Neowin - Na plano je pricurljala nova beta različica Service packa 2 build 2082. Novost v temu skupku popravkov je tako imenovani "security center". Vsebuje tudi novejšo različico WMP9 in nadgrajeni Internet Explorer ter Outlook Express. Preizkuševalcem bi naj bila nova različica popravkov na voljo naslednji teden, prav tako pa krožijo govorice, da bodo pri Redmonskem velikanu izdali RC1 nekje okrog 4. marca. Klik na Neowin, od koder si lahko SP2 tudi prenesete, če si seveda upate...
A je tole še zelo beta verzija al deluje brez znanih napak? Se mi ne da ukvarjat z disk image in podobnim,pa bi mel kar skoz gor to beto. A recimo lahko updejtaš nato z novejšimi buildi al to ne gre ravno najbolje?
glede na to da naj bi ze cez nekaj dni izdali RC1 pol je verjetno zadnja beta verzija ... jest sm nalozu pa je edino mal sitno k tezi s tistim firewall-om ... bom povedu ce bo kej sesutja :)
3 urce mam gor... zaenkrat dela stabilno... sem dal vse posodobitve iz novega Windows Update. "Windows security" mi Nortona ni prepoznal kot vključenega, čeprav je. Po defaultu so sedaj vse povezave zaščitene s požarnim zidom. Moj e-mail odjemalec se je nekako izognil Windows Firewall nadzoru programov :/
WTF!? Se kao registriram za WinXP SP2 beta,vpišem mail in nobenega odgovora!? (prej sem se loginal z NET Passportom). Kdaj mislejo poslat,ker bi rad še danes sprobal!? grrr