Forum » Hlajenje in modifikacije » Leadtek GF A400 (6800) vodni blok
Leadtek GF A400 (6800) vodni blok
ZaFo ::
Samo nekaj me zanima. A se rami na tej grafi tak pregrevajo, da morajo bit hlajeni, al bi blo dovolj, ce bi na nanje bakrene heat sinke od revolteca in jih pritrdil s termalnimi trakci??
Gre se za to, da mi je originalen kuler preglasen in bi ga zamenjal z vodnim blokom od Eddya EK-WW.
TNX v naprej za odgovore
Gre se za to, da mi je originalen kuler preglasen in bi ga zamenjal z vodnim blokom od Eddya EK-WW.
TNX v naprej za odgovore
tiborrr ::
Navadna 6800 ima navaden DDR, ki se kar precej greje, ampak toliko pa spet ne, da bi moral narocati vodni blok za 6800 od Danger-dena, ki je povrh precej drag :D. Kupi navaden blokec za GPU, pa bo. S tem, ko dobro hladis GPU, posledicno dobro hladis celotno tiskanino in s tem tudi RAMe.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
ZaFo ::
Oky tnx. Ja sem gledeal te bloke od na dangerden.com pa je 24k.. Blok mam ze nekaj casa tak da ga bom kr namontiru.
TNX za odgovor
TNX za odgovor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Par vprašanj glede vodnega hlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2103 (1924) | worteleven |
» | Hlajenje RAMov na grafičniOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1057 (859) | tiborrr |
» | Blok za GF6800 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8111 (5568) | bajker |
» | EK Water Blocks presents generation 2004! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12669 (7802) | Malecky |
» | Hlajenje GF4 Ti 4200 128 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8110 (6370) | DjTonic |