Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Pioneer predvajalniki
[DivXviD] Pioneer predvajalniki
sekundek ::
A mogoce kdo ve ali je zasledil, da bi novi dv-2850 ki so trenutno v prodaji deloval na FWju od 470 ali 575
lp
lp
A1es ::
Imam Pioneer DV-380 (točneje DV-380-K, enak je tudi DV-380-S ali DV-2850-S).
Motijo me premajhni podnapisi.
Zna kdo predelati firware, pa narediti par vecjih (slovenskih) fontov?
En Poljak je neki podobnega že naredu, ima pa tudi originalni firmware: www.pioneer.razorpoint.pl.
Lep pozdrav!
Motijo me premajhni podnapisi.
Zna kdo predelati firware, pa narediti par vecjih (slovenskih) fontov?
En Poljak je neki podobnega že naredu, ima pa tudi originalni firmware: www.pioneer.razorpoint.pl.
Lep pozdrav!
Podobno se tudi sam sprasujem, pa je nekak tale tema zamrla. Tudi po netu ne najdem fwjev za te nove modele. Razen ce so uporabni od prejsnjih modelov.
lp
lp
Glede na to da sem 2850 kupu pr jae bi vprasu eno stvar. Dogaja se namrec da player zacne ful zatikat, na kar ga izklopim (kabel za elektriko ven) in pol spet dela ok.
Prav tako imam tezave pri branju DVD RW od verbatima. Ful drugacen zvok in zelo veliko zatikanja. Isti film na DVD r dela ok.
mogoce kak info od Jan(JAE)
lp
Prav tako imam tezave pri branju DVD RW od verbatima. Ful drugacen zvok in zelo veliko zatikanja. Isti film na DVD r dela ok.
mogoce kak info od Jan(JAE)
lp
Jan(JAE) ::
glede tvojga problema bi te prosu, če mi na ZS daš mail pa bomo probal stvar rešit
www.jae.si
rikta33 ::
Hallo folk!!!
zenima me, če je kdo snel ta nov firmware 7-ko od Mtz-ja? kaj o njem...???? hvala
zenima me, če je kdo snel ta nov firmware 7-ko od Mtz-ja? kaj o njem...???? hvala
boko34 ::
@El-Toro
Snel sem najnovejsi firmware od MTZ-ja,pa me nekaj zanima.Res ima veliko izboljsav,vendar ce povecam, podnapise iz default na kaj drugega mi crke Č ne prikazuje pravilno.Ali mi lahko potrdis,da je to BUG ali samo mene jebe?
Lep pozdrav
Snel sem najnovejsi firmware od MTZ-ja,pa me nekaj zanima.Res ima veliko izboljsav,vendar ce povecam, podnapise iz default na kaj drugega mi crke Č ne prikazuje pravilno.Ali mi lahko potrdis,da je to BUG ali samo mene jebe?
Lep pozdrav
BOKO34!!!
osebno imam fw 6-ko od mtz. sem zadovoljen. kolega pa je sel z 5-ke na 7-ko in je isto. baje da mu se črke ne kažejo pravilno. očitno je kaj na tem. počakajmo, kaj se bo zgodilo...
osebno imam fw 6-ko od mtz. sem zadovoljen. kolega pa je sel z 5-ke na 7-ko in je isto. baje da mu se črke ne kažejo pravilno. očitno je kaj na tem. počakajmo, kaj se bo zgodilo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rikta33 ()
dj71 ::
Fotr je nabavil DCS-232, jaz sem za enkrat še na Philips-u DVP 630.
Prve izkušnje z DCS-232 so zelo dobre. DivX podnapise zažene sam če so enakega imena kot film, podpira šumnike, moti me edino to da so podnapisi malo premajhni. "Lako bi bili večji". Upam da se bo pojavil kakšen popravljen Firmware.
Vse ostalo pa se mi zdi za enkrat "cool".
Prve izkušnje z DCS-232 so zelo dobre. DivX podnapise zažene sam če so enakega imena kot film, podpira šumnike, moti me edino to da so podnapisi malo premajhni. "Lako bi bili večji". Upam da se bo pojavil kakšen popravljen Firmware.
Vse ostalo pa se mi zdi za enkrat "cool".
Štromar
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dj71 ()
Pozdravljeni vsi
Na ftp://jae:jae@ftp.jae.si sm dal firmware za PIONEER predvajalnike serije dv-380. Vse kar je spemenjenega je to da so dodani malo večji fonti, ki jih dobite tako da za subtitle language izberete RU oziroma uporabite kodo 1821. Nadgradnjo delate na lastno odgovornost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lep pozdrav Jan
Na ftp://jae:jae@ftp.jae.si sm dal firmware za PIONEER predvajalnike serije dv-380. Vse kar je spemenjenega je to da so dodani malo večji fonti, ki jih dobite tako da za subtitle language izberete RU oziroma uporabite kodo 1821. Nadgradnjo delate na lastno odgovornost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lep pozdrav Jan
www.jae.si
boko34 ::
Za vse uporabnike,ki ste si pobrali firmware v.7 od Mtz-ja!!!!
