» »

siol paketi

siol paketi

SkIDiver ::

Mene zanima neki glede siolovga paketa in sicer za paket z neomejeno uporabo za fizične osebe. Ko pokličem na siol nimajo pojma ko kj prašam. Mene zanimače je to tko ADSL, ko plačaš par čuku na mesec pa lahko visiš cel cajt na netu z razliko da je ADSL hitrejši? Dejte mal povedat kj o tem pa če kdo to uporabla.
  • spremenil: SkIDiver ()

Mr.-Viko ::

- naročnina okoli 5800 SIT na mesec
- vstopni impuls
- 102 SIT dražja tarifa, 51 SIT cenejša

Mogoče sem še kaj pozabil. Če boš imel ta paket, bolje da redno gledaš na njihovo servisno stran, koliko si že pokuril. Aja... Ta paket je DRAG!! Verjemi, ker ga imam sam. (kje je ta ADSL???)
No comment, really

OZZY ::

viko: si kar prou povedu. Jest mislim, da se bolj splača adsl ali pa kabel, če lahko dobiš. Tam plačaš 8000 jurjev pa je. Problem je edino priključnina, sam gre.
Go with the flow.

PaJo ::

Tocno tko ta paket je drag, se ti bolj splac vzet pri kateri od konkurenc, ker mas neomjen paket po slabe 4000SIT, impulzi pa so za malenkost drazji in ti gredo direktno na tlefonski racun.

Najboljsa resitev pa ti je, ce mas sanso seved, da vzames ADSL pa mas fiksne stroske pa se kar fajn hiter net:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Spajky ::

Jaz sem si izracunal zase stroske, kaj se najbolj splaca (vse moram sam placat): citanje in pisanje na usenet in forume + ostalo "delo" na internetu - skoraj vse OFFline in multiple-downloading vsega hkrati, da cimbolj iskoristim svoj bandwith do SiOLa; glavna operacija - copy/paste! :-) /naucil sem se cimbolj racionalno surfat in trosit svoj denar (sem na tesnem z njim), sem na modemu/ in sem si montiral programcek, ki me opozori po 5 minutah, ce se spozabim in zacnem citat on line, poleg tega pa cenejsa tarifa ne pomeni tudi manj stroskov /takrat so vsi gor in marsikaj tece bolj pocasi!/ Vsak si mora zase zracunati - nacin uporabe interneta, kaj se mu najbolj splaca dolgorocno /koliko Mb za koliko denarja, upostevajoc VSE mogoce stroske, ki ti bremenijo lasten zep!/ in vam povem, da vsi ti paketi in njihove cene, kot jih podajajo razni ISP, niti priblizno niso vse! Edine izjeme so tisti, katerim Drugi placujejo vse (starsi, firma..)
Meni osebno bi se mi splacalo imeti neomejen dostop sele po vec kot 30 obracunanih urah /sedaj imam standardni paket/ ON line, vse ostalo pocnem OFF line !!! Tudi to pisem zdaj tako! pac vse prej pripravim, prej kot se priklopim! Think about it !
Torej: kaj je najceneje je ZELOoooo relativen pojem... :-)
8-)

SkIDiver ::

Sem se pozanimu in zadeva je res draga, se mi bolj splača še naprej arnes rajcat. Kar se pa tiče ADSL-ja me zanima kok se zadeva sploh splača pa kaj dobiš vse od telekoma. Dobiš modem popl moreš pa mrežno sam kupt in stane mislm da okol 5K. Aja je možno že ADSL dobit v NM. Baje so kar dolge čakalne vrste.8-O

Vuco ::

U Jokerju mas en clanek prow o ADSL-ju napisan, notr ti lepo use pise od tega kaj je ADSL, pogoji za ADSL ... ce nimas Jokerja si ga sposodi al pa pjt kupt u trgovino, pa bos zvedu kar te zanima ... pa tud ne dvomim da bos kj nasel na www.siol.net !


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dražji ADSL pri SiOLu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
17617372 (11055) Keyser Soze
»

ADSL brez ISDN - končno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
11216710 (11337) Tr0n
»

ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
13114231 (10118) Bistri007
»

Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1049583 (7265) flipflop
»

VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
12411913 (7945) swalow

Več podobnih tem