Forum » Pomoč in nasveti » Težava ob zagonu sistema (počasnost)
Težava ob zagonu sistema (počasnost)
MAX34216 ::
Gre za problem pri mojem znancu!
Ima comp p4 2.6, intelovo plato (ne vem točno kero), integrirano zvočno!
Ker je kupil zvočnike 5.1, je moral nato kupiti še zvočno 5.1 ker tista integrirana ni 5.1! Kupil je Geniusovo navadno 5.1! Dala sva jo noter, disablaem onboard zvočno v biosu, pridem v win xp, naložim driverje, in vse dela ok! Potem pa težava, kar naenkrat se računalo zaganja 3 minute dlje! Ko pride začetnega stanja do loadanja xp-jev, ko letajo tiste modre črtice, se nato sistem ustavi in nč ne dela (po indikatorju sodeč). Čaka par minut in nato gre normalno v windows! Da je težava v zvočni kartici sem ugotovil danes, ko sem formatiral sistem in nanovo vse naložil. Comp se je dvakrat normalno zagnal, ko pa sem naložil še driverje za zvočno se je začela težava!
V biosu sem spreminjal irq napravam (modem, zvočna), pa v prvič se požene ok, potem dam restart pa spet ne dela ok!
Kaj lahko še storim?
Hvala!
Ima comp p4 2.6, intelovo plato (ne vem točno kero), integrirano zvočno!
Ker je kupil zvočnike 5.1, je moral nato kupiti še zvočno 5.1 ker tista integrirana ni 5.1! Kupil je Geniusovo navadno 5.1! Dala sva jo noter, disablaem onboard zvočno v biosu, pridem v win xp, naložim driverje, in vse dela ok! Potem pa težava, kar naenkrat se računalo zaganja 3 minute dlje! Ko pride začetnega stanja do loadanja xp-jev, ko letajo tiste modre črtice, se nato sistem ustavi in nč ne dela (po indikatorju sodeč). Čaka par minut in nato gre normalno v windows! Da je težava v zvočni kartici sem ugotovil danes, ko sem formatiral sistem in nanovo vse naložil. Comp se je dvakrat normalno zagnal, ko pa sem naložil še driverje za zvočno se je začela težava!
V biosu sem spreminjal irq napravam (modem, zvočna), pa v prvič se požene ok, potem dam restart pa spet ne dela ok!
Kaj lahko še storim?
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2144 (1193) | Han |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6860 (4569) | Mikec17 |
» | problem z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 1050 (1050) | sojko |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4179 (3690) | Mac Gyver |
» | AMD & CreativeOddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (931) | A.L.T. |