Keanu Reeves v vlogi Nea
vir: BBCNovice » Apple iPhone/iPad/iPod » Matrica Reloaded podira rekorde
mrTwelveTrees ::
nisem bil v kinu že 4 leta... DIVX (oz. xvid)
pa me briga za tiste efekte, hehehe...
samo čakam zdej, kdaj bo ta film navoljo za dol stankat....
pa me briga za tiste efekte, hehehe...
samo čakam zdej, kdaj bo ta film navoljo za dol stankat....
nojus ::
ampak kolosej še vseeno rox. tle se gre zaradi vzdušja, miškic ne pa samo zaradi efektov. /če pa že 4 leta nisi bil v kinu pa ne veš kaj zamujaš
sovražim Gargamela.
Dami ::
Rated R for sci-fi violence and some sexuality
Zarad tega ne smejo mlajši od 17let to gledat al kaj? Matr, v Ameriki so pa res vsi prtegjeni. Tok prepovedi, vse na napačnih mestih pa še slabše je zarad tega namest da bi blo bolš
Zarad tega ne smejo mlajši od 17let to gledat al kaj? Matr, v Ameriki so pa res vsi prtegjeni. Tok prepovedi, vse na napačnih mestih pa še slabše je zarad tega namest da bi blo bolš
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Raw ::
Gledal v sredo. Tega se res splaca it pogleat v kino. Predvsem seveda zaradi ucinkov, ki so zelo dodelani. Zgodba je drugotnega pomena pri tem filmu, kar pa ne pomeni, da je ni.
glede kina nasploh pa je tako, ce imas DVD in dobro zrihano ozvocenje, velik TV (projektor?..) in seveda MIR pred morebitnimi sosedi... potem sploh ni variante it v kino, kjer samo upas da se pred tabo ne usede en dvometras.. in da ti sosed ne komentira filma na glas ipd. Tudi ce je uredu rip dvdja, se da prezvet seveda.
imho anyway
.raw
glede kina nasploh pa je tako, ce imas DVD in dobro zrihano ozvocenje, velik TV (projektor?..) in seveda MIR pred morebitnimi sosedi... potem sploh ni variante it v kino, kjer samo upas da se pred tabo ne usede en dvometras.. in da ti sosed ne komentira filma na glas ipd. Tudi ce je uredu rip dvdja, se da prezvet seveda.
imho anyway
.raw
jolandic ::
JSt trenutno gledam kinorip doma, samo tud če je kino je v bistvu slabše kot divx!!!!!!!!!!!!111111
BigFoot ::
Samo čakam zdej, kdaj bo ta film navoljo za dol stankat....
Sej so zunej ze trije screenerji (ne DVD screenerji) samo so vsi za en shit (trije so bli itaq nukani)
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
bradek ::
Za vse... mal pobrskite po forumu, enkrat je bla debata kaj dejansko screener je, pa si mal poglejte. To kar krozi na netu je pa cam verzija.
Zgorej nekdo kuje kolosej v nebesa.... oglej si matrico v koloseju (v edini dvorani ki je THX certified) in v Vicu, pa mi povej ce opazis kako kvaliteto v zvoku. Kolosej ma en najslabsih sound sistemov pri nas, izmerjeno.
aja... no warez.
lp
Zgorej nekdo kuje kolosej v nebesa.... oglej si matrico v koloseju (v edini dvorani ki je THX certified) in v Vicu, pa mi povej ce opazis kako kvaliteto v zvoku. Kolosej ma en najslabsih sound sistemov pri nas, izmerjeno.
aja... no warez.
lp
andrej ::
za dobre filme se splaca odstet tistih par 100 tolarjev. Divx pogledas, zato da cimprej vidis kaksen je film, potem pa ga gres se enkrat v kino gledat.
Fella ::
Sovražim ko se nekdo v kinu dela pametnega in ves čas komentira filem! Jaz bi to strogo prepovedal!!!!
flipflop ::
Prepovej mu,reč da te moti,ker suče gobec in da naj bo tiho. Velikokrat pomaga,če ga/jo grdo pogledaš.
R0K ::
V Planet Tušu ima najboljše ozvočje tudi samo prva dvorana. Drugo majo drugačno (noja, sej so tut manjše).
Če ne bo matrika predvajana v Enki, jih kastriram. Hočem videt efekte. Ker dvd-ripa še nebo tko hit uzun, 5.1 sistem in projektor ti pa en ku* koristi pri cam/screener verziji.
Če ne bo matrika predvajana v Enki, jih kastriram. Hočem videt efekte. Ker dvd-ripa še nebo tko hit uzun, 5.1 sistem in projektor ti pa en ku* koristi pri cam/screener verziji.
zile ::
Brad3K: Se absolutno 100% strinjam glede zvoka v Koloseju. Damn, kako pogrešam kino Bežigrad, kjer je dvorana kar pokala po šivih od fenomenalnega zvoka.
|GrEgOr| ::
Če hočete vicet kaj je slab zvok v kinu, morate priti na obisk v Mariborske kinematografe. Tukaj je skoda dat 800 SIT za karto, ker je boljse vzdusje na Stuku.
flipflop ::
Škoda,da niste bili kdaj v MALEM UNIONU v Celju. Če pa to ni najslabši "kino"
Drgač majo pa v Koloseju v vseh dvoranah dober zvok. V dvojki sem Bonda gledal,v enki pa LOTR:TTT. Pa nisem opazil kakšne posebne razlike. Sicer so pa v Celju tudi v Metropolu imeli zelo dober zvok.
Drgač majo pa v Koloseju v vseh dvoranah dober zvok. V dvojki sem Bonda gledal,v enki pa LOTR:TTT. Pa nisem opazil kakšne posebne razlike. Sicer so pa v Celju tudi v Metropolu imeli zelo dober zvok.
Slither ::
Jaz ne vem, kuko se lohk zadovolite z divxom. Slika je grda pa še zvok je sam stereo. Rj reskerite tistga jurja za kolosej in uživite v lepi sliki in nadmočnem zvoku 5.1 .
Hellios ::
sm si reku da od 15 do 21 ne bom nč o Matrici brau, če bom kje vidu na netu bom preskoču in ignoriru. Pa mi ni uspel..... men se ne zdi vredno fat 1000sit za kino (tok stane divx) splača se za 650 al pa zastonj, tko kt grem jst na slovensko premiro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RIAA v finančnih težavahOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 11650 (9555) | D3m |
» | Call of Duty: Black Ops prek milijarde dolarjevOddelek: Novice / Igre | 6824 (5527) | Seto |
» | FILM The Matrix na TV SLO 1Oddelek: Sedem umetnosti | 4127 (2788) | Crimson_Shadow |
» | Lestvica najbolj gledanih filmovOddelek: Sedem umetnosti | 2694 (2490) | Tody |
» | Še 8. dni do premiere The Matrix: Reloaded !!SPOILER ALERT!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10456 (8389) | BaRtMaN |