» »

Se kom zmrzuje COLIN 2?

Se kom zmrzuje COLIN 2?

Boško ::

Se kom zmrzuje Colin McRae Rally 2? Men zmrzne takoj po startu v roku 5 sekund!!!
Morda kdo pozna rasitev?

PS: Tud ce spustim proc na 466 nc ne pomaga!!!

C466@581
MSI 6163
Geforce2 MX
:|

ChiefThunder ::

Jaz mam pa vodoo3, pa se mi isto dogaja...

Senitel ::

Mislem, da smo to že ene 100x predelal... Win ME so krivec...

ChiefThunder ::

hm... sam jz mam pa win98

Flash2000 ::

Win ME zagotovo ni krivec. Jest sem imel isti problem.
Prej ko sem imel v3, mi je igra zmrznila zaradi 1.07 gonilnikov,potem sm naložil 1.05 in je vse delalo OK
:D

Če imaš pa Geforce 2 MX je problem v DirectX 8.0a (vsaj pri men je bilo tako). Jest sem potem naložil DirectX 8.0 in Detonatorje 6.50. Od takrat naprej mi Colin 2 dela brez problemov.

>:D

Marjan ::

krivec je Colin, ki je zelo hroscat!!
Mene je non-stop metalo ven (DX7+V3 2k)

kaj ces... igra je zlo dobra, zanasanje full realno, samo hroscki v igri so neznosni!!!

Mam Win98SEK (baj so se nabolj OK za spile!!)

Kar se tice DirectX sem probu 7, 8, 8a! NIC NI POMAGAL
Detomatori tud niso!!!!;((

Pomaoje je res nakaj na igri!!!

Skankulja ::

Kaj ko bi kdo preden, da piše takšne in podobne teme pogledal na založnikovo stran - Codemasters (FAQ)? Problem se da rešit tako, da se namestijo starejši gonilniki za V3 (ver 1.5 ali starejši).

jRk0 ::

Meni pa se colin ni nikoli zmrzno pa nic me neje vun mece. Mam d700@750 in riva tnt2 32mb (navita).

Lith ::

e, tko nekak je men zmrzoval, pa sem imel W98 in DX8, Voodoo3 3000 in sem moral dat drajverje v1.05 (prej pa sem imel v1.07, skor zmeraj najnovejše) za Voodooja, pa je vse dobr (igra ni nič problematična). Dej si gor detonator drajverje kako drugo verzijo kot jo imaš zdej, pa boš vidu kaj bo.
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

Skankulja ::

...pardon...to velja samo za v3....spregledal sem gf2mx

PsiHO ::

evo jest mam
celeron 266@333
voodoo 3 3000
udma 66 20GB disk

na high mi nikol ne stekne
na low mi pa cist tekoce dela(skor)
i fell the need, the need for mhz speed

KAJ TAKEGA!!!!

Seveda nisem kar cakal na vase odgovore in sem se ves popoldan mucil s problemom in ga tudi RESIL!!!!!

BERI!! Dok sem mel resolucijo na 800x600 16bit, je zmrzval k na juznem polu!!!! BERI DALJE!! Pa sem za foro dvignu resolucijo na 1024x768 32bit! In glej ga hudica v moji skatl, igra dela kot se sika!!! Enako se zgodi ce resolucijo se dvigujem!! Ce pa jo spustim pod 1024x768 spet zmrzuje!!

Torej: moja osebna razlaga je, da ker mam 2X AGP, moram kartico dost obremenit, da ''zasvica'', da jo AGP dohaja! To opazim tudi pr drugih igrah, npr Q3, ko dam mert slike v demo1, pride na taksne rezultate kot so v slo-techovem clanku sele z resolucijo 1024x768, na nizjih pa kar mocno zaostaja!!!

PROBAJTE IN POROCAJTE!!

Ajd zdej! Grem spilat!!!:D:D
Ce pa bojo se vedno kaksne tezave bom pa porocu!

Tomi ::

Hm, mogoče na Silah G to pomaga, za V3 pomaga pa samo delecija gonilnikov in stara verzija... Samo se mi tega ne da delati, ker na žalost itaq nimam časa na špile...:'(
metrodusa.blogspot.com

glavic ::

tuki ni rapaka noben windows amapk voodini driverji 1.07
lohka si preberete na uradni strani colina.
na njhovi strani samo pise da si nalozite starejse driverje in vam bo vse delal
:\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

long live Vodoo 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
604792 (4066) Senitel
»

Colin 2 in trzanje slike

Oddelek: Zvok in slika