Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik problem(pregrevanje)
Prenosnik problem(pregrevanje)
MRB0rYS ::
Imam prenosnika Gericom blockbuster P4 - 2,4GHz, star eno leto.
Imam pa sledeči problem, ki se prej ni pojavljal. In sicer ko zaženem recimo igro, enčas dela brez problema, kar na enkrat začne slika migat pa packe riše itd. Sprobano na večih igrah tudi na manj zahtevnih, ki je prej delalo BP. Grem iz igre mi nad miško še kar kaže neko črto ali piko bele barve, ko grem v word mi nad utripalko kaže črno črto. Reset ne pomaga, samo ko se ohladi.
Temperatura procesorja se giblje od 40 pa tam nekje do 53 stopinj, temp plate pa tudi nekje 47 stopinj na začetku kar manj. Meni se zdi nekje normalno. Po moje se najverjetneje segreva grafična kartica radeon mobility 9000. Ventilator ki se nahaja spodaj dela po moje enako kot prej.
Ali je možno da se je prah nabral nekje not in bi ga bilo potrebno očistit?
Je možno da je šla grafična?
Sicer je še pod garancijo, ali ga odnesem na servis?
No če ima kdo idejo na dan z besedo.
Hvala v naprej
Imam pa sledeči problem, ki se prej ni pojavljal. In sicer ko zaženem recimo igro, enčas dela brez problema, kar na enkrat začne slika migat pa packe riše itd. Sprobano na večih igrah tudi na manj zahtevnih, ki je prej delalo BP. Grem iz igre mi nad miško še kar kaže neko črto ali piko bele barve, ko grem v word mi nad utripalko kaže črno črto. Reset ne pomaga, samo ko se ohladi.
Temperatura procesorja se giblje od 40 pa tam nekje do 53 stopinj, temp plate pa tudi nekje 47 stopinj na začetku kar manj. Meni se zdi nekje normalno. Po moje se najverjetneje segreva grafična kartica radeon mobility 9000. Ventilator ki se nahaja spodaj dela po moje enako kot prej.
Ali je možno da se je prah nabral nekje not in bi ga bilo potrebno očistit?
Je možno da je šla grafična?
Sicer je še pod garancijo, ali ga odnesem na servis?
No če ima kdo idejo na dan z besedo.
Hvala v naprej
b0rys
AnWar ::
Zdravo!
Hmmm.. tako torej, imas mogoce gor originalne driverje za graficno? Ce nimas ali imas kaksne druge recimo (dna ali omega) se ti pol graficna pregreva. Stestirano!
Lp David
Hmmm.. tako torej, imas mogoce gor originalne driverje za graficno? Ce nimas ali imas kaksne druge recimo (dna ali omega) se ti pol graficna pregreva. Stestirano!
Lp David
[Asus ROG Strix SCAR III]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Daimler v boju proti podopustnem kupu e-pošte: brisanje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 20835 (17522) | SkipEU |
» | Nova simobil orto ponudba (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14036 (10015) | ;-) |
» | P5B-E Plus + E6300 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 13711 (7573) | AndreAS |
» | 5850 sem gonil pri 1.6vOddelek: Zvok in slika | 2649 (1618) | ModriN96 |
» | GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1993 (1356) | Mirč |