Slashdot - Se sprašujete, kateri video kodek je najprimernejši za domačo uporabo? ExtremeTech je prav za vas izvedel preskus kodekov DivX 5.1.1, Windows Media Video 9, QuickTime 6.5/Sorenson 3 in QuickTime 6.5/MPEG-4. Primerjali so rezultate kodiranja filmov Matrix Reloaded, Monsters, Inc., X2 in Spider-Man. Vas zanima, kdo se je najbolje odrezal?
Seveda se je potrebno vprašati o neodvisnosti raziskave, ki pozabi preveriti kvaliteto čislanega odprtokodnega kodeka XviD ...
Novice » Ostala programska oprema » Vojna kodekov
Zheegec ::
Na Slashdotu pod komentraji je link na drug test, kjer zmaga Xvid
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
pivmik ::
Pa sej niso resni!!!
Kje je XviD, najboljši kodek njiso testirali, ma niti ne kliknem na link!
SloTecha je lahko sram da je sploh objavil tako novico.
Kje je XviD, najboljši kodek njiso testirali, ma niti ne kliknem na link!
SloTecha je lahko sram da je sploh objavil tako novico.
LP, Gregor GRE^
undefined ::
> SloTecha je lahko sram da je sploh objavil tako novico.
Ta Slotech more bit že fejst ded. Jaz bi šel z njim enkrat na pivo.
Ta Slotech more bit že fejst ded. Jaz bi šel z njim enkrat na pivo.
MrStein ::
Ta "test" je čisti nateg. To je verjetno plačan članek od M$.
Na primer trdijo, da ima WMV9 boljšo podporo v DVD predvajalnikih, kot DiVX.
Zdaj pa pojdite v trgovino in kupite DVD plejer, ki zna predvajati DiVX, potem pa poskusite najti enega za WMV. In obilo sreče pri iskanju !
Na primer trdijo, da ima WMV9 boljšo podporo v DVD predvajalnikih, kot DiVX.
Zdaj pa pojdite v trgovino in kupite DVD plejer, ki zna predvajati DiVX, potem pa poskusite najti enega za WMV. In obilo sreče pri iskanju !
pivmik ::
IceMan:
kje si ti bil zadnjih nekaj mesecev. Sem že pogrešal tvoje včasih neumne, včasih presenetljivo pametne poste!
kje si ti bil zadnjih nekaj mesecev. Sem že pogrešal tvoje včasih neumne, včasih presenetljivo pametne poste!
LP, Gregor GRE^
CaqKa ::
v povezanih novicah imate še vedno aktualen test, ki pa je far away bolj objektiven od tega.
beda skratka.
beda skratka.
undefined ::
> kje si ti bil zadnjih nekaj mesecev. Sem že pogrešal tvoje včasih neumne, včasih presenetljivo pametne poste!
Moja pamet v postih se izrazi v sarkazmu na tvoje neumne poste, mimosunjenec.
Moja pamet v postih se izrazi v sarkazmu na tvoje neumne poste, mimosunjenec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hd kamera, tv .... itdOddelek: Zvok in slika | 3602 (3244) | JOKER |
» | Kateri KODEK za dober COMPRESS a kvalitetno SLIKOOddelek: Programska oprema | 1256 (1227) | Mavrik |
» | Firefox težava Add-ons procesor na 100%Oddelek: Programska oprema | 1863 (1736) | amigo_no1 |
» | Microsoft odsvetuje Googlov Chrome FrameOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4660 (3225) | mspiller |
» | Črnobel windows media player 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1919 (1829) | Pinzl |