in potegne najnovejšo ta mi pa na compu ne dela.ali se kje da izklopt avtomtask updejt ki bi biv zadovoljen 5.0 verzijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov Messenger se poslavlja 15. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13770 (10984) | energetik |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76475 (17116) | tilinho20 |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9514 (6699) | klemenSLO |
» | GAIM 2.0.0 prihaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7374 (5801) | B-D_ |
» | Cenzura v MSN Messengerju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17930 (13610) | 64202 |