GrgArt Pioneer 575/470
Tudi sam sem ga pobral in sem imel probleme pri povecavi podnapisov.Vedno,kadar sem podnapise povecal, ni prikazovalo pravilno crke Č.Tudi nekateri drugi so jamrali nad tem,tako da mi no dalo miru in sem se podal v iskanje.
Na TEJI POVEZAVI si lahko poberete firmware,ki ga je en tip popravljal in ga precej dodelal.Sam sem ga nalozil in sem zelo,zelo zadovoljen z njim. Na strani boste videli vse kar vam ponuja firmware ter nekaj screenshotov kako naj bi stvar zgledala.
Kot veste,se je lahko 470 nadgradilo tudi z firmwarjem od 575-ke.Ce bo kdorkoli imel probleme pri nadgraditvi, se pravi,da ima doma 470 in firmware za njo.Preimenujte datoteko iz B4B....bin to B4F....bin ,ker je firmware narejen za 575.
Veliko uzitkov ob gledanju filmov!!!
Lep pozdrav
GrgArt Pioneer 575/470
Tudi sam sem ga pobral in sem imel probleme pri povecavi podnapisov.Vedno,kadar sem podnapise povecal, ni prikazovalo pravilno crke Č.Tudi nekateri drugi so jamrali nad tem,tako da mi no dalo miru in sem se podal v iskanje.
Na TEJI POVEZAVI si lahko poberete firmware,ki ga je en tip popravljal in ga precej dodelal.Sam sem ga nalozil in sem zelo,zelo zadovoljen z njim. Na strani boste videli vse kar vam ponuja firmware ter nekaj screenshotov kako naj bi stvar zgledala.
Kot veste,se je lahko 470 nadgradilo tudi z firmwarjem od 575-ke.Ce bo kdorkoli imel probleme pri nadgraditvi, se pravi,da ima doma 470 in firmware za njo.Preimenujte datoteko iz B4B....bin to B4F....bin ,ker je firmware narejen za 575.
Veliko uzitkov ob gledanju filmov!!!
Lep pozdrav
ng4 ::
Pozdravljeni!
Sem lastnik Pioneer DV-2850 in me zanima če že obstaja kakšen firmware, motijo me majhni podnapisi.Ali je možno da na tem modelu dela naprimer firmware od DV-380 ali katerega drugega?
Lep pozdrav
Sem lastnik Pioneer DV-2850 in me zanima če že obstaja kakšen firmware, motijo me majhni podnapisi.Ali je možno da na tem modelu dela naprimer firmware od DV-380 ali katerega drugega?
Lep pozdrav
drejac ::
Pozdravljeni!
Zanimam se za nakup DV-380, pa me zanima če res ne podpira variable bit rate MP3, tako namreč piše v navodilih na njihovi strani.
Pa še eno vprašanje: a je sploh kaka rezlika med 2850 in 380, sploh če se da na 2850 uporabiti firmware od 380? Tudi pri primerjavi na pioneerjevi strani imata vse lastnosti enake, pa še navodila so ista...
Zanimam se za nakup DV-380, pa me zanima če res ne podpira variable bit rate MP3, tako namreč piše v navodilih na njihovi strani.
Pa še eno vprašanje: a je sploh kaka rezlika med 2850 in 380, sploh če se da na 2850 uporabiti firmware od 380? Tudi pri primerjavi na pioneerjevi strani imata vse lastnosti enake, pa še navodila so ista...
nmisko ::
@Jan(JAE): a bi se dal pr tistem firmware-u za vecje fonte, nastimat kej da bi se podnapisi prikazoval mau visji...k spodnja vrstica je ze ciz izven tvja in je dost motece:s
Ballack18 ::
kaj bi mi lahko dal kdo link za najnovejši fw DV-380-S pa če mi kdo prosim pove kak morm dat to na cd??? Za vse odgovore se že vnaprej zahvaljujem
lovro ::
Mogoče kdo ve kje se da dobit frimware za Pioneer DV 585 A ali lahko uporabim od starejšega modela 575. Hvala.
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lovro ()
nmisko ::
@Ballack18: *.bin file zapeces na cd, vstavs cd v player, on ga zalaufa, izvrze vn in je...
ftp://jae:jae@ftp.jae.si/
ftp://jae:jae@ftp.jae.si/
Jaffa ::
Emmm, Samoyed je napisal, da podpira SUB podnapise. Podpira še kaj druga ?
