» »

[DivXviD] Pioneer predvajalniki

[DivXviD] Pioneer predvajalniki

««
11 / 11
»
»»

smonca ::

halo halo,

ker moja yamakawa nakazuje, da bo izdihnila, zdaj izbiram nov plejer.

razmisljam o pioneer dv400, no ne vem ce so crke prave, v big bangu je za 120 eur in me zanimata par stvari (plis info z prve roke):
- kolk so podnapisi veliki?
- a zna prebret podnapise z dvd ali mora bit film in podnapis v svoji mapi
- kolk dobr bere z vecjih diskov npr wd250 brez samostojnga pogona.

hvala,
s.

OCCULT ::

No jast sem danes šel v trgovino in sem videl ta model PIONEER DV-400 k črne barve oznaka s je pa sive.
Ta DVD Divx predvajalnik je super jast ga bom nabavil evo tukaj je link na Mimovrste;
119,99 €
http://www.mimovrste.com/artikel/111003...

Piše pa da je že nadgradljiv FW.
V eni tgovini so mi pa rekli,da ima majhne podnapise kot njegovi predniki vendar bo vskakor prišel Firmware tudi za model Pioneer DV-400 vsaj upam.
No lahko,da je že,če gdo kaj ve glede FW bi bilo super ,da to pove:)

Ta predvajalnik je pa super nimam besed ima njegovega prednika DV-393 in moram rečt,da mi požre skoraj vse glede cedejov redko gdaj,da kaj ne dela vendar ne dela potem tudi na drugih predvajalnikah:D .
Tako,da se bom kar odločil kupiti ta model lahko,da ima že velike fonte,če je nadgrajen se bom pozanimal.
HD predvajalnik nabavite si ga dober nakup!!!

Lp
Occult

Cuoresportivo ::

@Occult: Sam se zanima za nakup tega predvajalnika. edino kar še ne vem, je to, ali lahko gor priklopiš tudi zunanji disk. Ima usb, vendar na uradni strani piše samo za USB ključ, da je možno priklopit. A si mogoče ti poskusil tole?

Hvala že vnaprej za odgovor.

ŠE link:

LINK
lep pozdrav(best regards)

Gugie ::

Zanima me ali je na tržišču že kakšen predvajalnik, ki predvaja x264 kodek, matroska pack, za
gledanje HDrip.

Miha76 ::

Kiss dp-1600 podpira 264 varianto

Miha76 ::

Hello!

A ima kdo model DV300 / DV400 Sem gledal, pa piše, da uporablja MTK čipset pa še USB luknjo ima (ne vem a je 1.1. ali 2.0),kar se mi zdi idealna kombinacija.

Ali dela predvajanje divx filmov preko USB (usb stick ali pa EXT HDD)???
Kakšni so subi (šumniki/velikost) in ali predvajanje deluje BP?
Hvala za odogovor!!

Gugie ::

Samo mislim da ni isto x.264 in h.264. X264 ima *.mkv končnico in vsebuje matroska container.
Zato dvomim, da bi tale kiss znal premledi HDrip.Če ve kdo kaj več naj se oglasi. Ni ene poštene debate o tem kako je s temi predvajalniki in novimi formati.

urosh ::

Pozdravljeni!

Tudi sam sem ponosni lastnik modela dv 400v. Vendar sem opazil eno težavo. Recimo konkretno pri filmu Mr. Brooks. In sicer se na računalniku normalno vidijo podnapisi (govorim o DVD), na plejerju pa mi jih noče prikazovati. Enako sem opazil tudi pri drugih filmih in sicer pri določenih dela kot je treba, pri določenih pa mi jih včasih malo prikaže, včasih za širino podnapisov naredi tak zmazek po celotni višini ekrana, včasih so pa prenizko.
Mam še poa vse original gor, saj nekako ne najdem nekega uporabnega FWja, s katerim bi lahko zadevo flashal. V kolikor ima kdo kak link ali mi lahko kako drugače svetuje, bi se seveda priporočal.

