Forum » Omrežja in internet » mreža
mreža
brtzi338 ::
pozdravljeni!
imam sledeči problem: s kolegom mava postavljeno WLAN mrežoin sicer on ma router in kabelski net, jst mam pa access point. to dela brez problema. jaz bi si pa rad postavil še eno mrežo preko utp kabla (crossover). V računalniku na katerega je priključen ACCESS point imam win xp in 2 mrežne kartice, na računalniku katerega želim priključiti zraven pa win me. Vse skupaj povežem in mi gorijo vse lučke mreža pa ne dela!!1
zanima me če ima kdo kakšno rešitev
imam sledeči problem: s kolegom mava postavljeno WLAN mrežoin sicer on ma router in kabelski net, jst mam pa access point. to dela brez problema. jaz bi si pa rad postavil še eno mrežo preko utp kabla (crossover). V računalniku na katerega je priključen ACCESS point imam win xp in 2 mrežne kartice, na računalniku katerega želim priključiti zraven pa win me. Vse skupaj povežem in mi gorijo vse lučke mreža pa ne dela!!1
zanima me če ima kdo kakšno rešitev
Senitel ::
Boš moral nastaviti network bridge čez obe lan povezavi na XP računalniku. Označiš obe povezavi, daš bridge connections.
pozdravljeno!
to kar si mi povedal sem naredu, internet dela brez problem ampak mreža pa še ne dela.????'
to kar si mi povedal sem naredu, internet dela brez problem ampak mreža pa še ne dela.????'
Mrežo sem zrihtu!
zanima pa me nasljednje, če kdo ve kje dobit načrt zan WLAN antene 2,4Ghz(cca 1km) ali če jih kdo zna nardit in kolko je cena?
zanima pa me nasljednje, če kdo ve kje dobit načrt zan WLAN antene 2,4Ghz(cca 1km) ali če jih kdo zna nardit in kolko je cena?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 571547 (8376) | c23po |
» | Router kot repeater - nekaj vprašanjOddelek: Omrežja in internet | 5302 (2815) | mile |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23018 (13845) | umexteacher |
» | 2 x acess point ? se vidi mreža (bridge)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1753 (1547) | pujsek_ |
» | ADSL preko WLANOddelek: Omrežja in internet | 1489 (1333) | cekr |