Forum » Zvok in slika » Image resizer
Image resizer

pkalan ::
imam sliko narejeno z navdnim fotoaparatom velikosti 15X10.Zanima me če obstaja kakšen progam ki bi to sliko povečal na velikost A4 brez da bi izgubil kvaliteto,ostrino,resolucijo slike.

- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()

webfreak ::
Lahko poizkusiš s slikarjem kaj bo naredil toda on ma bolj slab vmesnik za take finte. Jaz veliko delam z fireworxom in sem z njegovimi funkcijami kar zadovoljen. klikneš lepo na image size napišeš širino ali višino potem pa sam priredi lepo nasprotno velikost tako, da slika ostane v najboljši kvaliteti. Prav tako ti pri tem lahko pomaga fotošop ;)

carota ::
Odgovor: Nobene slike se ne da povecati brez izgube kvalitete.
Ce bi imel sliko sestavljeno i 2h pixlov razlicne barve in bi jo hotel povecat na 3. Kaksne barve bi bil novi pixel? Lahko ugibas in izberes vmesno barvo, a kvalitete s ten nisi ohranil. Misli si sedaj, da hoces povecati sliko na 4-kratno povrsino...
Lp,
Martin
Ce bi imel sliko sestavljeno i 2h pixlov razlicne barve in bi jo hotel povecat na 3. Kaksne barve bi bil novi pixel? Lahko ugibas in izberes vmesno barvo, a kvalitete s ten nisi ohranil. Misli si sedaj, da hoces povecati sliko na 4-kratno povrsino...
Lp,
Martin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony meni, da telefoni potrebujejo 48 megapikslovOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 8090 (5348) | Gavran |
» | Samsung galaxy note 3 aplikacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 728 (565) | Wazzock |
» | Pomoč pri Photoshop CS3Oddelek: Programska oprema | 1593 (1525) | #000000 |
» | Slika iz digitalca - velikost?Oddelek: Zvok in slika | 2268 (2126) | andrej |
» | povecava slikeOddelek: Zvok in slika | 872 (751) | DrSergioDJ |