Forum » Izdelava spletišč » Kako se vam zdi moj webpage ?
Kako se vam zdi moj webpage ?
Highlag ::
Se mi je zdelo, da uporabljaš samo Internet explorer.
FF= FireFox
FF= FireFox
Never trust a computer you can't throw out a window
kopernik ::
Bolj slabo se bo obnesel tale webdesign: obupne poravnave (malo desno, malo levo ), frame-i, kar en scrollbar se pojavi v osrednjem frame-u.
Pisanje HTML-ja ti najbrž ni najbolj blizu ... zakaj si zmetal toliko font tagov v html ? validator nima rad osrednjega frame-a :-) in najbrž še katerega, samo se mi ni dalo preverjati.
Mi je pa design kar vredu. Mislim barve, fonti ... razen lobanja na sliki malo pokvari vtis.
Pisanje HTML-ja ti najbrž ni najbolj blizu ... zakaj si zmetal toliko font tagov v html ? validator nima rad osrednjega frame-a :-) in najbrž še katerega, samo se mi ni dalo preverjati.
Mi je pa design kar vredu. Mislim barve, fonti ... razen lobanja na sliki malo pokvari vtis.
root987 ::
Vrži frame ven - to se da čist lepo brez frameov izpeljat...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Len@rT ::
Pa saj to znam, samo kako naredim, da bi ''middle'' imel drsnik in bi lahko samo tisti lahko kao premikal z drsnikom?
.:|Ensiferum |:.
?!
Ne se hecat s tabelam. CSS si poglej. Frejme pa čist opust.
P.S. Morda vas Geč drugo leto kaj nauči, ko mu na konc leta damo mal lekcij... :-) Nas še ni. Boš mogu sam delat ;)
Ne se hecat s tabelam. CSS si poglej. Frejme pa čist opust.
P.S. Morda vas Geč drugo leto kaj nauči, ko mu na konc leta damo mal lekcij... :-) Nas še ni. Boš mogu sam delat ;)
--- George Orwell
--- George Orwell
Geč? A si nor!? A ti povem nekaj, on je naredo za gimnazijo stran
s tem,da je potegno dov xara webstyle 4 in je samo vnesel besedilo na stran - layout je bil že narejen :D
Pa ko ne vem kk bi tisto naredo
s tem,da je potegno dov xara webstyle 4 in je samo vnesel besedilo na stran - layout je bil že narejen :D
Pa ko ne vem kk bi tisto naredo
Zaj sm naredo nov layout svoje strani - ampak sm še vedno delo s frame-i (frajmi) . Bom zaj z tabelam probo
Vem kako on to počne. Pa ne bomo o njem, o njem se da na ZS vrečt debato. Je off topic to.
Kako bi to brez frameov izpeljav? php z switchem bi zadoščal. za dizajn pa uporabi css.
php manual o switchu
uvod v css
Z cssom si lahko tudi prihraniš prekomerno uporabo javascript.
Kako bi to brez frameov izpeljav? php z switchem bi zadoščal. za dizajn pa uporabi css.
php manual o switchu
uvod v css
Z cssom si lahko tudi prihraniš prekomerno uporabo javascript.
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 344429 (3566) | sunniegoldie |
» | drsni trak na straniOddelek: Izdelava spletišč | 2160 (1882) | Yunai |
» | Kako zagotoviti prikazovanje celotne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1586 (1471) | coldman |
» | Eno ali pa več vprašanj v html-juOddelek: Izdelava spletišč | 1818 (1424) | pivmik |
» | Kako izdelati spletno stran na osnovi tabele?Oddelek: Izdelava spletišč | 2034 (1772) | Jackass |