Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z grafično
Problemi z grafično
Brainstorm ::
Kaj bi blo krivo da je slika v vseh špilih popačena sence oz določeni predmeti so rdeči slika se občasno trese uglavnem ne da se igrat na tak način.
Mam pa geforce 2 mx/mx400 in tazadne forceware driverje, probal sem tut s prejšnjimi verzijami in z detonator driverji pa je vse isto.
Monitor mam 15colski na 1024*768 in 60Hz in 16 bitno globino barv pa tut če te nastavitve spreminjam ni nč boljš pa še to v winsih pa je slika odlična.
Probu sem tut z ati 3d rage pro kartico tam so pa določeni deli slike popolnoma beli in popačeni.
Thanks.
Mam pa geforce 2 mx/mx400 in tazadne forceware driverje, probal sem tut s prejšnjimi verzijami in z detonator driverji pa je vse isto.
Monitor mam 15colski na 1024*768 in 60Hz in 16 bitno globino barv pa tut če te nastavitve spreminjam ni nč boljš pa še to v winsih pa je slika odlična.
Probu sem tut z ati 3d rage pro kartico tam so pa določeni deli slike popolnoma beli in popačeni.
Thanks.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni slike kaj naj storimOddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (948) | antolic113 |
» | TV Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4382 (3430) | tec |
» | ADSL + RouterOddelek: Omrežja in internet | 1139 (960) | sile01 |
» | Divx rahlo štekaOddelek: Zvok in slika | 1480 (1263) | SkIDiver |
» | Tist k to ve je CAR ! Problem z monitorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (1092) | Fresh Prince |