Forum » Kaj kupiti » ENERMAX NOISETAKER EG495 Vs ANTEC TRUEBLUE 480
ENERMAX NOISETAKER EG495 Vs ANTEC TRUEBLUE 480
DominusSLO ::
Lepo vas prosim za kakršenkoli nasvet, ker se ne morem odločiti med tema dvema napajalnikoma. Mojega q-tec 400w ne morem več gledat, še piskat je začel in bi rad napajalnik kot se spodobi.
ANTEC TRUEBLUE <b>480W</b>
ENERMAX EG495AX-VE(W) SFMA V2.0 (24P) RING CORE <b>485W</b>
Oba bi me stala 26k, pri obeh 3 leta garancije.
Kateri je boljši? Kateri je boljši za OC? Kateri je tišji?
Vsak nasvet in mnenja je zelo zaželeno.
ANTEC TRUEBLUE <b>480W</b>
ENERMAX EG495AX-VE(W) SFMA V2.0 (24P) RING CORE <b>485W</b>
Oba bi me stala 26k, pri obeh 3 leta garancije.
Kateri je boljši? Kateri je boljši za OC? Kateri je tišji?
Vsak nasvet in mnenja je zelo zaželeno.
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
sine@ ::
Evoti moje mnenje
Na pru pogled je Atec mal lepši,sam zarad modrih ledic.Sam ne vem kje ti je point plave "lučke", k jo itak ne vidiš ko ai na kompu!
Če bi bil sam postavljen pred dejstvo kirga bi kupu,bi se odloču za Enermax-a.To pa zato ker pa regulacijo vrtljajev ventilatorja(pri atecu tega nism opazil)Pa še tok grd ni ampak se lepo zlato svet ...ampak to je sam moje mnenje.
lp
Na pru pogled je Atec mal lepši,sam zarad modrih ledic.Sam ne vem kje ti je point plave "lučke", k jo itak ne vidiš ko ai na kompu!
Če bi bil sam postavljen pred dejstvo kirga bi kupu,bi se odloču za Enermax-a.To pa zato ker pa regulacijo vrtljajev ventilatorja(pri atecu tega nism opazil)Pa še tok grd ni ampak se lepo zlato svet ...ampak to je sam moje mnenje.
lp
DominusSLO ::
Tudi meni je enermax lepši, toda zanima me kateri je boljši
Tnx vseeno
Tnx vseeno
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri stabilen in tih napajalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10801 (7354) | kuglvinkl |
» | Kateri napajalnik PSU priporocate za Core 2 DUO (500-600W)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 11009 (7942) | suntrace1 |
» | Powerstream vs. Modstream (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3710 (2853) | GUFY |
» | DDR BoosterOddelek: Strojna oprema | 1078 (884) | Moonman |
» | Tagan TG-380-U01Oddelek: Kaj kupiti | 1674 (1378) | kuglvinkl |