Forum » Pomoč in nasveti » hecn problem s folding @ home
hecn problem s folding @ home
Cross ::
živ!
pred dnevi sm se spomnu da bom nalozu foldinga, pred tem sm pa laufu setija. supr uredu vse, k pa zalaufam kšn špil, recmo undergrounda se mi špil kar sam od sebe pomanša dol v vrstico. če klikm gor dela naprej, ampak čez neki cajta mi pol spet vrže dol. če sm pa ugasnu foldinga pa funkcionera normalno. mam semprona 2800+ pa radeona 9600. sej dvomim da je sploh kšna rešitev, sam vsen bom pač probu.
pred dnevi sm se spomnu da bom nalozu foldinga, pred tem sm pa laufu setija. supr uredu vse, k pa zalaufam kšn špil, recmo undergrounda se mi špil kar sam od sebe pomanša dol v vrstico. če klikm gor dela naprej, ampak čez neki cajta mi pol spet vrže dol. če sm pa ugasnu foldinga pa funkcionera normalno. mam semprona 2800+ pa radeona 9600. sej dvomim da je sploh kšna rešitev, sam vsen bom pač probu.
entering the subspace
HairyFotr ::
Kerga pa maš? a grafičnga a konzolo
Jest mam konzolo, pa mi vse dobr dela... pa jo mam naštiman kot service, d lavfa v ozadju, pa drugi k uporablajo ta komp sploh ne pogruntajo d je kj
Jest mam konzolo, pa mi vse dobr dela... pa jo mam naštiman kot service, d lavfa v ozadju, pa drugi k uporablajo ta komp sploh ne pogruntajo d je kj
Cross ::
dal sm tut jz console zdej u lauf pa dela na gudič, sam kako pa naštimaš na un service?
entering the subspace
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Folding@Home Slo-Tech team (strani: 1 2 3 4 … 83 84 85 86 )Oddelek: Loža | 195113 (21277) | xardas |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2428 (1760) | rap3r |
» | Vaša mnenja o ATI Kantalyst (catalyst) gonilnikih (samo lastniki R300 čipov)Oddelek: Strojna oprema | 1704 (1123) | Mavrik |
» | Čemu želje po zmogljivem računalniku?Oddelek: Loža | 1699 (895) | undefined |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1647 (1360) | frenk |