Forum » Igre » Štekanje OF-a
Štekanje OF-a
Dalmatinc ::
Tale igrca Opeation Flash point mi šteka k babica z berglami k lovi avtobus:
mam: c2 950 + mx 200/200, ram 128......
Karo koli ločljivost dam......štekne detajle mam na minimum
mam: c2 950 + mx 200/200, ram 128......
Karo koli ločljivost dam......štekne detajle mam na minimum
Mlchk ::
Stari, Flashpoint je podn!
Men riba na:
P 3 700@945
GeForce 2 GTS 230/370
128 mb ram
Max Payne je zakon, ne pa ta zmazek.
Men riba na:
P 3 700@945
GeForce 2 GTS 230/370
128 mb ram
Max Payne je zakon, ne pa ta zmazek.
Zanjimivo je da enako riba, na 640x480, 800x600, 1024x768...........sploh ni razlike, v kateri resuluciji igram, vedno štekne.
Ej, tole se full strinjam, MAX PAYNE je zakon, medtem, ko je OF podn od podna. Edino nečesa pa ne razumem, kako so mu v Jokerju lahko dali oceno 93 ( al 94 nevem točno)
Ej, tole se full strinjam, MAX PAYNE je zakon, medtem, ko je OF podn od podna. Edino nečesa pa ne razumem, kako so mu v Jokerju lahko dali oceno 93 ( al 94 nevem točno)
Dr.Miha ::
Riba vam ker se ne znate potopit v nastavitve (pejte na ADVANCED pod Options in se tm mal igrajte).
in ne govort da igra sucks.Očitno je še ni noben tlele špilov preko neta z pravimi ljudmi.
Sam bom trdil nasprtno:Max Payne niti slučajno ni tako dobra igra kot OP.Sicer pa ju ni mogoče primerjati čeprav imata isto osnovo (FPS), a je OP simulacija vojaka, Max pa navadna šutavščina.
in ne govort da igra sucks.Očitno je še ni noben tlele špilov preko neta z pravimi ljudmi.
Sam bom trdil nasprtno:Max Payne niti slučajno ni tako dobra igra kot OP.Sicer pa ju ni mogoče primerjati čeprav imata isto osnovo (FPS), a je OP simulacija vojaka, Max pa navadna šutavščina.
Za domovino z Nintendom naprej!
Doktor Miha, ej si pa prvi model k je izjavu da je Max Payne slabša igra od OF-ja. LOL
Mislim ej, too much........
Mislim ej, too much........
HellGiven2k ::
Mater, Dalmatinka-o si omejen; vsak ima svoje mnenje , glede štekanja: C333@516
192MB, GF 2 MX, defualt nastavitve (800×600) dela normalo, včasih mal zaštekne za 0.5 s, drugač pa dela normalno!
192MB, GF 2 MX, defualt nastavitve (800×600) dela normalo, včasih mal zaštekne za 0.5 s, drugač pa dela normalno!
Jst omejen , ta mi je pa najboljša kar sem jih kdaj slišal.
Če bi si dobr pogledal, sem se z unim Docom kregal o kvalitei igre in ne o štekanju...; zdej me pa zanima kdo je omejen ?
Sicer nevem zakaj me probaš tukajle žalit; ampak OK....
Veš, dragec, vsak je omejen en tako drugi drugače. Pamet mamo omejeno vsi, samo nekateri imamo manj omejeno, drugi bolj, med slednje zgleda da spadaš tudi ti.
OF mi postaja vedno bolj ušeč, samo moti me zelo hitrost nadrejenega; npr: nč se ne dogaja un officir pa tam gleda z dalnogledom kot da bi se kolona Rusov nasprot pelala....
Če bi si dobr pogledal, sem se z unim Docom kregal o kvalitei igre in ne o štekanju...; zdej me pa zanima kdo je omejen ?
Sicer nevem zakaj me probaš tukajle žalit; ampak OK....
Veš, dragec, vsak je omejen en tako drugi drugače. Pamet mamo omejeno vsi, samo nekateri imamo manj omejeno, drugi bolj, med slednje zgleda da spadaš tudi ti.
OF mi postaja vedno bolj ušeč, samo moti me zelo hitrost nadrejenega; npr: nč se ne dogaja un officir pa tam gleda z dalnogledom kot da bi se kolona Rusov nasprot pelala....
HellGiven2k ::
lol, če nisi opazu je pred štekanjem VEJICA ,,,,,, ; no ok da bi ti dojel bi vrjetn moral napisat (natipkat) PIKO....
Pa zdej DOJEM!
Pa zdej DOJEM!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Max Payne 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 35185 (4110) | oo7 |
» | Max Payne 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 19691 (3495) | ahac |
» | MAX PAYNE is O U T !! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10066 (3164) | Jerry000 |
» | Crash igre Halo in Max Payne...Oddelek: Pomoč in nasveti | 911 (857) | JC_DENTON |
» | Doom IIIOddelek: Igre | 2146 (1904) | ahac |