CNet - Pred kratkim sem pisal o dodatni nepotrebni (nevarni?) "solati", ki se nam instalira skupaj s tem priljubljenim programom za izmenjavo datotek. K tej zgodbi se je zopet odprlo dodatno poglavje: CNET na svojih download straneh odsvetuje uporabo tega programa zaradi "kršenja pravil". Še več, z njihovih strani tega programa več ni mogoče sneti, preberete si lahko le neke vrste opozorilo. Je ta program res tako nevaren?
Riziko pri taksnih aplikacijah je vedno. Ampak kot zgleda, hocejo z mediji KaZaa-o narediti popolnoma neprivlacno, jo celo predstavit kot nevarno, saj je drugace ne morejo ustaviti (pravno).
Men se zdi, da tole res že pretiravajo, sicer se bo pa že najdu en, k bo po dolgem in počez preučil Kazaa, pa povedu kva je res pa kaj ne. Sicer pa vsak uporablja vsak program na lastno odgovornost.:D
Tejo neuporabna. Če je kej neuporabno je Edonkey in Newtela. Na KaAzi sem d-loadal več kot 30 filmov zato ne neki basat. Morpheus lamer. Morhpeus propadu pa ti je krivo k Kaza še dela!
Program je brezplačen in za spyware programe imaš navedeno v pogodbi ki jo sprejmeš :) Sicer pa cnet sux, zdej se moraš registrirat za vsak fajl ki ga želiš prenesti. Kazaa rox, sem pred 2 dnevoma corel10 dol povleku pa dela ok :)