» »

Test 3D Marka 2003

Test 3D Marka 2003

HardOCP - Na Slo-Techu smo že pisali o pomanjklivostih najnovejšega mučilnika grafičnih kartic -- 3D Marku 2003. Na [H]ard|OCP, so spisali članek o tej novosti in ugotovili, da testi niso realni, saj s posodobitvijo gonilnikov pridobite na točkah, medtem ko se hitrost grafike med igrami ne spremeni. Prav tako pa so sprejeli interno pravilo, da na [H]ard|OCP ne bodo testirali s tem programom. Klik!

10 komentarjev

bodom ::

...tocno tako in nic drugace. ce posodobim driverje mi mal bols laufa tale 3dmark03, a spile mi stekajo pol. predvsem UT2k3 na high detailih seveda8-)
LP

(sic) ::

Za vse ki nimate DX9 kartic:
http://www.clarkson.edu/~himberbe/xvidf...

AtaStrumf ::

In še en opis 3D Marka:

http://www.beyond3d.com/articles/3dmark...

če koga zanima second opinion.

Filo ::

...ja s tem hočjo folk spodbujat k čim prejšnji nadgradnji gonilnikov...s tem da ne vejo da prihajajo potem še kšne druge posledice, kot npr. morebitno slabše delovanje...

bodom ::

(sic): thanks za tist link...

d best grafika v mother nature. damn, da nimam DX9 kartice.:( sam je pa tist k je to dozivu vseeno mel samo 3 do 5 FPS:D

LP

Gejmer ::

Kaj sem vam rekel..
Nanda yo?

Fury ::

bodom.. zato ker je movie snemal..

AtaStrumf ::

Mah jaz sem zalaufal tale 3D Mark 2003 pa nisem nič kaj preveč impresioniran z izjemo vode v Nature. Pa v Demo je boljša kvaliteta slike kot v test-u, tako da če še niste sprobal Demo-ta se splača raj tist pogledat, je celo kolikor toliko dobra grafika, drugače pa itak vse šteka in to na Athlon XP 2700+ in Radeon 9700, pa ne vem zakaj, ker ni videt nič posebnega. Če bi nabil kake high detajle in resolucijo, pol bi znal bit boljš, samo se ne da oz. tale moja verzija ne omogoča prav nič spreminjat, vse samo na default. So ATI-jevi demoti bistveno bolj zanimivi za gledat kot to sranje. Ne se sikerat, če nimate DX9, prav veliko vsaj pri tem 3D Marku ne zamujate.

Mr.B ::

France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

NoUse4AName ::

jas v futurmarkovem press releasu nikjer ne vidim, da bi kje omenili obtozbe, da 3dmark sploh ne izmeri hitrost kartice.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD zvišuje cene (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Procesorji
568509 (6735) Meamoto
»

KT600

Oddelek: Novice / Matične plošče
82070 (2070) Dr_M
»

Vodno hlajenje

Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje
92990 (2990) R0K
»

AMD XP 2200+

Oddelek: Novice / Procesorji
162091 (2091) JLP
»

Kakšen server imajo pri "konkurenci"?

Oddelek: Novice / Obvestila
61674 (1674) Gh0st

Več podobnih tem