Forum » Zvok in slika » Pokanje v zvočniku :S
Pokanje v zvočniku :S
Roadkill ::
Pred enim tednom mi je en izmed Logitechovih zvočnikov (5.1 sistem za 30k) postal zelo občutljiv na spremembe v el. omrežju.
To zgleda tako, da vsakič ko kdo v hiši prižge ali ugasne kako luč, v zvočniku nezdravo poči.
Drugače mozko predvaja v redu, sam to pokanje je nadležno in zagotovo škodljivo za (že vrjetno pokvarjen) zvočnik.
Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj s tem, če se da zadevo kako rešit itd...
Hvala za info že v naprej.
To zgleda tako, da vsakič ko kdo v hiši prižge ali ugasne kako luč, v zvočniku nezdravo poči.
Drugače mozko predvaja v redu, sam to pokanje je nadležno in zagotovo škodljivo za (že vrjetno pokvarjen) zvočnik.
Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj s tem, če se da zadevo kako rešit itd...
Hvala za info že v naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27671 (14927) | psytoma |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27298 (11384) | Hrenowsky |
» | Priklop radio stolp zvočnikov na avtoradioOddelek: Na cesti | 5043 (4627) | jest10 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16637 (10576) | FlamE#7 |
» | Če je zvočnik pravilno priključen membrana ven ali noter ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1490 (1331) | cryptozaver |