» »

M A G N O L I A

M A G N O L I A

TheJack ::

Tretjina ljudi je odšla ven pred koncem. Gledal sem malo kritike (ameriških) gledalcev na Yahooju. Polovica pravi ''best movie ever'', druga polovica pa ''worst movie ever''. Vmesnih ocen skorajda ni.
Jaz sem film danes gledal že drugič. Za sabo imam torej šest ur Magnolije, dolgočasil se nisem niti sekundo.

Ne bom rekel, da je Magnolija najboljši film vseh časov, saj vseh filmov še nisem videl. Je pa brez senčice dvoma najboljši film, kar sem jih jaz kdaj videl (pa hodim redno v kino).

Ljudje, ki so med filmom odšli iz dvorane, Magnolije ne razumejo. Morebiti bi jo razumeli čez petdeset let. Ampak takrat bo že prepozno.

Lp

Bonis nocet, qui malis parcit.

AndrejX ::

Se strinjam, da ima film svoje kvalitete, samo na žalost ga ne razumejo vsi. Tudi sam bi ga moral vsaj trikrat pogledat, da bi lahko ob zgodbi tudi malo bolj premislil.



Konec koncev je z vsemi boljšimi filmi tako (Odiseja 2001, Lawrence Arabski, Let nad kukavičjim gnezdom, Državljan Kane, Schindlerjev seznam, Blade Runner, Godfather, Most na reki Kwai...). Sicer so ti filmi zelo različnih zvrsti, imajo pa v sebi to, kar dela film film. O vsakem filmu bi lahko razpredli ure in ure razmišljanj o ŽIVLJENJSKIH vprašanjih. Zelo dobra kombinacija filma s sporočilom na nešteto ravneh in hkrati dober "pop film" je v zadnjem času Matrica. Tisti, ki pridejo gledat Keanoota, ga vidijo, tisti, ki jih zanimajo kug-fu veščine, se jih naužijejo in tisti, ki pač pridejo pogledat film po zadnji modi efektov, ga dobijo. Na koncu pa je najbolj pomembno to, da lahko tisti, ki si to želijo, ob filmu, ki je vizuelno v redu, tudi razmišljajo. Po mojem skromnem mnenju smo puhlih filmov vsi naveličani in konec koncev ne škodi, če je v filmu sporočilo, ki ga glodaš še cel teden, leto, življenje...



The Jack: sočustvujem s tabo, glede današnje populacije. Tudi mene je sedalni del že rahlo bolel, vendar sem vsaj vedel, zakaj vztrajam do konca.

eomer ::

Magnolija je carski film najbolji pa so zabe k padajo z neba!!

eomer

:D:D

hanuman ::

Ce ti je to najolj v filmu ko zabe padajo z neba pol si bolj malo odnesu od filma.

Ce vam je bil film magnolia vseec bi se priporocil Thin red line, Saving Private ryan, Zivljenje je lepo, Color Purple, to so isto filmi 1A brez primerjave. Ok ryan je ze zaradi scen tako dober da ko enkrat vidis ta film ti vse ostali akcijski filmi zgledajo kot za male otroke.
Jasno da je se full dober Schindler's list in pa meni najljubsi film 6 ur dolgi Jesus from Nazareth Imam ga na DVD-ju:)
Quake or be Quaked

Cr00k ::

Ok...govorte kar cte sam...The Matrix..je ZAKON..:))..

hanuman ::

Ce smo pri tem pol je ze boljsi Loganov beg
Quake or be Quaked


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Best Muvi Ever (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
829552 (1172) lynxslo5
»

Najbolj ganljivi in kurjo-polt delajoči prizori (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
7510677 (5335) Aston_11
»

Captain America: The Winter Soldier (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
599886 (8088) BorutK-73
»

Best scary movie ever

Oddelek: Loža
372394 (2124) AlchemY

Več podobnih tem