Forum » Omrežja in internet » 7.699/kbs
7.699/kbs
Koci ::
Si predstavljate, da imajo eni tipi v tujini tudi do 7.699/kbs prenosa pri downloadanju...
Panta rei!!
asPeteR ::
Ironija je da bomo tud mi surfal s takimi hitrostmi, sam bo fora k bodo v tujini spet z 100x hitrejšimi pipicami, saj tako je, če živiš na sončni strani alp,...
HEKO ::
Jeh 8 Mb je...mater 100 sekund pa maš 800 MB!!!!!!!!!!!!
Finta je, da si vse v enem dnevu downloadaš, pol pa nimaš več kaj počet :)))
Finta je, da si vse v enem dnevu downloadaš, pol pa nimaš več kaj počet :)))
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
Binji ::
Jst bi tuudiiii
Ma fora je bl v tem ker pri nas ne bo takih prenosov samo zaradi nasega preljubega Telekoma ku ga mislm zdej en dan it zminirat in njegovega "napredka"!
Ma fora je bl v tem ker pri nas ne bo takih prenosov samo zaradi nasega preljubega Telekoma ku ga mislm zdej en dan it zminirat in njegovega "napredka"!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
JurijTurnsek ::
telekom je pizda... bi se lohk bolj potrudo pri uvajanju adsl-a....
http://www.slatnaskejta.com
whatson ::
ni vse telekom.. tudi kabel se da zrihtat.. pa futuristični "električni" internet...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
PaJo ::
Ja dosti kaj se da zrihtat, samo pri nas v slo je bilo do nedavnega blem prit do pametnih povezav, zdaj pa dozivjamo kar malo razcvet, saj si ze skoraj vsaki malo vecji ISP lahko privosci kaksno 34Mbit linijo( minimalka) v svet in se ze pocasi blizamo taksnim transferom, ceprav sem jaz kaj takega dozivel le pri prenosu iz enega disk na drugi, ampak mogoce pa celo nekoc in nekje
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Binji ::
Sm pripravljen zrtvovati to zanimivost za tak prenost
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
lordgreg ::
jaz zdaj ravno študiram...
hitrosti v sloveniji... hm... X let nazaj sem imel še sam 9600 hitrost modema... vete kje je že to.. ko folk ni poznal drugega, kot,... BBS... leave me a message here, there.. yeah sure... pa bil si pravi frajer, če si kdaj koga sploh zahaklal gori... no, saj zdaj je pa tudi kul.. po X letih ste/smo pretežno na 56, 65 kablu.. nekateri celo adslu, pa satelitu, pa elektrik-kablu...
bogsigavedi, kaj prekleto bomo imeli čez 10let? vakuumski prenos podatkov?
hitrosti v sloveniji... hm... X let nazaj sem imel še sam 9600 hitrost modema... vete kje je že to.. ko folk ni poznal drugega, kot,... BBS... leave me a message here, there.. yeah sure... pa bil si pravi frajer, če si kdaj koga sploh zahaklal gori... no, saj zdaj je pa tudi kul.. po X letih ste/smo pretežno na 56, 65 kablu.. nekateri celo adslu, pa satelitu, pa elektrik-kablu...
bogsigavedi, kaj prekleto bomo imeli čez 10let? vakuumski prenos podatkov?
whatson ::
žez 10 let bodo najbolj odmaknjeni kraji v sloveniji komaj ADSL dobili... če bo TELEkom istal monopolist, bo temu ziher tako...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
jep... če gledaš na to,.. da so pri našem kabloperaterju rekli, da začnejo kabl-net delat čez cca 2-4 let, potem tak veš, kolko je ura
Cosmo ::
eh jaz mam 256 kbit/s pa sn cist zadovoln
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
asPeteR ::
Možno je, da bo po privatizaciji Telekoma in, resničnemu odprtju trga kaj bolje.
Spomnimo se našega mobitela, ko je bil sam si bile cene visoke malo storitev,...
Ko je prišla konkurenca, pa je postalo bolj rožnato.
Sedaj lahko prvič telefoniramo iz mobitela cenega kot iz navadnega!
Spomnimo se našega mobitela, ko je bil sam si bile cene visoke malo storitev,...
Ko je prišla konkurenca, pa je postalo bolj rožnato.
Sedaj lahko prvič telefoniramo iz mobitela cenega kot iz navadnega!
`DoC ::
Če bi bli takšni prenosi mogoči, mislim da bi se začel pojavlat problemi glede kapacitete diskov.
