Forum » Igre » Doom III
Doom III
ts ::
_Mortal_ ::
Q4 bo izšel res da ne hmalu ampak ga že delajo
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Morpheus ::
pa kaj se vi neki pogovarjate o Q4 pa DOOM III, pomembn je kdaj Unreal II izide, k itaq da bo to naj igra vseh časov...
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
ziga7 ::
Jst sm bolj realen, pa nabijam in pricakujem tisto kar smo lahko ze testirali. Return to castle Wolfenstein naprimer:>
Nejc
Nejc
HEKO ::
Eh.........Q3 pa Unrteal sta ok igri....čaga špilat ju je samo v multiplayeru...Meni osebmo je Max Payne dosti bolša igra, ker ima res SUPER zgodbo, poleg tega pa je grafika perfekrna, pa je time bulet je nekaj nowega....
Doom3 pa itaq tud že komaj čakam...čakam tud Max Payne ||
Doom3 pa itaq tud že komaj čakam...čakam tud Max Payne ||
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
Senitel ::
Unreal 2 bo baje prišel vn v Q2/2002.
Kar se pa tiče strojnih zahtev: GeForce ali Radeon, vse ostalo odpade (vsaj za Doom 3 in Quake 4).
Kar se pa tiče strojnih zahtev: GeForce ali Radeon, vse ostalo odpade (vsaj za Doom 3 in Quake 4).
_Mortal_ ::
ja sej majo vsi v glasnem GeForce par jih ma Radeone (ja) nekateri Kyro II ampak to itak odpade ker nima T&L
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
ts ::
to, da bo potrebna najboljša strojna oprema je logično in me ne moti. zaradi tega se računalniki tako cenijo, ker veliko ljudi kupuje nove zaradi iger, kot bo Doom3.
Tomi ::
To še ne pomeni, da si dober..
Sem prepričan, da natrenirani Quakerji igrajo bolje..
Sem prepričan, da natrenirani Quakerji igrajo bolje..
metrodusa.blogspot.com
Tr0n ::
id Software igre tako ali tako vedno predstavljajo revolucijo/referenco na trgu 3D masin. Tudi z Doom 3 in Quake 4 ne bo drugace. Slin & wait.
Max Payne je beden spil.
Max Payne je beden spil.
Dami ::
Se strinjam z Tronom glede Maxa. Kak lahk eni pravte da ma fajno zgodbo. A je kdo izmed tistih špilu Half-lifa al pa deus-ex? Po parih minutah mi je ful dolgocajtn ratal. Sej bullettime je oh in sploh, sam ne za dolg.
No, da se držim teme. Me res zanima kak bo kej Doom3. Če bo tak k prva dva dela bo zanič, pa ni važn kaka grafika bo. Tud Serius Sam mi je zlo bedn špil pa čeprav ma fajno grafiko. Kvake itak ne prenesem, novi Wolfenstein bo meda še neki najbolj osvežujočega predn pride Unreal 2 (in pol UT2!!).
No, da se držim teme. Me res zanima kak bo kej Doom3. Če bo tak k prva dva dela bo zanič, pa ni važn kaka grafika bo. Tud Serius Sam mi je zlo bedn špil pa čeprav ma fajno grafiko. Kvake itak ne prenesem, novi Wolfenstein bo meda še neki najbolj osvežujočega predn pride Unreal 2 (in pol UT2!!).
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Za|Bon ::
Cobra ti si res en hecko - kot so rekli , ta pravi natrenirani igralci QUAKE-a igrajo veliko bolje --> jest osebno sem bil tudi v klanu in obrnem Q3A na NIGHTMARE z lahkoto , razen pri XAEROtu sem imel malo problemov ...
Lp, Za|Bon
ahac ::
Kakšen q4, kakšen doom...
Serious Sam: The second encounter bo najboljši. Pa še SS3 bo prej izšel kot une dva.
Serious Sam: The second encounter bo najboljši. Pa še SS3 bo prej izšel kot une dva.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | QUAKE 4Oddelek: Igre | 3013 (1511) | EvilDare |
» | Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10442 (6683) | Poldi112 |
» | DOOM III le za Xbox ?!?!?! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 10512 (7860) | Fury |
» | Najbol pričakovana ?Oddelek: Igre | 1505 (1191) | CWIZO |
» | U2, UW al Doom IIIOddelek: Igre | 1552 (1236) | Quake |