» »

Samsung galaxy note 3 aplikacija

Samsung galaxy note 3 aplikacija

tiltech ::

Ima mogoče kdo Samsung galaxy note 3? Potreboval bi eno mnenje, glede določene aplikacije. Kupujem note 2 ali 3. Na 2 ta aplikacija deluje, na note 3 pa ne vem. Nimam koga, da bi lahko povedal. Aplikacija je brezplačna na Google play store. Kdor je tako dober, naj se mi javi.
Hvala

Wazzock ::

Zakaj pa misliš da nebi delovala?

Btw, jaz imam note 3.

knesz ::

Meni ta aplikacija dela brez problema, tako da ni panike.

2f4u ::

Note 3 imam. Katera aplikacija?

Pa še; imaš USB 30 kar je super pri prenosu podatkov...

SaXsIm ::

Meni z zadnjim updejtom in moto 360 sam telefon precej šteka. Mi gre precej na k. samsung, ki ne izda ok softwarea za ta telefon.
SaXsIm

tiltech ::

Aplikacija se imenuje SUPER VISION FOR CARTBOARD. Telefon se spremeni v digitalno lupo. Ima 30x povečavo in lahko se spreminja barve. Ima vklop/izklop lučke, dodatno ostrenje, opcija za polovičen zaslon ali celoten. Sem testiral na parih androidih in ni povsod delovala. Če vam bo pravilno delovala, morate imeti ostre črke, ko boste brali besedilo v velikosti 2mm, vam bo povečalo na celoten zaslon Samsunga ali pa še čez. Pa če mi lahko izberete barvo, kjer je belo besedilo na črni podlagi. Ko boste brali besedilo, vam ne sme konvertirat, da bi imeli enkrat temno podlago in enkrat belo. Tudi če date iglo pod kamero telefona, boste videli šivankino uho. Telefoni z boišimi kamerami, so packali besedilo ali pa ni bilo berljivo. Na notu 2 deluje čudovito. Seveda je pa note 3 v vsem boljši in bolj zmogljiv.
Ker v trgovini ne vidim brati cen in podobnega besedila, sem si umislil to aplikacijo in še nekatere podobne tej. Recimo na Samsungu galaxy s4 ne deluje ta aplikacija in samo malo prikazuje, neke spake. Recimo LG Leon pa super, ampak ni čista slika, ker nima avtomatskega ostrenja, zaradi slabše kvalitete kamere.

Testiram na večjih telefonih, kar pa mi ni omogočeno testirat na določenh telefonih. Sem se pa obrnil na vas. Nekaterim ljudjem, ki dobro vidijo. Se jim take zadeve zdijo malo tako tako, ampak nam ki slabo vidimo, pa polepša in olajša življenje.
Če pa mogoče kdo izmd vas pozna še kako podobno aplikacijo, bom pa vesel predlogov.

Hvala

Wazzock ::

 Screenshot

Screenshot



Na računu sprobano, ta mi je najbolje uspela ker so treslaji zelo prisotni. Zdaj pa sam preceni če zadovolji tvoja pričakovanja.

Wazzock ::

Predvidevam da misliš kupit rabljen note 3. Pred nakupom se sestaj z prodajalcem in sprobaj aplikacijo.

tiltech ::

A je res tako tećko narediti en test? To mi nič ne pomaga, ker sem napisal belo na črnem , tu je pa kontra. Ne vem zakaj me sprašujete, če nimam takšnega vida kot vi? Meni ta podatek ogromno pomeni.

Dobiti takšnega človeka, ki bo hotel narediti test. Vem iz izkušenj. Nekaterim se mudi, nekateri se naredijo da ne vedo itd. Jaz pa ne morem, dokler nimam gor svojih aplikacij. Seveda tudi to,da mi telefon govori.

Prosil bi resne ljudi, da mi naredite ta test in poveste, če je slika kvalitetna in čista.

Hvala za tvoj trud in screanshot, ampak preko tega ne morem vedet, če je čista slika ali ne. Poglej z svojim vidom in povej. Lahko mi pa daš en screnshot beli text na črni podlagi in bom lahko malo bolje presodil.

Wazzock ::

 Klikni da poveča

Klikni da poveča

tiltech ::

Mi lahko še napišeš, kako vidijo tvoje oči. Je slika ostra, besedilo, predmet ali motno? Pa kako velike črke so bile v realnosti na papirju in kako veliko povečavo si imel na telefonu. Pa koliko si bil odaljen od papirja?

Wazzock ::

Te črke so velike od 1.75 do 2mm, mobitel sem držal prb. 30cm stran. Povečava na mobitelu je maximalna in slika ni čisto ostra vendar je brez problema berljiva.

 Še en primer, ta mi je veliko bolje ratal ker se pogruntal da ima program PAUSE gumb in se nisem tresel tako močno

Še en primer, ta mi je veliko bolje ratal ker se pogruntal da ima program PAUSE gumb in se nisem tresel tako močno



Ta fotografija, ko jo odpreš in zmanjšaš na 50% (Ctrl+Minus), je zelo dober približek kako se to vidi na telefonu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Wazzock ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4371 372 373 374 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
186623196574 (188) AnubisOfDoom
»

Kako dolgo imate telefon, preden ga zamenjate? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1049869 (6738) KTr1sk
»

Xiaomi mi5, mi5s, mi5 plus (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
899162578 (71815) Prebeznik
»

Samsung ustavil proizvodnjo Galaxyjev Note 7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7121333 (18143) noraguta
»

Galaxy Note 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9023760 (16179) camper66

Več podobnih tem