Forum » Zvok in slika » DVD/VCR enota Samsung SV-DVD640 in Divx podnapisi
DVD/VCR enota Samsung SV-DVD640 in Divx podnapisi
jomo ::
Pozdravljeni!
Pred nedavnim sem preko spleta naročil omenjeno kombo enoto, ki zmore poleg VHS kaset in DVD-jev predvajati tudi DivX, XviD in MPEG4 zapise. V navodilih piše, da zadeva podpira tudi podnapise in sicer v Samsungovem Text formatu SMI. V trgovini kjer tak predvajalnik imajo pravijo, da je treba upgrejdati firmware in je možno predvajati tubi ostale formate podnapisov (sub, txt ...)
Zanima me, če kdo pozna zadevo in kje se lahko dotičen upgrade DL-a.
Hvala.
Pred nedavnim sem preko spleta naročil omenjeno kombo enoto, ki zmore poleg VHS kaset in DVD-jev predvajati tudi DivX, XviD in MPEG4 zapise. V navodilih piše, da zadeva podpira tudi podnapise in sicer v Samsungovem Text formatu SMI. V trgovini kjer tak predvajalnik imajo pravijo, da je treba upgrejdati firmware in je možno predvajati tubi ostale formate podnapisov (sub, txt ...)
Zanima me, če kdo pozna zadevo in kje se lahko dotičen upgrade DL-a.
Hvala.
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Taksna tema je že bila odprta (najmanj 1x): [divXvid] Samsung predvajalniki. Zaklepam.
Morebitne napotke, ugotovitve in vprašanja postavi v zgoraj omenjeni temi (glej pravila ne levi zakaj je temu tako).
LP
Morebitne napotke, ugotovitve in vprašanja postavi v zgoraj omenjeni temi (glej pravila ne levi zakaj je temu tako).
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Zvok in slika | 257852 (71944) | dope1337 |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77823 (19959) | CaqKa |
» | Kateri DVD/(DiVX) predvajalnik do max. 25000 SIT?Oddelek: Zvok in slika | 3971 (3673) | Han |
» | avi 2 dvd najlazji nacin!?Oddelek: Zvok in slika | 2132 (1700) | Hevidi |
» | micro DVDOddelek: Zvok in slika | 1313 (975) | Kaiser |