» »

Kwa bi radi vidl v pravi dirkaški simulaciji?

Kwa bi radi vidl v pravi dirkaški simulaciji?

Slide ::

Osebno nism še vidu pravga špila k bi lahko reku ta pa je 100% simulacija...

Al je fizika ful huda, sam ko se pa zaletiš se pa to skoraj da ne opazi ali pa moraš prbit res 300 na uro v zid, da se kej puzna...
Ko če maw spremljaš dirke, se že pr 60 na uro pločevina krvi in to manjka...

GTR - fajn fizika, če ne najboljš kr sm vidu, sam spet k prbiješ v zid, skoraj da nič... se rabš vsaj 2 al pa 3x pošteno zaletet da greš vn iz dirke.. slabo prikazan damage

NASCAR Racing 2003 - super fizika, avto se obnaša tko kot na TVju, če gledaš na Eurosportu in so se res potrudil, sam k pa gledaš kaj se zgodi s plehom k prbije z 200mph v zid, al pa če se premetava k zapele na zelenico, pa o tem v špilu ne duha in sluha... Sej so poškodbe motorja in te fore, sam vizualizacija manka spet... slabo damage

Colin 4 - še kr vredu fizika, spet ista zgodba kar se poškodbe tiče..se rabiš večkrat zaletet v drevo.... dobro prikazan damage, potem k si se 10x zaletev...

F1 - super simulacija formule, sam damage bi moral zboljšat...

Toca Race Driver - tm se je fajn avto poškodvaw, sam še vedno pa lahko voziš, tud s totalko..., sam fizika je pa v k....

RBRally - sm površinsko probu, se mi zdi da najbolj ujame obe področji.. Fiziko in, da greš vn iz dirke, če enkrat prbiješ v drevo... pr nizki hitrosti... (zelo občutljiv avto)

Vaša mnenja... brez arkad prosim (NFS vse verzije,...):D
forever 200 MPH ...

Tero ::

Richard burns rally se mi ker dopade, ampak tudi mislim da je premalo poškodb.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

SodVina ::

Ja, meni se tudi zdi, da je damage nasplosno preslab v simulacijah. Prakticno ni mozno, da v enem susu naredis totalko. To blazno pogresam>:D .Pri vecini iger se kljub vztrajnem zaletavanju v vse, kar pride "na pot" se vedno uspesno pripeljes do konca.

kilergas ::

In ko dirjas po cesti za najbolsim rekordom ki ti se sosed ne pride do zmigovca,.ti iznenada zdrsne v predzadjem ovinku,.lle ta v ograjo in iz ograje bocno v drevo na streho,po tipki reset ugotovis da avto je tehnicno neizpraven za voznjo in to 100m pred ciljem.
Premalo poskodb pri richardu?ze tako je zajebano furat pol pa bi se damage rad me na visji stopnji?Men je cist ql damage pr richardu,vcasih bi ga najrasj sklopil,se posebno ko drvi avtko 192 in pol pozabis na bremze:)Ko pa je tako lepo gledat v stevc:D
Bog ne daj da bi igra imela zvijanje pleha kot pri Viper Raing,.mama mija :P

LuiIII ::

Kaj pa stari dobri Grand Prix Legend iz leta mislim da 1998, tako kot Falcon 4,... Zadnje res hudo leto za simulacije, ko sem nabavljal volan in HOTAS.

Lui

PrimozR ::

GPL še nism špilu... Žal... Sm v stanju 'iskanja' CDja. Drugače ma pa LFS zlo dobro fizko, ampk razen poškodbe motorja (zveni kot bi kokice delal :D ), ŠE NIMA ostalih poškodb. Zato počakte nekak do novga leta (tko se oblubla) pa boste mel eno boljših dirkačin. Sm gledu filmčk k se je z enmu avtm zaletu v zid pr ne tko veliki hitrosti, pa se mu je kr poznal. Sicer je blo tist še pre-alpha, loh da je zdej (beta) že kej bolš.

.smidge. ::

Kot prvo ne vem kaj ima damage zveze s fiziko... Kot drugo kaj dela colin tu zraven?

Od teh simulacij ki so zdaj niti za eno ne bi mogel reci da je boljsa od ostalih. Prva ki bo po obljubah izboljsava vseh pomanjkljivosti je LFS S2. In ce bo damage res tak kot je na posnetkih iz Games Conventiona bos prisel na svoj racun. Ampak niti slucajno se ni beta, je se kr lepo pre-alpha.

Kar se drugih tice... F1200x se lahko imo kar odpise. Ta ISI-jev pogon je cist mimo. Isto velja za GTR, sicer ga se nisem utegnil sprovat v celoti ker se lovim s tem $#"! star-forcem.. Je pa ta njihov samostojni polizdelek, rFactor, kar velik korak naprej se mi zdi, predvsem v metodah dela so se nekaj naucili od LFS, hehe.

RBR tako tako, GPL je kul. Predvsem ima se najboljsi FF od zgoraj nastetih.

Pipi ce bi rad "cd" od GPL si zloadaj raje 2004 demo in dej proge naknadno noter. Polne verzije ki jih dobis "zunaj" po mojih izkusnjah niso glih med najbolj stabilnimi.

