» »

Sony KV29CL11

Sony KV29CL11

EvilDare ::

Živjo,

nameravam kupiti nov tv in me zanima če je v tem rangu cene lahko dobiti kakšen boljši tv, čeprav je že ta 72cm in flat. Edino kar je, da je 50 Hz. Cena je akcijska v novem Mercator centru s tehniko v črnučah, čeprav je v Big Bngu popolnoma enak cena, sam mam 100K bonov, pa da ne bi zapravlu posebi sm mislu kr s tem. Edin kot sm reku, če je še kje kkšn za prbližn isto ceno.

Cena: 88.990 SIT

EvilDare ::

Pa še to me zanima. Ta tv je baje 4:3 spet na drugi strani piše pa da je 16:9. Drgač majo na sliki od akcije 16:9 sam je čudn k na kkšni drugi strani je pa 4:3.Pa me zanima kako je pol z gledanjem tv slike programov. A ti to sliko raztegne al so pač črni robovi ob strani. Ker drugače bi bil prefekten tv ker sm še kupil Yamado 6600 in bo prov prišel Widescreen.

Hvala

P.S. Zart mene lehko ignorerate prvi post k sm se že 100% odloču, sam me pa res zanima glede normalne slike iz tv postaj ki so 16:9

ricola78 ::

To je ziher 4:3 TV, ki pa je zmožen tudi slike 16:9, vendar sliko poreže in poveča, da ni videt črnega roba, vendar odreže tudi podnapise.

Dokler ne bodo začeli pri nas oddajati TV v formatu 16:9, se po moje ne splača kupovat 16:9, razen če gledaš več filmov, kot TV program!

LP
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Olimpijske igre v HD (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
829002 (6341) KoMar-
»

Vse o High Definition + xbox 360 HD DVD review (strani: 1 2 )

778841 (6416) trdoreh
»

Katodni televizorji v izumiranju

Oddelek: Novice / Ostale najave
476582 (4825) javaman
»

Divx preko S-video na 16:9 TV, je slika čez cel ekran?

112099 (1958) grex
»

DVD - WS in FS

71398 (1287) Stepni Volk

Več podobnih tem