Forum » Zvok in slika » SIOL TV
SIOL TV
Sloviper ::
Zanimam se konkretno za Siol TV, in seveda zanima me prednosti in slabosti pred kabelsko ki jo imam zdaj.
Pa se nekaj, ce ima kdo kaksne izkusnje glede teh siolovcev, ker nekateri pravijo da so morali cakati po 2-3 mesece da so jim prisli stvar priklopit!
Zanima me tudi, ce lahko priklopis vec televizorjev in ne samo!
Pa se nekaj, ce ima kdo kaksne izkusnje glede teh siolovcev, ker nekateri pravijo da so morali cakati po 2-3 mesece da so jim prisli stvar priklopit!
Zanima me tudi, ce lahko priklopis vec televizorjev in ne samo!
- zaklenil: CaqKa ()
Kekec ::
Ja slabost je če maš dva televiizorja potem pozabi da bo punca gledala Oprah medtem ko boš ti gledal risanke na Cartoon-u potem pozabi, kajti to pač ne gre ampak ker ponavadi imajo ženske zadnjo besedo bosta oba gledala Oprah :)
roCkY ::
Glavna omejitev trenutno je zagotovo zmožnost prenosa le enega kanala. Nič kaj konkretnega pa ni slišat kako na Telekomu razmišljajo o nadgradnji ADSL. In seveda za kolko cekinov bo če bo.
Meni dodatni kanali odtehtajo naročnino, čeprav je v hiši tudi kablska s cca. 35 kanali a precej povprečno kakovostjo slike. Siol TV imamo izključno na računalniku. Tko da ni zmede glede zasedanja linije. Dobiš sicer le en STB tko da se da zadevo v praksi namestit na en TV in na računalnik(e).
Programska shema je dokaj pestra. Žal so se obljubljeni radijski kanali zgubili.
Glede časa priklopa pa je res, da precej počasi širijo zmoglivosti. Če je na tvoji centrali zadeva postavljena in ni zasedeno ter ti linija omogoča zadovoljiv prenos ne more trajat več kot teden dni od oddaje pogodbe do prejema opreme.
Meni dodatni kanali odtehtajo naročnino, čeprav je v hiši tudi kablska s cca. 35 kanali a precej povprečno kakovostjo slike. Siol TV imamo izključno na računalniku. Tko da ni zmede glede zasedanja linije. Dobiš sicer le en STB tko da se da zadevo v praksi namestit na en TV in na računalnik(e).
Programska shema je dokaj pestra. Žal so se obljubljeni radijski kanali zgubili.
Glede časa priklopa pa je res, da precej počasi širijo zmoglivosti. Če je na tvoji centrali zadeva postavljena in ni zasedeno ter ti linija omogoča zadovoljiv prenos ne more trajat več kot teden dni od oddaje pogodbe do prejema opreme.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 107035 (23402) | jurre |
» | Lastovka TVOddelek: Zvok in slika | 14047 (4572) | Scorpia |
» | Trojček - SIOLOddelek: Omrežja in internet | 6543 (4538) | Wofk |
» | ADSL TV @ SiOL (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Omrežja in internet | 57774 (18098) | dinozaver7 |
» | Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupomOddelek: Omrežja in internet | 2872 (2872) | jerriho |