Forum » Hlajenje in modifikacije » Shim: DA ali NE
Shim: DA ali NE
|Luka| ::
Kako je kej s temi podložkami.
Je blo tuki že govora pa ne najdem.
Kaksni so rezultati pa kako kej pol hladilik (blok) gor sede?
BTW: kdo jih na forumu dela (proc. TB900)
Je blo tuki že govora pa ne najdem.
Kaksni so rezultati pa kako kej pol hladilik (blok) gor sede?
BTW: kdo jih na forumu dela (proc. TB900)
TESKAn ::
Hladilnik more gor dobr sest, če je shim dobr narejen. Se pa pozna pri temperaturi in pri tem, da je pol manjša možnost, da zdrobiš procesor.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Binji ::
Sam moras pazit da ga ne slabo das gor in skuris proc kot je tisti tip nardil s svojim TB1400
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
morphling1 ::
To kar so naredil uni tipi je tipicen primer butalstva, potem si pa upa se kritizirat distancnike. Ta stvar je res uporabna pri pritrjevanju kaksnih tezjih hladilnikov oz. vodnih blokov . Sploh ce pritrjujes blok prek stirih lukenj na plati , kjer je tezko cisto enakomerno privijati in lahko pride do preobremenitve enega roba ter zloma le tega. Na temperature distancnik (shim) ne vpliva nic ker se v bistvu zelo malo dotika hladilnika saj je nekaj nizji od procesorja. Govorim pa iz izkusenj , ko mi je duron pocil med delovanjem ( delam v win. , nekaj poci , slika zmrzne, grem resetirat in samo se tema) nato sem si naredil distancnik in ni vec nobenih problemov . Imam pa res mocno zategnjen blok (ko sem enkrat blok dajal dol se je na njem poznal odtis TB z vsemi oznakami) prek stirih lukenj , in to pa zelo pomaga dobremu prevodu toplote.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SLK 800 Killer project started :) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7460 (5024) | Keyser Soze |
» | SLK-900: nov kralj?Oddelek: Strojna oprema | 984 (925) | morphling1 |
» | Moja nova zelo modificirana kišta in blok, veliko slik! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 17999 (13081) | the_unborn |
» | Primerjalni test blokov KONCANOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1463 (940) | Sergio |
» | Kaj pravite na tole !Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2639 (1852) | element |