Forum » Hlajenje in modifikacije » Temperatura pri vodnem hlajenju?
Temperatura pri vodnem hlajenju?
mico ::
Zanima me kaksne temperature se dosezejo z vodnim hlajenjem, ker jaz imam sedaj z ventilatorji pri idlanju 25 C pri obrmemnitvi pa 40 C pa me zanima kolk se kej pridobi oz. splaca to vodno hlajenje.
Cosmo ::
Temperature dosti manj nihajo kot pri zračnem hlajenju, sicer pa si poglejta test Senfu vodnega hlajenja by luni.
lp
lp
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
morphling1 ::
Zdaj si pa res veliko napisal , malo bolj opisi kaj imas zdaj. No glede na temp ki jih omenjas bi rekel da bi imel temp. pri idle enako ali pa malenkost visjo kot temp. okolice pri 100% obremenitvi pa kakih 5 stopinj vec tako nekako , odvisno od hlajenja samega ter da je temp. vode enake temp. okolice , kar bi se v tvojem primeru z dobrim radiatorjem dalo doseci.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Mr.B ::
Kolk pa pride celotni komplet brez procesorja ?
Koliko pride dones kaj 150 W termo clen ?
Koliko bi mi prisel napajalnik za termo clen ?
Hvala !
Koliko pride dones kaj 150 W termo clen ?
Koliko bi mi prisel napajalnik za termo clen ?
Hvala !
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
nja sem prebral pa prisel do ugotovitve da se mi sploh ne splaca kupt vodno hlajenje ker ni prakticno nic boljse kot pa moje zracno sedanje, saj imam temperaturo sedajle 27 C procesor pa laufa pri 1,75V tak da je zgleda cist ql. mam pa chrome orba in pa dva dodatna venta na ohisju to je pa tut use.
TESKAn ::
Ja, temperatura najbrž ne bo dost drugačna, bo pa, kot so že omenil, dost manjše temperaturno nihanje med idle in polno obremenitvijo - največ 5°C. In pa kot drugo bo računalnik dosti bolj tih - ena pumpica in 120mm ventilator naredita dosti manj hrupa kot chrome orb.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Ja no to je pa tut res :)
Samo kolk pa pride vse skup recimo ce kr kupis al pa ce si sam naredis...kolk denarja stane... ?
Samo kolk pa pride vse skup recimo ce kr kupis al pa ce si sam naredis...kolk denarja stane... ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIG WATER ( °C ) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4697 (3001) | ČIP 008 |
» | Na kaj pazit, ko delaš vodno hlajenje!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8811 (6911) | Jackass |
» | vodno hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6648 (5385) | LordWorm |
» | Moja nova zelo modificirana kišta in blok, veliko slik! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 18040 (13122) | the_unborn |
» | Hipoteza: "VODNO HLAJENJE" >>>>resnica čakaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2337 (1764) | VASkO |