Forum » Kaj kupiti » kje je najceneje?
kje je najceneje?
su37 ::
Zdravo vsem!
A mi kdo lahko pove kako trgovino ki ima nizke cene in sicer v tujini.
Rabim pa grafično kartico ELSA Synergy II, za katero bi pri nas dal 26.500sit, pa iščem po starejših vpisih ampak ne najdem naslovov, saj vem da so bli enkrat tu eni naslovi. Kako je s carino oziroma davkom, kako lahko vidim če je cena z davkom ali brez...ne znam nemško
Lep pozdrav!
A mi kdo lahko pove kako trgovino ki ima nizke cene in sicer v tujini.
Rabim pa grafično kartico ELSA Synergy II, za katero bi pri nas dal 26.500sit, pa iščem po starejših vpisih ampak ne najdem naslovov, saj vem da so bli enkrat tu eni naslovi. Kako je s carino oziroma davkom, kako lahko vidim če je cena z davkom ali brez...ne znam nemško
Lep pozdrav!
Tomi ::
DDV je v nemščini MWS ali Mehrwehrtsteuer.. Tako da ne bo problem. Pa brez je Ohne, z pa Mit..
metrodusa.blogspot.com
Trdi ::
Brezveze, jest sem racunal in za razliko v ceni med 120.900 in 118.500 se mi res ne splaca. Te cene sploh niso tko ugodne za drazje stvari.
Trdota d.o.o.
Cosmo ::
Primerjava cen v Avstriji in Nemciji...torej najceneje je tu Geizhals
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Selitev v tujino/Nemcijo?!? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26173 (19707) | PrimoZ_ |
» | Ali bi se Slovenec s svojim vozilom v Avstriji res vozil ceneje?Oddelek: Na cesti | 7538 (6355) | FTad |
» | Metro - Kako kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8558 (5981) | Mr.B |
» | Cene strojne opreme v Sloveniji sedaj in v EUOddelek: Loža | 6045 (4990) | Caligula |
» | Prenosnik...Oddelek: Kaj kupiti | 1716 (1527) | PsiHO |