Forum » Programska oprema » Zakaj min WinXP pokvari koncnice .jpg in mp3???
Zakaj min WinXP pokvari koncnice .jpg in mp3???
hipy22 ::
Ko sem PC enkrat resetiral je sel v scan disc( pozabil sem skenslat) in zacel je pisat recovering... , recovering....
In vse ki jih je "popravil" mi sedaj ne dela, to je vecina slik v .jpg formatu in vecina mp3-jev.
Ve mogoce kdo kako se temu v prihodnje izognit???
Še bol faj ni pa blo, ce bi se te "popravljene" fajle dalo kako nazaj v prvotno stanje spravt, imam precej pomembnih slikc, cel arhiv iz zadnjih dveh let za eno drustvo, nisem pa delal back up-a. Moj problem, vem. Fajn bi blo tud stare moje mp3-je imet.
Ce kdo naj mi prosim pove, ker nevem vec kaj naj, probal pa sem ze nekaj for pa ne dela.
Hvala...
In vse ki jih je "popravil" mi sedaj ne dela, to je vecina slik v .jpg formatu in vecina mp3-jev.
Ve mogoce kdo kako se temu v prihodnje izognit???
Še bol faj ni pa blo, ce bi se te "popravljene" fajle dalo kako nazaj v prvotno stanje spravt, imam precej pomembnih slikc, cel arhiv iz zadnjih dveh let za eno drustvo, nisem pa delal back up-a. Moj problem, vem. Fajn bi blo tud stare moje mp3-je imet.
Ce kdo naj mi prosim pove, ker nevem vec kaj naj, probal pa sem ze nekaj for pa ne dela.
Hvala...
trenutno mam naloženo pando, tud nortona sem mel, nevem.
kaj priporocas, avast antivirus mogoce to?
kaj priporocas, avast antivirus mogoce to?
Tear_DR0P ::
Panda online antivirus scan preden karkoli naložiš. Če je kak virus ala loveletter ti ga bo našu, pol pa na net pa poiskat navodila kako se dotični virus odstrani
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
pa je to zihr virus kriv?
ker mi je to naredu skoraj takoj po novi instalaciji winsov, se lahk virus zazene tudi iz drugih particij al mora bit na C:
sem slisal, da meli winsi to napako, da so kvarli .jpg fajle, ker pokvaru mi jih je potem ko sem na novo nalozu winse in nisem se pognal update iz neta.
Zdaj mi tega ne dela vec.
Obstaja kaksen programcek, ki to lahko popravi?
Za nekatere fajle pise 0B, drugi zgledajo normalno ampak ne delajo.
ker mi je to naredu skoraj takoj po novi instalaciji winsov, se lahk virus zazene tudi iz drugih particij al mora bit na C:
sem slisal, da meli winsi to napako, da so kvarli .jpg fajle, ker pokvaru mi jih je potem ko sem na novo nalozu winse in nisem se pognal update iz neta.
Zdaj mi tega ne dela vec.
Obstaja kaksen programcek, ki to lahko popravi?
Za nekatere fajle pise 0B, drugi zgledajo normalno ampak ne delajo.
BlackHole ::
Winsi kvarijo JPG fajle? O kakih winsih sploh govoriš? Da pa kvarijo JPG faile, sploh ne vem kako bi jih naj kvarili in sploh prvič čujem kaj takega.
LP Marko
Ja meni tud ni jasno kako in kaj jih zjebe. Vem, da se jih neda vec gledat po tem, ko je scan disk opravil svoje. In tudi mp3-jev ne vrti vec. Imam Windows XP in to me jebe ze nekaj casa, ponavadi kmalu zatem, ko na novo nalozim sistem. Imam pa AMD 64 3200 in asus plato K8V. Ne manjka veliko da bom vseskup nazaj nesu, kjer sem kupu, ker mam dost teh problemov.
Smorny ::
Meni se je nekaj podobnega zgodilo pred časom. .jpg fajli so neberljivi. Vedno so neberljivi vsi fajli v direktoriju. Zanimivo pa je to, da nisem ugotovil po kakšnem kriteriju je se to zgodilo. Prizadetih je bilo približno 1/3 seh fajlov. Noben antivirus ni našel ničesar. Hvalabogu, da foto album backupam na dveh računalnikih.
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 651066 (8603) | Domini tm |
» | virus ki kriptira datoteka - končnica ecc (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 13236 (11311) | StratOS |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40553 (15535) | brainiac20 |
» | Windows švicarski sir z luknjo GDI32 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11556 (9109) | denial |
» | Izšel Norton Antivirus 2004Oddelek: Novice / Varnost | 2664 (2664) | lipicanec |