Forum » Pomoč in nasveti » tiskanje z data.log
tiskanje z data.log
Lincolin ::
Pozdravljeni,
imam program ki neprestano zapisjue klice, mrežne podatke, ADSL dostop, klicni dostop, mail sporočila, FTP server, irc server in še neki SHH dostop (nevem kaj je to sploh=SHH). Sam program mi zapisjue/logira zapiske v data.log. Torej mi vse lepo logira kar se izpiše podatkov na displeju v programu od klicev do SHH dostopa.Torej zanima me če obstaja kak program ali "zvijača", ki neprestani tiska z te *.log datoteke. Imam pa tiskalnika Lexmark z11 in z25 oba imata LPT in USB vhoda!
Ali bi se dalo to storiti?
imam program ki neprestano zapisjue klice, mrežne podatke, ADSL dostop, klicni dostop, mail sporočila, FTP server, irc server in še neki SHH dostop (nevem kaj je to sploh=SHH). Sam program mi zapisjue/logira zapiske v data.log. Torej mi vse lepo logira kar se izpiše podatkov na displeju v programu od klicev do SHH dostopa.Torej zanima me če obstaja kak program ali "zvijača", ki neprestani tiska z te *.log datoteke. Imam pa tiskalnika Lexmark z11 in z25 oba imata LPT in USB vhoda!
Ali bi se dalo to storiti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ženske v avtuOddelek: Na cesti | 6374 (5520) | BigWhale |
» | Vprasanje glede koncepta programa [c#]Oddelek: Programiranje | 2058 (1800) | _Dormage_ |
» | Strateško predvidevanjeOddelek: Novice / Zasebnost | 3466 (3157) | Stratus |
» | linux+adsl kot routerOddelek: Omrežja in internet | 1470 (1145) | korenje_ver2 |
» | Popravki za Microsoftovo programje le na spletuOddelek: Novice / Varnost | 2312 (2312) | Gandalfar |