Težavo z črnobelo barvo sem pa s pomočjo te teme uspešno rešil :D

Lp

_obby ::

Pravtako kupujem Pioneer 400V, pa me zanima kaksne izkusnje imate z USB kljucki in pa zunanjimi diski na teh playerjih. Sam namrec imam WD 2,5 120GB disk ki bi prav prisel za predvajanje filmov in mp3-jev, ampak je pri nekaterih napravah problem, da spustijo premalo štroma skozi usb in stvar enostavno ne deluje. Prosim za informacije in izkusnje ce jih imaste tako za zunanje diske kot za usb kljucke na tem playerju.

Yazz ::

Novejsi FW lahko dobis na strani:
http://www.pioneerfaq.info/english/dv40...
Dobro je opisano: sledi navodilom, nimas kaj sfalit.

Yazz ::

Za vse, ki vas zanima Pioneer DV-400V
- z original FW so podnapisi majhni, boljsi FW dobite na: "http://www.pioneerfaq.info/english/dv40... izberite CP1250 Hakan 1.1 (navodila za pecenje FW z Nero pekacem so prilozena v *.zip fajlu).
- za sumnike nastavite jezik na Slo: HOME MENU > Initial settings > Language > Subtitle language > Other Language > sl (code: 1912)
- enako nastavite za DVD menu: HOME MENU > Initial settings > Language > DVD Menu lang. > w/Subtitle Lang.
- crno-belo sliko popravite tako, da predvajalnik nastavite na PAL: predvajalnik izklopite, na predvajalniku drzite >>I in vklucite predvajalnik. Na displeju predvajalnika se mora izpisati PAL. Ce se ne, ponovite postopek.
- HDD na USB vratih deluje.
- predvajalnik generira fantasticno sliko.

Prijetno divX-anje.

DenIIs ::

Pozdravljeni!

Doma imam DV600, pa me zanima ali obstaja kak FW za ta model? Podnapisi se sicer dajo lepo brati, vendar nebi nič škodilo, če bi bili mal večji! Ali se mogoče da velikost le teh kje nastavljat?

Hvala za odgovor!

Yazz ::

Denlls,
FW za DV-600 imaš na:
http://www.pioneerfaq.info/index.php?qu...
Čisto na koncu strani imaš original in Hakan-ov FW - poskusi, če ne deluje še vedno lahko naložiš original

Prijetno DivX-anje

Lucky_luke ::

Živjo,

imam težavo. Imam HDD digital recorder home theater sistem Pioneer in sem očitno zaklenil daljinca na drugo napravo, tako da mi ne deluje več. Funkcije, ki se upravljajo prek front panela na napravi delujejo normalno...

Ima kdo recept, kako restorati daljinca? Napravo sem povrnil na tovarniške nastavitve, daljinec pa še vedno ne dela, ker je očitno nastavitev ostala... Naj še povem da daljinec dela normalno na zvočniškem sistemu, ki je del tega home theatre sistema-npr. lahko normalno upravljam z radiem, ne pa tudi z HDD recorderjem.

Vsak nasvet ali pomoč dobrodošla!!

Lucky_luke ::

Ok, za tiste, ki boste naleteli na zgoraj opisano "težavo" s Pioneer digitalnimi rekorderji, je tu rešitev:

če želite povrniti nastavitve naprave, da se bo ponovno razumela z vašim daljincem, morate na DALJINCU držati tipko RETURN, hkrati pa številko 1, 2, ali 3- ena od teh bo gotovo prijela in daljinec se bo spet razumel z vašo napravo! ;)

Upam, da bo komu pomagalo! ;)

lp

Jaka83 ::

Jaz imam pa en problem, pa nisem povsem prepričan, če je s Pioneer DV380 ali mojimi pekači. Namreč ko predvajam DVDje (zapečene iz ISO slik) mi na čase preskakuje chapterje ali pa samo za trenutek preskoči zvok.
DVDje sem poizkušal zapečt tako na notesniku, kot na stacionarnem računalniku pri različnih hitrostih, ampak se filmi zatikajo na točno enakih delih. Kar me zmede je to, da če na predvajalniku izklopim Dolby Digital (koaks izhod) in filme predvajam v PCM tehniki, deluje vse OK in ISO slike se takisto normalno predvajajo na računalniku. Nekateri starejši DVDji se na enakem predvajalniku in DVDjih enakega proizvajalca (TDK) z vklopljenim Dolby Digital predvajajo brez problemov.

