Forum » Loža » Maribor PL : Glasgow Rangers
Maribor PL : Glasgow Rangers
Muflon1 ::
v sredo se bo začelo kaj pravite kakšne možnosti majo mariborčani?
po moje bi že 0:0 blo lepo za naše
po moje bi že 0:0 blo lepo za naše
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com
gkovac ::
Tkole... da se izognemo odgovorom v enem samem stavku oz besedi bom napisal mal vec in mal bolj argumentirano.
Maribor PL se bo po teh dveh tekmah poslovil od nadaljnega tekmovanja v Ligi Prvakov... zakaj? Zato, ker so Rangersi prevec za njih... ne verjamem pa da jim bo uspel isti podvig kot pred dvema letoma...
Rangersi imajo v svojih vrstah fenomenalne igralce (imena kot so: De Boer, Mols in sevede ne smemo pozabiti na starega ampak se vedno odlicnega Caniggio)... hitri Claudio bo predstavljal veliko oviro za nase Mariborcane katerih hitrost ni lih vrlina.
lepo bi sicer bilo, da MB presenetijo ampak po moje ni realno
lp,SuLc
Maribor PL se bo po teh dveh tekmah poslovil od nadaljnega tekmovanja v Ligi Prvakov... zakaj? Zato, ker so Rangersi prevec za njih... ne verjamem pa da jim bo uspel isti podvig kot pred dvema letoma...
Rangersi imajo v svojih vrstah fenomenalne igralce (imena kot so: De Boer, Mols in sevede ne smemo pozabiti na starega ampak se vedno odlicnega Caniggio)... hitri Claudio bo predstavljal veliko oviro za nase Mariborcane katerih hitrost ni lih vrlina.
lepo bi sicer bilo, da MB presenetijo ampak po moje ni realno
lp,SuLc
lp,
andrej ::
realno tudi ni blo pricakovat, da se bo MB uvrstil v ligo pred dvema letoma, ampak so vseeno uspeli... nikdar ne ves.
Res pa je, da trenutno stanje ne vliva veliko upanja
Res pa je, da trenutno stanje ne vliva veliko upanja
Cosmo ::
Sulc: De Boer ne bo igral
lp
lp
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Muflon1 ::
skor bi si upal stavit da Cannigo bodo še nekako ustavl sam nam bo pa ziher on kmet od norvežana Flo gol zabil... ta človek mi je pa tko antipatičen da je že kr hudo na igrišču zgleda ko da prvič fuzbal špila sam gol da pa zmerom...
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com
goranTNT ::
V mariboru mislm da se še da.
Sam v gosteh pa bo mislm en polom, kokr vedno.
Pa sprijazmo se maribor je v gosteh gnil.
Ajax...Genk....
Sam v gosteh pa bo mislm en polom, kokr vedno.
Pa sprijazmo se maribor je v gosteh gnil.
Ajax...Genk....
frudi ::
andrej, današnji NK Maribor ni niti senca tistega, ki se je uvrstil v ligo prvakov... žal.
po mojem bo polom, skupno bojo spušli vsaj za kakih 5 golov. ob tem, da bojo menda tak sam obrambo forsirali...
po mojem bo polom, skupno bojo spušli vsaj za kakih 5 golov. ob tem, da bojo menda tak sam obrambo forsirali...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
YiMMi ::
frudi bos mel ti polom ko bom jaz tebi nekaj polomo...
Ftrgali jih bomo 3:0
gori pa 0:0...
pol pa gremo na turke....
zaj pa konec debate kolk bo!Vsi na tekmo pa navijat do 90minute....
Ftrgali jih bomo 3:0
gori pa 0:0...
pol pa gremo na turke....
zaj pa konec debate kolk bo!Vsi na tekmo pa navijat do 90minute....
-------------------------------------------------------------
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
frudi ::
YiMMi, tak kot smo ftrgali Irance, kaj?
če bo že ugodn izzid na kateri od obeh tekem, bo posledica 90-minutnega branjenja z devetimi igralci in golmanom, ne pa kakšne kvalitetne in atraktivne igre.
mah, Maribor, tako kot celotna slovenska fuzbal scena, je
non-stop v istem kurcu... so kaki prebliski, ampak potem takoj stopi folku v glavo... ni nobene konsistence...
sej ne rečem, v domačem prvenstvu bom vedno navijal za svoj maribor, ne delam pa si nikakršnih utvar, da nas v ligo prvakov trenutno vodi še kaj druga, kot intervencija vseh božanstev, ki smo jih ljudje kdaj izumli...
če bo že ugodn izzid na kateri od obeh tekem, bo posledica 90-minutnega branjenja z devetimi igralci in golmanom, ne pa kakšne kvalitetne in atraktivne igre.
mah, Maribor, tako kot celotna slovenska fuzbal scena, je
non-stop v istem kurcu... so kaki prebliski, ampak potem takoj stopi folku v glavo... ni nobene konsistence...
sej ne rečem, v domačem prvenstvu bom vedno navijal za svoj maribor, ne delam pa si nikakršnih utvar, da nas v ligo prvakov trenutno vodi še kaj druga, kot intervencija vseh božanstev, ki smo jih ljudje kdaj izumli...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Cosmo ::
Gre kdo na tekmo? Ker mam eno veeeeliiiko prosnjo...ce ni komu pretezko bi tiste, ki bodo sli na tekmo prosil ce bi mi lahko poslali uporabljeno karto - namrec moj bratranec na nizozemskem jih zbira pa me ze dolgo prosi za kaksno. Postnino placam jaz pa se kaki pir ma tisti v dobrem
lp
P.S. Vsi "dobri ljudje" se javite sem.
lp
P.S. Vsi "dobri ljudje" se javite sem.
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Tilen ::
Urosino, cestitke za obujanje 10 let stare teme. Čestitke seveda tudi Mariboru za zmago proti Glasgow Rangers danes v Ljudskem vrtu.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maribor - DinamoOddelek: Loža | 6621 (5263) | MisterR |
» | HIT Gorica ne gre naprej!Oddelek: Loža | 2194 (1573) | Mati |
» | Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?Oddelek: Loža | 3116 (2392) | glinik |
» | Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 26370 (22267) | boštjan |