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
eiht: pravkar sem si ožel roke v žegnani vodici in pojedel dve hostji, ker me je zjutraj želodec bolel.. no... sedaj pa še samo staro zavezo za lahko noč preberem, pa bo :P
OrlyTM ::
Dark-Frodo: Potreba po disku ni nujno, da se bo tako zelo povečala. Če bodo povezave zares dovolj široke, bo popolnoma brezpredmetno hranit velike količine podatkov v lokalu. Itak bodo takrat že online data banke ... somesort of Rent-a-Disk Space :))
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
rent-a-disk 4 free... in tako naprej, ne?
pa pojavljat se bo začel davek na obremenjenost modema, pa davek na internet...
ufff... zaj si pa zamislite, da bi,.. tako kot je veliko folka to včasih mislilo,.. če bi recimo bli na eni strani, locirani v USA morali plačat enako kot da bi se menli... čim pa boš šel na slo stran, pa bo cena interneta padla na lokalno tarifo...
mislite, da ni možno??? dokler je telekom je vse možno :}
pa pojavljat se bo začel davek na obremenjenost modema, pa davek na internet...
ufff... zaj si pa zamislite, da bi,.. tako kot je veliko folka to včasih mislilo,.. če bi recimo bli na eni strani, locirani v USA morali plačat enako kot da bi se menli... čim pa boš šel na slo stran, pa bo cena interneta padla na lokalno tarifo...
mislite, da ni možno??? dokler je telekom je vse možno :}
krucymucy ::
Jest mam pa bogih 4kb, ce je vse lepo in prou, sam to je zlo malkrat!!!
ADSL pa bo pr nas verjetno cez 10+ let!!!
Ima me, da bi posteno zaklel, pa ne bom
ADSL pa bo pr nas verjetno cez 10+ let!!!
Ima me, da bi posteno zaklel, pa ne bom
rabbit_zek ::
LORD Moram sse malo pohvalit !!!
So suu me!
jaz imam če downlodam mali file na začetku prenosa 15K do 22KBps max no ne pričakujte preveč potem seveda zadeva pade na kake 4K ampak sem primerjal z kolegom ki ima mototrolo modem pa mu še ne tak ne špila kot meni pozna se pri kratkih in pri dolgih fajlih do 1M prej ko sem še imel w98 so bile to sanje!??????
mogoče je bil kriv win ali pa driverji!
PS Navadna LInija 56KBps No ISDN!
in brez bilo kakršnega downloasd acc-jaa ali akj druga! zdaj mi kvečjemu upočasni povezavo!
So suu me!
jaz imam če downlodam mali file na začetku prenosa 15K do 22KBps max no ne pričakujte preveč potem seveda zadeva pade na kake 4K ampak sem primerjal z kolegom ki ima mototrolo modem pa mu še ne tak ne špila kot meni pozna se pri kratkih in pri dolgih fajlih do 1M prej ko sem še imel w98 so bile to sanje!??????
mogoče je bil kriv win ali pa driverji!
PS Navadna LInija 56KBps No ISDN!
in brez bilo kakršnega downloasd acc-jaa ali akj druga! zdaj mi kvečjemu upočasni povezavo!
THE MORE I STUDY, THE MORE I KNOW!
THE MORE I KNOW, THE MORE I FORGET!
THE MORE I FORGET, THE LESS I KNOW!
SO WHY STUDY???
--:[ Rabbit-zek ]:--
SO WHY STUDY???
SasoS ::
Ne razumem v čem je fora, da se skos kregate kermu dial-up (ali pa ISDN) več potegne. Dejte si že dopovedat enkrat, da lah program piše da downloada s 150 kb/s pa gre še vedno samo tistih ubogih 5. Res je, da na začetku pokaže večjo hitrost ampak to samo zato ker deli tistih par kilo ki jih je dubu takoj, z zelo mejhnim cajtom (<1s). Ok res je, da bo kdo ki je bližje centrali dubu 5.6 kb, mogoče celo 5.65 z USRjem, sam ni zdej treba tazga cerkusa zganjat zato, sej ste najboljši vsi...
Hepan ::
sam vam povem da je kabel z 256K ze puna kapa...nicesar vec ne porebujes...pa downloudta sem tudi ze probal ze po praznem 34M liku...pa vam da tricetrt strani ni preseglo niti 512K....tak da nehajte sanjat...
rabbit_zek ::
Moram pohvalit zadnji dve sporočili, saj sta edini pametni????
Aplaus
In resno mislim!!!!
Aplaus
In resno mislim!!!!
THE MORE I STUDY, THE MORE I KNOW!
SO WHY STUDY???
SO WHY STUDY???
PaJo ::
Hepan: Ja pri navadnem surfanju se res nix ne pozna, ko pa kaj preko ftp-jev prenasas je pa pravi ljuxus videt hitrosti cez 1MB/s
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Hepan ::
vzami tak...da mene boli ce pustim 10 ur vkluceno masino pa dovnloudam, naj bo preko ftp ali http...samo hocem ti povedat da tudi redkokdo nudi downloude po 1M...in da bos imel v vecini casa stvar cisto neizkorisceno...mas pa prav da je veselje videt...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol bo spremenil ADSL pakete (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 23189 (15021) | MEDENA |
» | Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 7996 (6197) | Narcos Satanicos |
⊘ | se hitrejsi ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6761 (4776) | Gandalfar |
» | ADSL? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6864 (5257) | wind |
» | ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2601 (1944) | Tr0n |