» »

Mercator - dober sosed ? ma ja moj burek

Mercator - dober sosed ? ma ja moj burek

1 2
3
»

MEDENA ::

in na koncu boste dejali da je SLO oaza v EU jaz pa v smeh.

Caligula ::

SLO je oaza v EU :D
Mercator se ne pritozuje 0:)

Tody ::

Punto ima dober podpis: Ne delaj če ti ni !

Torej nevem kaj jokcaš, pri sosedu so te nategnil, get on with your life in se zaposli kje drugje. Pač boš mogu hodit v lj ? Če znaš kaj delat (poleg seveda strežbe in pospravljanja skladišča) bo šte stroške zlahka nadoknadil in če si đek boš si najdu delo od doma, kjer boš prek računalnika vse postoril...

Keyser Soze ::

Heh, jaz sem se pa znajdu. Prvih 14 dni sem delal za takšen denar kot ga zasluži kakšna tajnica(preko študenta) ko parkrat na dan dvigne telefon. Delal sem malo bolj zahtevno delo, pač priprava odločb ipd. Sem delal kot nor in naredil res en kup dela. In nato je na koncu meseca prišel na plano predlog, da se mi poviša urna postavka. Seveda sem možnost takoj zagrabil, poleg tega, da so mi omejili delo in rekli naj malo oladim.

Sedaj sem dobro plačan, pa še malo manj dela imam.:D

Se pa strinjam delno z Medeno. Ima prav glede raznih Nadk ipd. Veliko denarja za malo delo. V nekaterih primerih celo za nič dela. To je svinjarija, ki bi jo bilo treba popucati v tej deželi. Samo kdo jo bo. Če pa 99% folka sploh ne ve kaj se dogaja. Oz. jih boli briga.

Šimpanz ::

Stvar je zelo enostavna. Na študentskih servisih velja trg ponudne in povpraševanja.
Delodajalci lahko spuščajo cene študentskega dela toliko časa dokler niso urne postavke tako nizke da ne bodo mogli več dobiti študentov. Nihče nikogar ne sili da mora delati pri Merkatorju če misli da lahko drugje dobi več.

Caligula ::

Ja sam.... Medeni to ni vsec ;((

:D

Okey zdej pa že nehejte z tem komu je kej všeč.. sami imajo tipkovnice in bodo povedal zase...

Thomas ::

> sami imajo tipkovnice in bodo povedal zase...

Hvala ker si povedal, da imajo tipkovnice in da se bodo sami izjasnili kaj in kako. Da njim samim ni blo treba! :))
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Ali da se izrazim drugače:

Bodo sami zase povedal!

Kaj potem govoriš zanje, brihta?!

-------------

Hočem reči to, da napake v razmišljanju pri self referenced stavkih (povedih, hehe ...) se primerijo kaj hitro. Nekoliko pomaga, če se čimbolj izogibamo univerzalno negativnih (prepovedovalnih) stavkov. Ne zmeraj, tega ne morem svetovati, ker bi potem sam padel v isto zanko. Too smart, na srečo! :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Eh, gugu. Dudiko mogoče. :\

Too dumb?

Neon87 ::

JAO,Na svetu so tud še hujši problemi kokr ta,...
Nekateri še za jest nimajo in potem je to problem.
Tisti, ki pa imajo velko plačo pa bog jim požegni so pač sposobni in do vlke plače niso prišli kr tko,...
Pač vsak se mora zadovoljit s tem kar ma in ne da tako jamra kot se jamra tuki gor in to za takšno malenkost. Pač dogajajo se krivice in svet ni v rožicah nikjer!

|O

Tear_DR0P ::

Vsi ssam neki jamrate, al pa pizdite.
"Pa jst sm bogi pa un ta drug je tud bogi, pa un iz indije je bogi, ka pa uni ko ne morejo, ker se jim ne dvigne. Sam ta drugim gre pa res full fajn, p aše onim gre celo bolš, pa kok to, pa to ne bi smel bit..."

