» »

Internet strani ne odpira ?

Internet strani ne odpira ?

bukvi ::

Lp

Mene pa zanima zakaj mi v službi na računalniku ne odpira določenih internet strani
( joker.si/mn3njalnik , bolha.com, itd.).Ko napišem ime strani mi napiše" HTTP 404 Not Found". Verzija internet explorer 6.0
Kot da ne bi stran sploh obstajala. Pr kolegu sem gledal pa mu odpre te strani. BTW v pisarni sta dva kompa on ma gor winxp in ma spostavljen ISDN connect jaz pa sem priključen prek razdelilne vtičnice ki sta dve in imam gor win98 second edition. Prej mi je prve dve strani odpiral zdaj pa ne več. Pomoje je treba kakšno zaščito izklopit sam ne vem kje. Onem v pisarni zraven mene pa tud ne odpira teh strani.
Pa tud kakšne programe ko najdem pa hočem downloadat sploh noče in napiše isto kot zgoraj.
Pač njega zato ne bom spraševal :D pa zato naprošam vas da mi prosim poveste. Mislim da je neki treba naštelat na njegovem kompu al kaj?

ZA odgovore se najlepše zahvaljujem.

Bukvi
  • spremenilo: bukvi ()

G-Force ::

Nisi napisal kateri program za deskanje uporablas! To je tk kot bi šel kupit gume za avto, pa avta še sploh nimaš. Nauči se pisat poste!

Če maš IEja, boš svojo težavo najverjetneje odpravu v meniju Tools->Internet Options...

Najverjetneje maš nastavitve mal pobrklane...al pa previsoko zaščito nastavljeno.

LP.

P.S. Preziram ljudi, ki na delovnem mestu, med delovnim časom gledajo XXX strani.;((
|P4 3,0HT|1024MB RAM|GA81915P-G|160GB Maxtor SATA|Leadtek 6600GT PCI-E|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: G-Force ()

bukvi ::

G-force

Ni se ti treba tak razburjat :D .SAm ti dve strani bi rad odprl. Saj bi naložil gor FireFoxa pa ga sploh noče dol dat z neta. BTW G-Force kok pa ti tak zgodaj gor na netu (srfaš v službi a?)LOOOOL

Pa brez zamere G-Force mal heca mora bit. :P LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bukvi ()

G-Force ::

@bukvi: Sej se nism tok razburjal, brez panike prosim!:)

Ja seveda srfam po netu, to je moje delo! 8 ur v sluzbi, 4 ure doma, 5 dni v tednu, cez vikende pa zelo malo (da se oci spocijejo)....skupaj torej nekje okoli 65 ur na teden.

Sam ne po XXX straneh. Pa u sluzbi pa res ne mors no...mislim, DDDDD. Doma ne recem...sam u sluzbi?!:)

Btw. si resu svoj problem?

LP.
|P4 3,0HT|1024MB RAM|GA81915P-G|160GB Maxtor SATA|Leadtek 6600GT PCI-E|

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Orodja za nadzor IT mrež (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
529803 (7892) louser
»

Delo od doma: kup motenj, a še vedno večja storilnost (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7319078 (15803) BlaiseM
»

Facebook - onemogočen dostop (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1029816 (5699) Invictus
»

firefox ne gre na yahoo mail

Oddelek: Programska oprema
61061 (974) simmy
»

Hudo nasprotovanje domenam .xxx (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
11116677 (14585) Jumping Jack

Več podobnih tem