Forum » Loža » najdaljša destinacija
najdaljša destinacija
luni ::
Yohan mam obcutek da si ta topic odprl kot povod da se mega pohvalis z nekim potovanjem... torej, z besedo na plano
Artificial Intelligentia
Sergio ::
hm... My longest would have to be Tirana, Albanija
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Justy ::
Hehe.... jst sem bil sigurno najdlje, sem bil na Soncu in tudi na najbolj oddaljeni zvezdi, ki je nase clovestvo sploh ne uzre z Zemlje
Ja kako se vprasate?
Ja s prstom po zemljevidu al kako se ze rece, oziroma bolj po enciklopediji
Ja kako se vprasate?
Ja s prstom po zemljevidu al kako se ze rece, oziroma bolj po enciklopediji
Dax ::
Huh...
Če človeštvo te zvezde še ni uzrlo, kak pa je pol lahko to ISTO človeštvo natisnilo enciklopedijo, po kateri si se ti sprehajal???
pek...
Če človeštvo te zvezde še ni uzrlo, kak pa je pol lahko to ISTO človeštvo natisnilo enciklopedijo, po kateri si se ti sprehajal???
pek...
roro ::
Še vedno čakamo, s čim nas bo šokiral Yohan.
Da se ne oglašam v tri dni. Po številu km je moj odgovor Poljska.
Da se ne oglašam v tri dni. Po številu km je moj odgovor Poljska.
PaJo ::
Da se jaz postudiram... mislim da je bilo najdle ko smo bili na maturancu na Malti
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
DrSergioDJ ::
ok, ok, pustmo tisto pot po korenčeknajbolj sem bil od domače utice oddaljen, ko sm šou 3leta nazaj z reprezentanco na slovaško ( ne it tja, tuggggggggaaaaaaaaaaaaa)
...
Pepo ::
Rogovilc, Črnuče. Pol smo se ga pa tako nallil, da smo naredili izlet z marico v Ljubljano, cez tri dn pa smo celo nasli pot nazaj. Je blo poletje, starci na morju, a matka je prsla predcasn domo in je bla cist prec, najprej od veselja, pol pa od jeze. Dlje od tega - upam- ne bom sel.
trillian ::
ibiza.
love, ursula
love, ursula
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
ahac ::
Kaj je bolj daleč: Norveška ali Škotska?
Verjetno Škotska, ker sem bil čisto na severu, da se bolj naprej ne da razen če plavaš!
Verjetno Škotska, ker sem bil čisto na severu, da se bolj naprej ne da razen če plavaš!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Jeronimo ::
Na Finskem - Oule - Napaiiri, sem šel dedka mraza pogledat.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
trillian ::
alchemy.
letos poleti. talamanca playa or sth. hotel simbad.
enkrat na zacetku julija. mislim, da sva sli s sosolko 10. julija nazaj.
ibiza fajn... ane?
love, ursula
letos poleti. talamanca playa or sth. hotel simbad.
enkrat na zacetku julija. mislim, da sva sli s sosolko 10. julija nazaj.
ibiza fajn... ane?
love, ursula
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
KamikazA ::
A je kdo iz tega foroma kej po afriki hodil? Zanima me pa a se da ali se da kolikor toliko varno z motorjem čez afriko peljat oz. kere soone varne države? Mam sicer enega kolega ki je bil letos v afriki tri mesece samo ga še nisem uspel zaslišat.
Pa še to a tukile vsi z agencijami okol bluzite al se greste tut kej popotnike?
Drugač pa SPODNJI DUPLEK rula!!!
Pa še to a tukile vsi z agencijami okol bluzite al se greste tut kej popotnike?
Drugač pa SPODNJI DUPLEK rula!!!
Thomas ::
Ja jest se ravnokar odpravljam v Uranium, kot veste. 20 do 30 let je daleč in milijardo kilometrov verjetno.
Drugače pa poligon točk na Zemlji, kjer sem že bil - ma ploščino kakih 100 milijonov kvadratnih milj.
Drugače pa poligon točk na Zemlji, kjer sem že bil - ma ploščino kakih 100 milijonov kvadratnih milj.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
tropinovec ::
jaz sem bil najbolj daleč od svojega doma, ko sem ob pol treh zjutraj stal pred vrati in sem ugotovil, da sem izgubil ključe.
Dax ::
Thomas... to je samo, če upoštevaš gibanje Zemlje okrog Sonca, kaj pa če gledaš, da se suče okrog centra Rimske ceste, pol boš pa v celem življenju prepotoval (jst bom kr na enem mestu ostal :) ) kr dost kilom... sorry svetlobnih let.
Dax
Potovanje je relativno. Odvisno od referenčne točke. Okoli zemeljskega središča sem prepotoval že kakih 3 x 108 kilometrov. Ene 20 svetlobnih minut. Okoli Sonca 4 x 1010 kilometrov. Okoli črne luknje v središču Galaksije pa že ene 4 x 1011 kilometrov. Ene 14 svetlobnih dni.
Ker pa so to krožna gibanja ... niti niso samo stvar definicije. Resnična so! wau!
Potovanje je relativno. Odvisno od referenčne točke. Okoli zemeljskega središča sem prepotoval že kakih 3 x 108 kilometrov. Ene 20 svetlobnih minut. Okoli Sonca 4 x 1010 kilometrov. Okoli črne luknje v središču Galaksije pa že ene 4 x 1011 kilometrov. Ene 14 svetlobnih dni.
Ker pa so to krožna gibanja ... niti niso samo stvar definicije. Resnična so! wau!
Justy ::
LOL
Pa ste ze kdaj pomislil, da je rezultat potavnja vedno nic, saj vedno pridemo nazaj domov, torej je nase delo nic
Pa ste ze kdaj pomislil, da je rezultat potavnja vedno nic, saj vedno pridemo nazaj domov, torej je nase delo nic
Ja ne ... gibanje po zaprti zanki opravi nič dela le, če je zanka v poljih samih konzervativnih sil. To pa ni slučaj pri nas. Tako, da delo ni nič.
Je tud zato dobr kej pojest.
Je tud zato dobr kej pojest.
hanuman ::
Indija 3 mesce.
Ampak tko k pravi Justy gres prides nazaj in nakonc je sve skupi sam se spomin tako kot tisti film ispred par dni pa se spomin z casom zbledi
Ampak tko k pravi Justy gres prides nazaj in nakonc je sve skupi sam se spomin tako kot tisti film ispred par dni pa se spomin z casom zbledi
Quake or be Quaked
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | barva las. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6866 (1876) | kuall |
» | Kje neki je Voyager 1? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 84695 (75112) | jest10 |
» | Mercator,interspar al leklerc to je zdaj vprašanje!!!!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5010 (4544) | abcde7 |
» | Zima, zima bela... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4639 (4213) | Dr.Miha |
» | Topla greda - je blagoslov! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6193 (5566) | Aggressor |