Forum » Hlajenje in modifikacije » Kaj bi se zgodilo.....
Kaj bi se zgodilo.....
Chip ::
No mene pa zanima če recimo narediš neko doma narejeno hlajenje in pol daš v računalnik.Pa je to hlajenje zlo učinkovito celo tako da lahko doseže temperaturo krepko pod ničlo.Zanima me kaj bi se zgodilo...Verjetno nebi bilo dobro ker bi se kondenz nabiral pa bi zjebal čipovje...
Kaj pa vi mislite?
Kaj pa vi mislite?
zlabo ::
A zdej boš pa tolpo vodo izumlju?
Mal poišči po forumu besede peltierjev element, tekoči dušik....
Mal poišči po forumu besede peltierjev element, tekoči dušik....
Brez zamere ampak sem te zelo slabo razumel kaj si mi napisal.
Mene ne zanimajo tvoji strokovna mnenja kaj bom jaz in kaj ne.Jaz sem samo vprašal, ker me je zanimalo.Zdaj pa če je s tem kaj narobe....
Mene ne zanimajo tvoji strokovna mnenja kaj bom jaz in kaj ne.Jaz sem samo vprašal, ker me je zanimalo.Zdaj pa če je s tem kaj narobe....
Ne lejga, narobe si vzel to.
Jaz sem ti samo napisal da pojdi pod iskanje in malo poišči. Bilo je namreč že kar precej tem na to tematiko.Mogoče najdeš v njih kak zanimiv nasvet
Drugače pa ja, problem je kondenz, vse skupaj moraš dobro izoilirat...
LP, zlabo
Jaz sem ti samo napisal da pojdi pod iskanje in malo poišči. Bilo je namreč že kar precej tem na to tematiko.Mogoče najdeš v njih kak zanimiv nasvet
Drugače pa ja, problem je kondenz, vse skupaj moraš dobro izoilirat...
LP, zlabo
Aja.Sorry alo ker nisem točno razumel, ker si se verjetno zmoto pa malo v narečju napisal .
No drugače pa jaz nisem mel v mislih tekočega dušika ampak nekaj drugega.
No drugače pa jaz nisem mel v mislih tekočega dušika ampak nekaj drugega.
Hm zanimivo ja, samo prostorsko pomojem mal preveč požrešno.
Drugače bi pa res lohka in to karv z umetnim gnojilom (KAN).
P.s.: samo ugibam, a si mogoče dubu idejo pri izdelavi razstreliva
Drugače bi pa res lohka in to karv z umetnim gnojilom (KAN).
P.s.: samo ugibam, a si mogoče dubu idejo pri izdelavi razstreliva
Na nek način ja.Malo sem gledal pač strani pa sem naletel na pirotehnični raj.Pa me je zanimalo kak so sestavljena razsteliva pa to pa sem gledal in sem naletel nekak na to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera klima (strani: 1 2 3 4 … 127 128 129 130 )Oddelek: Kaj kupiti | 1268668 (6220) | Rašo |
» | Grafična GTX280 nasvetOddelek: Kaj kupiti | 2419 (1516) | tilinho20 |
» | Priprave na kaskado!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1857 (1289) | tiborrr |
» | Water chiller!!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 20375 (14012) | steev |
» | Vodno hlajeni Hercules 8500 v nastajanju. (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12724 (6384) | Tic |