Rahlo sem besen, ker zadnje čase vse filme gledam s preskakovanjem in sem za testiranje porabil že kar veliko časa. Je imel kdo slučajno enake probleme oziroma kaj predlagate?

Aja, probal sem tudi različne FW-je in je enako.

Soldier ::

katere formate ponavadi podpirajo oz zahtevajo pioneer-jeve divx komponente za delovanje podnapisov? srt ali sub ali oboje? al so se kaksne druge posebnosti?

S4t4N ::

Hmm, ali se da preko USBja predvajati DVD filme (VIDEO_TS), saj mi tega nikakor ne rata usposobit?
Imam pa Pioneer DV-400V-K

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: S4t4N ()

Figeto1 ::

Za tiste, ki jih zanima DV-600-AV.
Modificiran FW:
http://www.pioneerfaq.info/english/dv60... (Hakan V1.1)
Podnapisi pa izgledajo takole:


USB pa je super zadeva, le da ni možno iskati filma po minutah. LP

davidc ::

Živjo!
Še en problem z moje strani. Imam Pioneerja dv400v in sploh ne bere podnapisov. Oz. jih bere pogojno, če je na DVDju ali CDju samo en film in podnapisi, pa da niso v mapi. Pa čeprav ima film enako ime kot podnapis. Na tej strani http://www.pioneerfaq.info/english/dv40... sem videl, da ima predvajalnik zadnjo nadgradnjo, torej YGB7821A ampak vseeno ne dela.
Kakšna ideja? Se pa opravičujem, če ste o tem že govorili, z iskalnikom nisel našel nič podobnega.
Hvala.

AlienGT ::

S4t4N, to na 400-tki preko USB-ja žal ni mogoče. Tudi sam pogrešam edino to opravilnost pri tej enoti.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.

_obby ::

A je ze kdo sprobal nov Hakan 1.2 firmware za DV-400 ?

fajn ::

Pozdravljeni vsi,

zanima me če kdo ve kje bi se dalo dobit frimware za PIONEER predvajalnike serije DV-380? leta 2005 je jan(jae) dal naslov ftp://jae:jae@ftp.jae.si kjer ga je naložil vendar naveden link ni več aktiven.

Lep pozdrav Fajn:)

Figeto1 ::

rikta33 ::

folk! vse ok in prav...mene zanima a lahko kdo od vas naredi ene vrste primerjavo , kako se izkaze Pioner s HDMI izhodom oz. kaksna je slika, ki jo upscale-a? bilo bi fajn, da postavite slike zraven eno do druge ce je res tako dober kot se govori, kajti pravijo, da Pioneer 400 lepo upscale-a, da divx ni vec divx na oko.
hvala!

cattom ::

Ali pri tem predvajalniku Pioneer DV-400V-S delujejo podnapisi tako da jih izbereš sam,ali pa se morajo imenovati enako kot film? Kaj pa packed bitstream ali je pri tem predvajalniku to že zrihtano.Prej sem imel dv470 in mi je šlo odstranjevanje bitstreama že na živce.
Hvala za odgovore.

vinkof ::

Pozdravljeni!Imam DVD predvajalnik Pioneer DV-300 in ima ful male podnapise!Prebral sem že celi forum pa mi ni jasno a uporablja DV-300 isti FW kot DV400 ali kako je to!Prosim če mi kateri pošlje link kateri Fw ja trenutno najboljši!
Vinc

Venturer ::

Vinko, tukaj imaš link za FW za Dv-300 , uporabiti moraš tisti FW, ki je za CP1250,link: http://www.pioneerfaq.info/english/dv30...

lp

vinkof ::

Hvala!
Vinc

BLACK MAMBA ::

