Sej se mi je zdelo, da bo kdo pobral to novico. Naslovi novic v inquierju me zelo spominjajo na razne Lady rumene časopise. 80% glede na kaj ? Conventional heat sinks, to je lahko tud en aluminijast za starega pentiuma... Ter to seveda ni nobena novost, bakrene inserte ima kar veliko blokov, najbolj znan je pa seveda Thermalright AX7. Od kitajcev lahko pričakujete Hi end rešitev v količini 2 mio/mesec, LOL
Tele marketing ljudje so čez vse, nekaj podobnega je recimo oglaševanje Koolance CPU 200 silver vodnega bloka-
omogoča odvajanje 200W toplote (najzmoglivejši trenutni porabijo 75W), tako da je dovolj zmogljiv za uporabo s peltier elementi ta je sploh huda fora, ja HALO moj star pentum zračni hladilnik lahko odvaja 500W če je treba, važno da se ne začne topiti, pa bo vedno odvajal toploto, s kakšnim delta T je pa druga zgodba. Taka in drugačna sranja, brez konkretnih tehničnih podatkov oz. meritev in pogojev merjenja mi grejo na bruhanje.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)