Forum » Operacijski sistemi » win 2003 datacenter 64 bit ?
win 2003 datacenter 64 bit ?
Grill ::
Pozdravljeni, privoščil si bom athlona 3000 64bit. Do sedaj sem uporabljal win2003 datacenter in sem zelo zadovoljen.
Me pa zanima če kaj pridobim, če naložim 64bitne winse? Najraje spet datacenter - ampak sploh obstajajo za ne-Itanium-based sisteme?
Ima kdo izkušnje? Hvala
Me pa zanima če kaj pridobim, če naložim 64bitne winse? Najraje spet datacenter - ampak sploh obstajajo za ne-Itanium-based sisteme?
Ima kdo izkušnje? Hvala
Zheegec ::
Win 2003 Advanced Server (al kaj so že) x64 in WinXP x64 se mi zdi bodo edini za AMD64, naslednji bo šele Longhorn.
So pa še oboji v BETA fazi (precej stari verziji sta na voljo na Microsoftovi strani), prav tako je z raznimi driverji.
Lahko pogledaš na to z druge strani - nič ne izgubiš, če ostaneš na istih 32-bit Windowsih, Athlon64 bo pa najbrž deloval hitrejše s FINAL verzijo x64 Windowsov.
So pa še oboji v BETA fazi (precej stari verziji sta na voljo na Microsoftovi strani), prav tako je z raznimi driverji.
Lahko pogledaš na to z druge strani - nič ne izgubiš, če ostaneš na istih 32-bit Windowsih, Athlon64 bo pa najbrž deloval hitrejše s FINAL verzijo x64 Windowsov.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
TribesMan ::
Kot je že nekdo enkrat dejal:
"Zakaj bi en polkilski paket doatavljal z tavelikim šleparjem?"
LP
TribesMan
"Zakaj bi en polkilski paket doatavljal z tavelikim šleparjem?"
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
BigWhale ::
Preprost odgovor bi bil: 'Zato ker lahko!'
A se splaca, a je smotrno in smiselno je pa druga pesem... ;)
A se splaca, a je smotrno in smiselno je pa druga pesem... ;)
Spc ::
Datacenter
Sam tudi uporabljam dtc
Pa ne me vprašat zakaj .. ker neboste razumeli .. to samo tisti razumemo, ki ga uporabljamo.
Sam tudi uporabljam dtc
Pa ne me vprašat zakaj .. ker neboste razumeli .. to samo tisti razumemo, ki ga uporabljamo.
Does it make your penis grow?
LP
TribesMan
Grill ::
kje je fora da za workstation uporabljas datacenter?
Zato ker je brez odvečne navlake kot so teme itd. Rad uporabljam klasičen, oskubljen, izgled winsov. V bistvu je 3/4 stvari po defaultu nastavljenih kakor želim, za kar sem pri xp-jih porabil precej časa.
Sploh pa mi služijo za vajo in učenje, saj je službi strežnik z win2004 in včasih, ko ni glavnega admina, moram tudi jaz kaj postoriti, kar mi je seveda v veselje.
Aha in Windows 2003 Server ne ustrezajo tvojim zahtevam a ne?
Drgac pa tud zlo dost streznikov laufa na Datacenter edicijah... Pri nas v sluzbi imamo 28 streznikov in glej ga vraga... niti na enemu ni datacenter Winsow...
I just don't get it...
LP
TribesMan
Drgac pa tud zlo dost streznikov laufa na Datacenter edicijah... Pri nas v sluzbi imamo 28 streznikov in glej ga vraga... niti na enemu ni datacenter Winsow...
I just don't get it...
LP
TribesMan
Ziga Dolhar ::
Tribby, če bi mel Datacenter, bi vse te strežnike spravl lepo v eno samo kišto.
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30170 (13604) | darkolord |
» | Ali bi z win server 2003 kaj pridobil?? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7468 (6024) | krneki0001 |
» | Tagan TG-380-U01Oddelek: Kaj kupiti | 1676 (1380) | kuglvinkl |
» | Izdan 3DMark05Oddelek: Novice / Grafične kartice | 3256 (3256) | lukanium |
» | Malo AMDjaOddelek: Novice / Procesorji | 2557 (2557) | ferdo |