Fakt1: kdor ma možnost izbirat in si izbere slabo, pa ma še vedno možnost zamenjat in ne menja si je sam kriv. Fakt2: kogar nategnejo enkrat, je nafuku, sam če delaš prek ŠS, se to na ŠS prijavi in delo pusti, če se ti pri istem delodajalcu to ponavlja si zopet sam kriv.
Fakt3: študentska delovna sila je izkoriščana pri večini delodajalcev, pri nekaterih pa je nažalost priviligirana, zato bomo pač mel nove zakonske določbe.

Zaključek:Izberi si delo z največjim izkupičkom za čim lažje delo. Upaj da ne boš nategnjen in če se upanje izjalovi, naredi nekaj proti nadaljevanju težav. Upoštevajte kdaj tudi Thomasove nasvete, ker so nekateri pametni.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

LMAO

DA je mera še bolj polna so me pogoljufal za 6 ur...MUHAHAHA

Še dobr,da sem jutr do 14ure frej da JIM GREM JEBAT mater...

Za vse mi bojo plačal

za une pogoljufane ure na začetku pa te.....uf sem razburjen 100/h

Gandalfar ::

Koliko manj denarja si dobil na koncu.

800sit?

Vidim,da se vam nekaterim to zdi blazno smešno ok....

Na začetku so me ogoljufali za 120ur po 50 sti = 6000 SIT

zdej pa 6 ur po 600 sit = 3600...

ne vem če se vam zdi total skoraj 10000 SIT malo potem ok...bi lahko še meni malo denarja dal če ga mate preveč ?:\

MEDENA napizdi tiste prasce !!! Pa tud če ne dobiš tistih 6k sit samo da ga napizdiš, kaj se zdej to prav nategovat vse, če ne druzga nared galamo v restavraciji pejd jest pa se zmisl kej(sej je bila sigurn kaka bedarija ko si ti delal ;)) pa mal krič okol :) To poslovodje zmer v slabo voljo spravi ;) Če si ti jezen in slabe volje naj bodo pa še oni mal >:D

Lime ::

Tega ne sme narediti ker bo po novem letu tam jedel na bone :P

to pa itak :D

Ziga Dolhar ::

Tody, gležne fafat! >:D
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

SodVina ::

poklicat novinarje, pa bo danes na 24ur:D
Mercator ogoljufal clana Slo-techa za 10 000sit. Direktor obtozbe zanika.

perci ::

Medena: Pejt na Mercator in se pogovori s šefom - sej ni neumen, da bi za par jurjev mel rad probleme.

Mah, se mi zdi da je malo utopično pričakovat, da bo šefe ploh šljivil medeno...:D

Oz. kateregakoli študenta... Pač, dokler smo najcenejša delovna sila, ki jo je najlažje izkoriščati in nismo zakonsko zaščiteni kot kočevski medved bo izkoriščanja in zajebancije povsod dovolj.

Primoz78 ::

Pred nekaj leti sem delal tudi sam na Mercatorju in sicer obvezno prakso za faks...izvedba dela je bila res enkratna vsaka cast mojemu sefu...sam kar se tice placila...za 1 mesec sem dobil potne stroske in malico v visini 21.640 SIT...in to je bilo tudi vse...pa sem tudi sam delal nadure kdaj pa kdaj...da ne govorimo o porocilu prakse...4-krat cenzurirano ker sem napisal prevec slabih stvari o Mercatorju...ceprav so mi rekli, da lahko napisem kar hocem...izjava ko so prvic prebrali seminarsko (12 strani od tega 3 strani cenzurirane in kasneje odstranjene)...je po mojem mnenju prevec za javnost zato je ne bom pisal...

Lp Primoz

darh ::

Dej primoz... let us know, kaj ti pa morejo? :)
Excuses are useless! Results are priceless!

nicjasno ::

Ja, postaj jo sem!!!!
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Delo na bencinski (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11621894 (13767) Mellons
»

povprečna plača za počitniško delo (strani: 1 2 )

6438014 (35549) Pimoz
»

Študentsko delo obdavčeno v amen ? (strani: 1 2 3 4 5 )

20016229 (11952) gGiF
»

Počitniško delo !

373420 (2440) Jebiveter
»

Obdavčeno študentsko delo! (strani: 1 2 3 )

1088759 (7633) GregiB

Več podobnih tem