Forum » Pomoč in nasveti » Moj GF2MX
Moj GF2MX
vortex ::
Mam neko firmo Manli... Ne me sprasevat kaj sm razmislu ko sem kupoval, ker nevem. V glavnem.
Clocki so 200/150. Navijem lahko do najvec 213/160. Memory clock je torej zelo nizek. Kolko fpsjev zaradi tega izgubim v primerjavi z recimo prophetovim 220/200 pri igrah, recimo q3 ?
Clocki so 200/150. Navijem lahko do najvec 213/160. Memory clock je torej zelo nizek. Kolko fpsjev zaradi tega izgubim v primerjavi z recimo prophetovim 220/200 pri igrah, recimo q3 ?
Pikachu ::
Sploh se ti ne izplaca navijat pri tako majhnih frekvencah spomina. MX se pri 175 MHz cipa ni v celoti izkoriscen pri 166 MHz RAM.
Moj Leadtek tece b.p. na 200/200 vec pa mi trenutno v zdajsnjih igrah ni treba. Gre pa drugace se na vec. Razlika pa se pozna in to zelo. Predvsem pri zvisevanju takta rama.
Moj Leadtek tece b.p. na 200/200 vec pa mi trenutno v zdajsnjih igrah ni treba. Gre pa drugace se na vec. Razlika pa se pozna in to zelo. Predvsem pri zvisevanju takta rama.
se ena zanimivost !!!!!!!!!
Ni vazno kako sem nastavil frekvence. Vedno sem imel isto stevilo fpsejv !!!. Probal sem oboje na 100, 150 in celo 50. Fpsji vedno isti !
NIC JASNO !!!!
Ni vazno kako sem nastavil frekvence. Vedno sem imel isto stevilo fpsejv !!!. Probal sem oboje na 100, 150 in celo 50. Fpsji vedno isti !
NIC JASNO !!!!
morphling1 ::
Katere frekvence si spreminjal ? Kar nekaj variant je zakaj se ti ni nic poznalo na fps, ena je da imas vklopjen wait for v-sync, in ne mores dobit vec fps kot je osvezitev ekrana, ker kartica caka monitor za osvezitev slike , potem imas lahko presvoh procesor tu ti tudi gf3 nic ne pomaga , potem pa ozko grlo spomin na kartici oz. gpu odvisno kaj si spreminjal in kaj nisi. Moras bolj tocno opisat problem , pa pri kaksni res. si testiral , ker ce si v prenizki resoluciji verjetno graficna caka procesor.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
VASkO ::
ta tvoj MX smrdi po mx200, ker ma memory clock tako nizek. si ga posral, ko si to sranje kupo.
Vasko - ja. vendar na skatli pise mx400 pa tudi zazna mi ga kot mx400.....
morph: verjetno je vzrok procesor, ker imam samo c400. v-sync sem izklopil, to vem ....
bom probal se pri visjih resolucijah.. hvala za idejo .
morph: verjetno je vzrok procesor, ker imam samo c400. v-sync sem izklopil, to vem ....
bom probal se pri visjih resolucijah.. hvala za idejo .
Elemen_T ::
Vortexo!!!!
Kaj je pa tebe prineslo na slo tech
Ej btw, imam enake probleme...freq mam 180/190...pa je enako kot default v q3a.
Kaj je pa tebe prineslo na slo tech
Ej btw, imam enake probleme...freq mam 180/190...pa je enako kot default v q3a.
morphling1 ::
C 400 je pa bolj malo ja ,sploh ker mas fsb na 66mhz , kar full bremza. Vecino spilov omejuje fsb oz. prepustnost spomina. Meni je recimo 3dmark zrasel za skoraj 10% ce dvignem fsb iz 133 na 157 mhz na TB pri tem sem imel v prvem primeru navito na 1600 (12*133)mhz v drugem pa na 1570 (10*157)mhz.Btw. Procesor se testira pri nizkih resolucijah (recimo vse na off ter 512*384), da graficna ne bremza, meje graficne pa vidis z testi na visjih res. oz. barvah, ter full detaljih.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
re elo !! :P
no sej tnx anyway. Zdej bom nov procesor vrgel na plato c700@1xxx pa bomo vidl za kolko falim teste ostalih MXov. Ce bo prevec bom pac tega MX-a potisal enmu debilcku pa si bom kupu novga al pa celo GTS, morda kyro2...
no sej tnx anyway. Zdej bom nov procesor vrgel na plato c700@1xxx pa bomo vidl za kolko falim teste ostalih MXov. Ce bo prevec bom pac tega MX-a potisal enmu debilcku pa si bom kupu novga al pa celo GTS, morda kyro2...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3DMARK 2001SE build330 (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Navijanje | 58735 (27467) | LittleDevil |
» | 6800 gt sparkle (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6277 (5271) | jest10 |
» | 3d mark 2001 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7684 (6557) | Doc |
» | Fsb (ram) speed in modifikacijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1582 (1353) | morphling1 |
» | A je to DOSEZEK??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6126 (4611) | msmiha |