Forum » Zvok in slika » teac pm1800 ali logitech x-530 ?
teac pm1800 ali logitech x-530 ?

funky86 ::
LP!
Sem v dilemi zaradi nakupa sistema zvočnikov za prostorski zvok. Ne morem se odločiti, ker ne vem kateri mi ponuja več v kvaliteti, predvsem za igranje iger in ogled filmov. Vesel bi bil, če bi mi kateri od uporabnikov svetoval kateri sistem nudi kvalitetnejšo in čistejšo sliko zvoka.
V naprej se vam zahvaljujem za pomoč
!
Sem v dilemi zaradi nakupa sistema zvočnikov za prostorski zvok. Ne morem se odločiti, ker ne vem kateri mi ponuja več v kvaliteti, predvsem za igranje iger in ogled filmov. Vesel bi bil, če bi mi kateri od uporabnikov svetoval kateri sistem nudi kvalitetnejšo in čistejšo sliko zvoka.
V naprej se vam zahvaljujem za pomoč

nič ni tako, kot izgleda

Stepni Volk ::
Funky Fantek - saj imaš svoja uesa. Prinesi jih domov, stestiraj in se določi. Kaj ti bo dejstvo, da je nek sistem meni bolj všeč, če bo tebi paral ušesa?

funky86 ::
Žal nimam te možnosti mogoče za razliko od tebe, da bi dobil oba sistema na razpolago za testiranje kar doma, obeh pa za ta namen tud nebi kupil. Nesmisel, raje se pozanimam na tak nacin
!

nič ni tako, kot izgleda

Stepni Volk ::
Vsak pameten trgovec ti omogoči takšno testiranje... če ne drugega se dogovoriš za razstavni model preko vikenda.
Poleg tega, če zadevo kupiš preko pošte imaš 15 dnevni rok, da zadevo vrneš... če nisi zadovoljen :)
Poleg tega, če zadevo kupiš preko pošte imaš 15 dnevni rok, da zadevo vrneš... če nisi zadovoljen :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki za zahtevnega audiofila (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 26836 (23865) | podtalje |
» | Microsoft pripravlja SP1 za Visto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12765 (8487) | Tr0n |
» | AMIS air Triple Play (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 25564 (13283) | c5n9 |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8245 (7000) | gumby |
» | [HI-FI primerjalni test] potek, organizacija... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 9107 (7128) | gumby |