» »

SIOL TV

SIOL TV

Sloviper ::

Zanimam se konkretno za Siol TV, in seveda zanima me prednosti in slabosti pred kabelsko ki jo imam zdaj.
Pa se nekaj, ce ima kdo kaksne izkusnje glede teh siolovcev, ker nekateri pravijo da so morali cakati po 2-3 mesece da so jim prisli stvar priklopit!
Zanima me tudi, ce lahko priklopis vec televizorjev in ne samo!
  • zaklenil: CaqKa ()

Vesoljc ::

:\
:\
|O

probaj ISKAT!

tuki
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Kekec ::

Ja slabost je če maš dva televiizorja potem pozabi da bo punca gledala Oprah medtem ko boš ti gledal risanke na Cartoon-u potem pozabi, kajti to pač ne gre ampak ker ponavadi imajo ženske zadnjo besedo bosta oba gledala Oprah :)

CaqKa ::

tema že obstaja.
preberi si jo in ob morebitnih vprašanjih vprašaj tam. lp moderator

roCkY ::

Glavna omejitev trenutno je zagotovo zmožnost prenosa le enega kanala. Nič kaj konkretnega pa ni slišat kako na Telekomu razmišljajo o nadgradnji ADSL. In seveda za kolko cekinov bo če bo.
Meni dodatni kanali odtehtajo naročnino, čeprav je v hiši tudi kablska s cca. 35 kanali a precej povprečno kakovostjo slike. Siol TV imamo izključno na računalniku. Tko da ni zmede glede zasedanja linije. Dobiš sicer le en STB tko da se da zadevo v praksi namestit na en TV in na računalnik(e).
Programska shema je dokaj pestra. Žal so se obljubljeni radijski kanali zgubili.
Glede časa priklopa pa je res, da precej počasi širijo zmoglivosti. Če je na tvoji centrali zadeva postavljena in ni zasedeno ter ti linija omogoča zadovoljiv prenos ne more trajat več kot teden dni od oddaje pogodbe do prejema opreme.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
380107035 (23402) jurre
»

Lastovka TV

Oddelek: Zvok in slika
3914047 (4572) Scorpia
»

Trojček - SIOL

366543 (4538) Wofk
»

ADSL TV @ SiOL (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

65957774 (18098) dinozaver7
»

Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom

52872 (2872) jerriho

Več podobnih tem