» »

HALF LIFE 2 ZGODBA

HALF LIFE 2 ZGODBA

Dalmatinc ::

Evo igrackarji, mam eno vprasanje.
A mi lahko kdo razlozi zgodbo te igrce do pricetka Half life 2. Nikoli nism igral Half life 1 in mam zdej lukne. Naj mi pove poanto vsega in kaj se v ZGODBI dogaja do 2-ke. In kdo so osebe ki se pojavlajo na pricetku dvojka in kaj je tisti smotan stroj in kdo je nationalna garda in kdo sem potem jaz (izobcenec). In kva da fak je ta obleka ;) Hvala :D
Glupo je igrat tolk dobr spil ne da sploh ves kaj se dogaja :'(

chucki ::

Pejt igrat HL1 pa bos vse zvedu :))

Dalmatinc ::

a res ni enga frika k bi to razlozu :D

Fuzz ::

Tole je na kratko:

Half Life Story

Dalmatinc ::

Ok thanks. Sam kdo so osebe. Pa proti komu se v 2 borim :D V kermu letu sm :D and če se komi hoče mal razpisat

Highlag ::

Špilaš iz prve osebe Gordona Freemana. V prvem delu, je ta osebek, dokler ga niso vtaknili v igrico delal kot pomočnik v Black Mesa raziskovalnem laboratoriju. Ker povprečni igralec igric pač nima znanja o raznih čudnih materialih in orodjih, ki so na voljo v laboratorijih ti kot igralec narediš napako, ki povzroči nesrečo, ki omogoči vanjzemaljcem iz Zen vesolja, da vdrejo na zemljo konkretno v Black Mesa inštalacijo in jo poiskušajo zavzeti.
Ker tebi ni ravno veliko do smrti si prisiljen poskrbeti za svoj obstoj. V pomoč ti je specialna obleka HEV, ki skrbi za tvoje zdravje in zaščito. Obleko dobiš ker delaš v laboratoriju z nevarnimi materiali.
Ker vlada noče da bi ti vesoljčki in zaposleni Black-Mesa laboratorija tekali naokoli in vzbujali grozo pri bogaboječih meščanih, najprej pošljejo nad laboratorij Vojsko, ko pa se izkaže, da navadni vojački niso ravno kos svoji nalogi pošljejo še specialce in specialke, ki naj bi dokončno počistili laboratorij. Tako na svoji poti iz laboratorija srečuješ nasprotnike v obliki vojske in vesoljčkov. Seveda srečaš še lokalne varnostnike, s katerimi si lahko pomagaš, pa tudi znanstvenike, ki so bili zaposleni v laboratoriju.
Čudno le le ker se ne spomnim, da bi kje srečal kakšno znanstvenico?
Eden od teh znanstvenikov je ena izmed tvojih kontaktnih oseb v HL2, deklica pa je menda celo hčerka od enega. Barney je varnostnik iz Black Mese, ki si mu pomagal na začetku prvega dela HL.
V tvoji bitki , da bi prilezel do izhoda izveš, da je v Zen vesolju še eno bitje, ki skuša priti v to naše vesolje, z njegovim prihodom, bi lahko dokončno zavzeli zemljo. Zato se odpraviš v Zen in obračunaš z vesoljčki na njihovem dvorišču. Srečaš celo fabriko vojske .... Tvoj pohod skozi Black Meso ves čas spremlja Gman, ki te na koncu vzame v službo (oziroma da na led) . V glavnem obračunaš z vsem, kar ti pride pred nišan. Z svojim herojskim dejanjem preprečiš invazijo vesoljčkov na Zemljo >:D
G man te pa da na led, ker menda preveč veš, po drugi strani bi te pa bilo škoda ubit....

Vesoljčki ne počivajo, ljudje pa so pohlepni in tako jim uspe vendarle priti na Zemljo. Ker bi verjetno z vstopom svoje vojske na Zemljo povzročili splošni odpor se lotijo svoje invazije premišljeno. In Ljudje ubogajo kot ovce. Samo ne vsi. Tu je odporniško gibanje del katerega so ljudje, ki jih srečaš v drugem delu. To odporniško gibanje čaka na svojo mesijo in to je Gordon Freeman, katerega herojstvo je očitno dobro znano vsem v odporniškem gibanju (verjetno so imeli znanstveniki in Barney veliko za povedat:D ). Uporniki uporabljajo za označevanja svojega teritorija simbol Lambda, ki je bil v prvem delu oznaka enega izmed laboratorijev Black Mese.

Kombajn je organizacija, ki skuša počasi prevzeti Zemljo. Ljudstvo slepi z Človeško vlado, ki pa je le maska. Da vesoljčki ne stopajo preveč v ospredje uporabljajo za kontrolo vojsko policajev, ki delajo red.

Zdej kaj hoče igrica od tebe še ne vem, ker se trenutno šele furam po kanalih iz mesta 17.

Takole na kratko. Ne da se mi več pisat:8)
Ke te še kaj zanima pa vprašaj.

HL2 pa zaenkrat seka!:D
Never trust a computer you can't throw out a window

Dalmatinc ::

ty zdej mi je jasn :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Half Life 3 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
18836366 (1066) D3m
»

Black Mesa 14.9 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
23532342 (1028) DejchSLO
»

Half-Life in Portal (film)

Oddelek: Sedem umetnosti
447895 (2228) oo7
»

Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12319086 (10432) tt2
»

Življenje na Marsu?

Oddelek: Znanost in tehnologija
352661 (1902) Thomas

Več podobnih tem