Forum » Programska oprema » Beležka - Font + Beležka od W2K
Beležka - Font + Beležka od W2K
Lunik ::
1. Tečna sestra je šla spreminjat originalen font v beležki, sedaj pa ne vem, kateri je to. A mi prosim lahko eden pove (greš gledat pod urejanje ->nastavitev pisave).
2. A se da v win 98 uporabiti beležko od Win 2k? Beležka od 98 ma namreč nekaj slabih lastnosti (ne dela ctrl+a, ctrl+s...). A mi lahko eden pošlje fajl? (če seveda dela in nerabi drugih filetov...)
2. A se da v win 98 uporabiti beležko od Win 2k? Beležka od 98 ma namreč nekaj slabih lastnosti (ne dela ctrl+a, ctrl+s...). A mi lahko eden pošlje fajl? (če seveda dela in nerabi drugih filetov...)
[SpydeR] ::
Jst sm pogledau, kater font je originaln in vidu da je tale: Fixedsys (Ime pisave je čudno - zato me zanima, če je res ta pisava original v notepadu.
JLP ::
Če dela u Win9x notepad iz Win2K ne vem. Probej ga skopirat an. Sam mislm da ne bo delov k Win2k uporabla verjetn Unicode kot encoding.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | reMarkable - eBeležka (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17894 (2379) | DSandra |
» | Tiskalnik tiska črki š in ž čez druge črke!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1758 (1482) | jan01 |
» | Izdelovanje pejgov (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4085 (3588) | darh |
» | DreamweaverOddelek: Programska oprema | 1686 (1428) | MaverickT |
» | ČŽŠ v Photoshopu in FreehanduOddelek: Programska oprema | 1047 (956) | jetam |