Bližnje srečanje z "dead Player" - jem

Lastim si Pioneer DV-410V-K in sm naložu nov firmware iz pioneerfaq.info naložu po navodilah in tam piše po cirka 5-6 minutah na predvajalnikom še kar piše loading pa 12 minutah še kar isto nato sm si mislil evo je friznu in bo samo za na odpad ker nobena tipka ni več prijela sm ga lepo izklopil iz vtičnice in nazaj priklopil in ne boste verjeli dela nov firmware naložen podnapisi lohk bi bili še večji ampak samo da so kar so ker z originalnimi ja ta dvd samo za snajperiste.Drugače sm pa zadovoljen z Pioneer DV-410V-K.Lohk pa bi na uradnemu zastopstvu Primaline kaj več naredili glede teh firmware.Samo to znajo reči da ga oni nimajo da originala ni in ga verjetno nebo in da se dobi na netu ampak potem garancije ni če ga za flešaš.Tako da en velik MINUS za PRIMALINE d.o.o. ki se jim gre samo za prodajo in ne toliko da bi bile stranke zadovolne.Lahko še to napišem da sm imel XORO dvd 2100 ki je imel ravno tako majhne podnapise pa so to uredili z novim firmware ki so ga domači napisali in dali v nemčijo na xoro pregledati in ti so ga odobrili tako da temu se reče poslovanje.
No to so moje izkušnje in mnenje
Lep pozdrav

loonymcgreat ::

Predvajalnik Pioneer DV 380, mi predvaja črno bele filme . Seveda ne vse filme ampak za 3/4 filmov, se odloči, da ga nebo predvajal tako kot se gre. Med barvnimi filmi ne najdem nobene povezave, ki bi pogojevala, zakaj se ta film predvaja barven in zakaj se drugi ne. Zdi se kot, da predvajalnik, kar sam naključno izbere kateri film bo barven in kateri ne.

Ker mi to gre že pošteno na kurac ker nevem al bo film na cedeju barven al ne se obračam na VAŠO pomoč...:)

hvala

Voip ::

Mogoče kakšen problem z PAL oz. NTSC?

passat3cc ::

Pozdravljeni!

Iščem FW za Pioneer-jev hišni kino DCS-353 http://www.pioneer.eu/eur/products/arch...
Moti me, ker podnapisi ne predvajajo šumnikov, pa tudi velikost je nekam majhna.
Divx-ov pa ne predvaja z USB-ja.

Mogoče kakšen namig kje bi to dobil, če sploh obstaja?

Hvala, LP

mjanda ::

še en problemčk....

mam predvajalnik DV-490V. nek divX mi na računalniku lepo dela, ko ga pa gledam preko predvajalnika DV-490V mi šteka. bi ta problem rešil z novim firmware-om? oz. kje naj ga dobim?
še neki.. a obstaja tak firmware da bi imel večje podnapise??

hvala!

denzo1 ::

Sem ravnokar posodobil firmware za Pioneer DV-410V, in moram reči, da če ne bi bilo tegale foruma bi šel slabe volje spat... Ko sem namreč posodobil firware in stestiral predvajalnik na Divx filmih sem videl, da mi dela šumnik "Č" težave, saj se je izpisoval kot narobe e z apostrofom. Poskušal sem vse druge firmware, saj sem mislil, da je težava v tem, ampak mi ni uspelo. Preden sem obupal, pa sem našel rešitev: ko se nadgradi firmware je potrebno še jezik nastaviti, to pa narediš tako, kot je napisal neki moj predhodnik (home menu-> initila settings->...) Je pa pozabil napisat to, da je potrebno za vstop v mapo initial settings imeti kakšen DVD v predvajalniku, sicer te ne spusti naprej... No vsaj pri meni je bilo tako. Vglavnem dela odlično in še enkrat hvala :-)

simon182 ::

Pozdravljeni
Če ima slučajno kdo firmware za Pioneer dv-575A bi prosil,
če mi ga lahko pošlje na mail.Se vnaprej zahvaljujem
harwest@gmail.com
Lp simon182

LexLuthor ::

Popcorni še vedno rulajo zaradi NMT software scene - imajo sladkorčke kot je IPTV predvajalnik, webserver, imajo FTP dostop, Sambo, torrent klienta, jukebox, ...
www.pasice.si
««
11 / 11
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724302 (8916) bizi72
»

[DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)

Oddelek: Zvok in slika
1524566 (5064) JanezC

Kateri DVD/Divx predvajalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
142179 (1919) Stepni Volk
»

[divXvid] Podnapisi izginejo na komponenti

Oddelek: Zvok in slika
116864 (5521) krneki
»

Pioneer Firmware Upgrade

Oddelek: Zvok in slika
91143 (1003) krneki

Več podobnih tem