Forum » Omrežja in internet » www.programiranje.com
www.programiranje.com
gkovac ::
men je vsec... ceprav morm rect, da me sivo ozadje precej moti... prevec sivo je vse skupi... dej probi narest tko, da bi imel tabele z naslovi take sive, to kar imas pa zdej sivo pa spremeni v belo
lp,SuLc
lp,SuLc
lp,
Ales ::
Sploh ni slabo, res pa je, da so barve puste. In to toliko, da sploh nimaš več želje, da bi gledal linke, novice, itd. Jaz bi s take strani šel hitro naprej.
Svetujem ti, da poskusiš poživiti stran. Mogoče siva ni tako slaba - si že poskusil, kako bi bilo če bi namesto bele dal črno, na njo pa beli tekst? Manjka tudi kaka rdeča/oranžna. Naslovi novic (in mogoče tudi meni) morajo bolj sekat ven...
Oblika na splošno pa je dobra!
Svetujem ti, da poskusiš poživiti stran. Mogoče siva ni tako slaba - si že poskusil, kako bi bilo če bi namesto bele dal črno, na njo pa beli tekst? Manjka tudi kaka rdeča/oranžna. Naslovi novic (in mogoče tudi meni) morajo bolj sekat ven...
Oblika na splošno pa je dobra!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se dogaja s Slotechom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 19615 (9293) | VaeVictis |
» | Stari Slo-Tech se ukinja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Slo-Tech | 17765 (12044) | Tody |
» | Novi Slo-Tech: meni zelo všeč! (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Slo-Tech | 45487 (27353) | Ziga Dolhar |
» | Beli stil...Oddelek: Slo-Tech | 1349 (895) | Tomi |
» | Nova anketaOddelek: Novice / Ankete | 1668 (1668) | JohnyB |