Forum » Programiranje » java
java
aletheia ::
Pozdravljeni,
sem začetnica v programiranju, in se moram prebiti skozi rač. praktikum, kjer programiramo v javi... Pa še nekaj predavanj mi je ušlo. Zanima me, če bi mi kdo bil pripravljen dati inštrukcije (mogoče ne po tako astronomskih cenah, kot je v večini ponudb); knjigo sem približno prebrala, malo potrebujem še asistence pri praksi. Torej, če bi bil kdo pripravljen, bi bila zelo vesela. Optimalno bi bilo že jutri (torek, 16.11.) dopoldne ali do 16.00 ure (za kako urco ali dve), ali pa potem kdaj kasneje.
mail: littlebird@email.si
sem začetnica v programiranju, in se moram prebiti skozi rač. praktikum, kjer programiramo v javi... Pa še nekaj predavanj mi je ušlo. Zanima me, če bi mi kdo bil pripravljen dati inštrukcije (mogoče ne po tako astronomskih cenah, kot je v večini ponudb); knjigo sem približno prebrala, malo potrebujem še asistence pri praksi. Torej, če bi bil kdo pripravljen, bi bila zelo vesela. Optimalno bi bilo že jutri (torek, 16.11.) dopoldne ali do 16.00 ure (za kako urco ali dve), ali pa potem kdaj kasneje.
mail: littlebird@email.si
Vse je ok.
Microsoft ::
Ce si FRV VS 1. letnik, potem obstaja enka eejl lista, kjer lahka postavlas vprasanja, potem je bil link do prvih 8 resenih nalog. Tako, btw.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
CCfly ::
Glede na to da dobro poznaš C++ je Java otroški vrtec.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Insekti kot mesna alternativaOddelek: Loža | 6510 (5016) | krneki0001 |
» | Prosim pomagajte starejšemu gospodu (potrebuje hladilnik) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7523 (5250) | BigWhale |
» | Nemške ambasade gredo na Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9964 (7042) | Matevžk |
» | [php, html, javascript...] učenje programiranjaOddelek: Programiranje | 4838 (4005) | Adrijan0 |
» | Video na zahtevo. Rabim podatke za seminarsko.Oddelek: Zvok in slika | 1460 (1195) | shock |