» »

ZEN Vision W

ZEN Vision W

vir: Neowin
Neowin - Navdušenci nad jabolčnimi proizvodi so nestrpno pričakovali predstavitev, ki se je odvila prejšnji teden, saj so krožile številne govorice o posodobitvi iPod-ov, do katere je potem res prišlo, žal pa ne v takšni meri, kot bi si želeli, saj nismo videli novega širokozaslonskega modela, temveč zgolj majhne popravke starih. A konkurenca ne počiva, eden boljših proizvajalcev MP3 predvajalnikov, Creative, je izdal ZEN Vision W, ki ponuja natanko to, kar se je pričakovalo od novih iPod-ov. Izdelek je opremljen s 4.3-palčnim widescreen zaslonom (od tu tudi naziv W), ki prekriva večino njegove površine, na voljo je v 30- in 60-gigabajtnih različici po ceni 300 in 400 dolarjev, v izvorni novici na Neowin pa obljubljajo celo, da nam gizmo ne bo grenil življenja z DRM-jem.

15 komentarjev

Roadkill ::

Heh, se vidi, da se bližamo novoletnim praznikom... nov iPod, nov iRiver, nov Zen in pa še microsoftova zadevca. :)

Človek že taško najde svojega favorita... no razen seveda tisti, ki so odločeni, da na svetu ni ničesar boljšega kot iPod. :)
Ü

C_maniak ::

hja, tisti vsaj vejo. kaj pa drugi, ki jim je v mislih zasidrano, da je iPod najslabša stvar, ki se je dogodila temu svetu? iPodovci s(m)o na boljsem! :))

dulkocar ::

C_manika: Word! :D

klemen22 ::

Ah kar jokajte Applove ovce in se tolažite. Ker Apple je zamudil|O in Creative ga je prehitel. Seveda se lahko nekaj takega od Appla kmalu nadejamo ki bo spet propagiral kot najboljšo stvar po narezanem kruhu z domačo salamo.:\

iPodovci s(m)o na boljsem!

Ja če je zato to da so te ob nakupu obrali za 30% preveč da si na boljšem potem ... Zakaj ste na boljšem, vsak malo boljši creative ima sound quality na ravni iPoda s tem da se ob nakupu dobijo boljše slušalke.

Zdej pa zares: a morate ipodovci res vsako tako temo zaspamat s komentarji o iPodu če pa govora NI o iPodu ampak o konkurenčnem izdelku (ki ga mimogrede Apple ne nudi;) )
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()

bzp ::

Zadevca je kul, veseli me vgrajen citalec CF kartic, moti me da so samo CF kartice ... Na strani sicer nekaj pise o adapterju za ostale, ampak tak adapter bo v slo. najbrz precej tezko dobiti ...
No ja, za lepo ceno (300 evropskih) je zadeva se vedno odlicna, dokler se nasi trgovci ne odlocijo nabiti marz in karnaenkrat dobimo ceno 500 in vec evropskih. Bo treba v tujino kupit.

ipod lovers, kaj mi nuca 60G diska in moznost gledanja slik, ce ne obstaja nacin da on-the-go brez laptopa gor prenesem fotke z digitalca? Ce obstaja, se posipam s pepelom in tecem v tujino po svoj koscek jabuka, v nasprotnem primeru pa (boljso) konkurenco. Za design mi je vseeno, ker mislim zadevo uporabljat in ne kazat sosolcem.

freserovski ::

torej lahko na to naložiš navaden Divx in ga potem predvajaš tudi na tv-ju brez uporabe kakšnih drugih pripomočkov? A kdo mogoče še ve za kakšen drug podoben produkt s temi lastnostmi?
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

Sandoval ::

Ehhh
tudi oni niso naredili česa resnično novega
jaz si že kako leto lastim(sicer rabljen) archos av420
20 giga diska, velik in kakovosten ekran, časi predvajanja nekako enaki zenovim, vgrajen mikrofon, predvajanje videa, priključki za snemanje zvoka in/ali videa
Kr3nU_X JAZZ-WA Sandoval

Vanquish ::

bzp ::

Vanquish: damn, torej se da? Sicer mojga fotka ni na spisku, ampak ni vrag ... bom malo pobrskal, ce pa kdo uporablja zadevo se pa priporocam. Mogoce zamenjam "vero" :)

TribesMan ::

Lep prenosen video player. Na žalost nikakršna konkurenca iPodu... Prevelik, pretežek popolnoma drug rang playerja. Ima pa seveda svoje prednosti. Ekran je velik, kar je ql, ima card reader, kar je tud ql, baterija bi pa lahko bila za to težo boljša. Vprašanje je tudi ali podpira vse standarde divx/xvid/mpeg4 v vseh ločljivostih, ali je treba spet pretvarjat.
Cena dost ugodna.
Ne bi ga mel, ker mi je še ipod prevelik...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Pesimist ::

In se da to sploh kje kupit v Sloveniji?

frikec() ::

Ti ga jaz prodam, ko pride Cowon Q5 ;).

Pesimist ::

Heh ki si ga pa dobo? Z tujine jaz nemislim narocat stvari z ekranom, da mi pol poslejo najvejci shit z 10 mrtvimi pixli ker tak vejo, da se nemorem pritozit.

btw. ta Cowon je malo blink blink. Te ze lahko prakticno oni Asus laptop kupis ko ma samo ekran priblizno enake velikosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

frikec() ::

Kupil sem ga v Dubaju. Sicer nisem še slišal, da bi kdo imel kak mrtev piksel. Če misliš Eee PC je prevelik in ima premalo prostora.

Pesimist ::

Hmja jaz rabim nekaj kaj je maximalnlno max 5 inchov. Najreje 4.3 lahko.

Trenutno so bli na izbiro Zen Vision W, Archos, Cowon in TranScendov Sansa View kateri pa je prestavlen na nasledno leto in tudi Sonyev novi PSP. Nekaj se se pravi o novem Ipod videu z vecjim displayom.
Ampak prakticno nic od tega se neda pri nas nabavit. Tak da zdaj uporabljam obicni Phlips DVD player ki pa je ordenlih prevlki za moje potrebe.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

iRiver vrača udarec

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
63073 (2690) TribesMan
»

Novosti iz Appla

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
173062 (2393) Stepni Volk
»

Kratka fotozgodovina trdih diskov

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
153406 (2644) BBB
»

Apple tožen zaradi prask na Nanotih

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
324312 (3233) TribesMan
»

iPod, kje ga kupiti...

Oddelek: Kaj kupiti
262822 (2034) rh^

Več podobnih tem