No to je moje mnenje glede simulacij
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

borchi ::

ja, so minili dnevi, ko smo kupovali še drugo škatlo GPLja, da bi se zahvalili Papy-ju za GPL ;-) na žalost sem potem drugi cd šenkal nekomu, tako da ti ne morem pomagat.

rFactor, GTR - nekak me do sedaj ISI-jeve simulacije niso prepričale. prejšnji teden pa sem ugotovil, da se je spet nabralo nekaj simulacij (demotov), da je treba spet instalirat windows (grrrrr...) in sprobat kaj je novega. GTR - ni slabo, rFactor - po pol ure sem vidu, da je bila windows instalacija poplačana!!!! moja malenkost ne more rečt, da je fizikalni model neki revolucionarnega (sam se nagibam k tisti struji, ki meni, da je to pač standardni ISI-jev pogon). samo "immersion factor" je pa neverjetn! prvič po GPL me v "riti zebe" ko se po ciljni ravnini z veliko hitrostjo bližam hitremu desnemu ovinku in desno-levi kombinaciji iz katere morš prit ravno prav nevtraln, da nimaš prevelikih težav pri močnem zaviranju za desni ovinek v 3-ji. skratka, men so to zadevo že prodali!

aja, a GTR press demo ma tut onemogočen simulation mode tako kot official demo?

ma kdo kake preverjeno dobre nastavitve za MS Sidewinder FF za rFactor, GTR?
l'jga

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: borchi ()

PrimozR ::

Jest mislm še tastaro verzijo. Ne 2004. Un mi pa splohnni delu (demo). Se ni zalaufu...
LFS je pa že kr lepo beta, sm se pogovarju z enmu na RSC forumu k se je v photoshopu zame igrov, je naredu GTTja z FXO spojlerjem. Morm rečt da je kr fletno zgledal. Če kej gledaš, je to XCNuse.

.smidge. ::

Ne vem jaz kaj ti je delal xcnuse ampak GTT s piknik mizo se imenuje XR GTR in je cel kup slik na uradni strani, kar poglej. To da je s2 se pre-alpha je rekel sam Scawen ze dostikrat v zadnjem casu, nazadnje 2 dni nazaj. Na ce ne verjames beri sam: http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=...

borchi: gtr press demo ima simulation mode delujoc.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

mmmato ::

Poškodbe so kr uredu narjene u Redline Legal Street Racing, sam priporočam igranje z volanom.

PrimozR ::

S piknik mizo? Vem kašn je XR GTR, ga komi čakam. XCNuse je sam zamenu spojlerje na turbaču, ostalo je pustu tko k je. Pa reku je da je beta tester. Pol pa ne vem.

.smidge. ::

Ce je beta tester se ne pomeni da ze testira beto:) whatever, back to topic
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

Slide ::

Vidm da vas je kr neki, k radi vidte da je špil tko narejen kt zares...
Pomojem bi moram maw strukturo špilow spremenit in DirectX in to... Naprimer da ni avto iz ene gline razvlečen in potem ko se zaletiš se vse upogiva nekam v notranjost proti kabini... :)
Ampak bi moral nardit iz večih objektov, tko kot Toca naprimer, Toca se mi zdi da ma super narejen, sam potem ga pa s čim drugim pojebejo...

Ampak kako pravjo "Nobody's perfect"
forever 200 MPH ...

PrimozR ::

Mja, kr. Sploh fizka nj bi bla dobra. Zame je od LFSja še zmer najbolša. Vem da utrujam, sam tolk kr sm pa jest LFSja prešpilu, pa dvomm da bom še ker špil kdaj. Mislm da je to zarad multiplayerja ker single player praktično ne špilam...

CaqKa ::

Vaša mnenja... brez arkad prosim (NFS vse verzije,...)



lol ti še TNFS nisi špilal

jRk0 ::

TOCA race driver je meni bla ful huda, dobra fizika, vlka hitrost, kar. LFS je precej pocasna zadeva, fizika zlo dobra, vsak jeben cm prevec, premalo, desno, levo ti zjebe lahko vse:)

NFS-ji pa itak, samo porsche deloma ustreza temu topicu. Undergrounda sta pa huda predvsem zaradi nenormalne hitroooosti.

Ni spila, ki bi zadovoljil vsem kriterijem, jebat ga.

Racer je tudi dost hud.



pa decki, eni govorite o fiziki, pa te 14,15 stari pa niste se avta vozili...:\
You fuck up once, you loose two teeth.

.smidge. ::

Iz te starostne skupine znajo biti med najhitrejsimi pri simulacijah. Zmer sem se cudil zakaj.. Po moje se bolj vzivijo v sam spil pa se dosti cajta za trening majo.

Res me zanima kako se bo teh par mulckov-alienov iz lfs odrezalo v pravem avtu.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

kilergas ::

Res me zanima kako se bo teh par mulckov-alienov iz lfs odrezalo v pravem avtu.
Se malo in bos vide,l kako bo spet mocno zacela rast avtomobilska industrija pa odpadi bodo delal s polno paro :D

PrimozR ::

Pomojem bom kr na kolesu ostov :D Res si ne predstavlam da bi avto vozu :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Live for Speed (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
746410 (3526) __Devil__
»

Gran Turismo 5 prihaja 'že' poleti?

Oddelek: Novice / Igre
364230 (3078) PrimozR
»

simulacija vožnje avta (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
10013904 (11278) Loki
»

GTR (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
19210462 (6718) frenk
»

rFactor

Oddelek: Igre
472754 (1989) PrimozR

Več podobnih tem