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
Ce sem prav prebral je FW za 2850 model lahko isti kot za 380. Mogoce kaj je spremenjeno in se nekaj FTP na jae nekak ne dela. Pravi da home dir ni pravi.
alesrosina ::
eno vprasanje: ali je ze pionerr izdal kaksen firmware za dv-470, ki podpira srt podnapise? Vedno vec je naprec samo se srt podnapisov, teh pa moj player nekako ne prikaze ....
ElMeR-FuD ::
OK, uporabniki Pioneerjev, eno vprasanje:
Do sedaj sem sprobal vec predvajalnikov, ki imajo, tako kot je to za Yamado 6700 zelo znano dejstvo, probleme z audio-video desinhronizacijo pri nekaterih divx/xvid datotekah. Sicer ni znano, zakaj pride do tega, ampak dejstvo ostaja in je zelo motece, saj je to velik problem, ce imas veliko filmov ze zapecenih.
In sedaj vprasanje: ima kdo od vas kaksne izkusnje glede tega problema pri Pioneerjih?
lp
Do sedaj sem sprobal vec predvajalnikov, ki imajo, tako kot je to za Yamado 6700 zelo znano dejstvo, probleme z audio-video desinhronizacijo pri nekaterih divx/xvid datotekah. Sicer ni znano, zakaj pride do tega, ampak dejstvo ostaja in je zelo motece, saj je to velik problem, ce imas veliko filmov ze zapecenih.
In sedaj vprasanje: ima kdo od vas kaksne izkusnje glede tega problema pri Pioneerjih?
lp
I'm back I'm mean I'm black.
@sekundek: dej mi na ZS mail pa ti ga pošlem (ftp je pa trenutno down ker se selil)
www.jae.si
plattfuss ::
tudi jaz imam DV-2850, pa me zanima, ce obstaja kje FW RPC1 oz. region free.
Imam RPC=2 in ROM 1.04.
Me pa zanima tudi, ce ima kdo kako informacijo, ce znajo brati CD-text oz. ID3.
Lahko tudi ZS.
Imam RPC=2 in ROM 1.04.
Me pa zanima tudi, ce ima kdo kako informacijo, ce znajo brati CD-text oz. ID3.
Lahko tudi ZS.
VEJA ::
No zdej je blo tolk napisanega,da ste me čist zmešali s temi firmware-i,jest tudi razmišlajm o nakupu Pioneer dv-380-s ali dv-2850-s.
Katerega naj nabavim,da bom imel čim manj sitnosti????
Zanima me če lahko oba modela 380 in 2850 nadgradim z firmware-jem(popravljena v 7) iz tega naslova
http://grgart.tripod.com/pioneer/fw.htm
??????????????????????????????????'
Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!
LP VEJA
Katerega naj nabavim,da bom imel čim manj sitnosti????
Zanima me če lahko oba modela 380 in 2850 nadgradim z firmware-jem(popravljena v 7) iz tega naslova
http://grgart.tripod.com/pioneer/fw.htm
??????????????????????????????????'
Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!
LP VEJA
Zgodovina sprememb…
- spremenil: VEJA ()
polde66 ::
jest tud dons nakup DV 2850, se mi pa zdi precej občutljiv dvd predvajalnik in sicer pri presnetih dvd-jih kjer je možnost izbire npr: SLO; CRO SRB se ne pokaže kak okenček ali puščica da bi lahko kaj odpiral ali menjal oz. izbiral temveč mi vse skup zašteka in adijo.
Ostalo kar sem sprobal je pa solidno, problem se pojavi tudi z doloćenimi kodeki tko da mi en film dela po sekvencah slika in zvok.
Ko bo mogoče in ko bo tudi na ftp strani Jae-a novejši firmware bi bil prav tako vesel tudi večjih fontov v podnapisih
Ostalo kar sem sprobal je pa solidno, problem se pojavi tudi z doloćenimi kodeki tko da mi en film dela po sekvencah slika in zvok.
Ko bo mogoče in ko bo tudi na ftp strani Jae-a novejši firmware bi bil prav tako vesel tudi večjih fontov v podnapisih
polde
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polde66 ()
dj71 ::
Ali je firmware za serijo dv-380 kompatibilna tudi z DCS-232 ???
V primeru če ni kompatibilen ali mogoče kdo ve kateri je ???
Starša bi imala raje večje podnapise kot so v originalnem firmware-u. Kajti obstoječi so res premajhni.
Lepo prosim za pomoč.
V primeru če ni kompatibilen ali mogoče kdo ve kateri je ???
Starša bi imala raje večje podnapise kot so v originalnem firmware-u. Kajti obstoječi so res premajhni.
Lepo prosim za pomoč.
Štromar
nobenga več, sploh se nč ne dogaja,
mene še vedno zanima če je kak novejši firmware za 2850?
mene še vedno zanima če je kak novejši firmware za 2850?
polde
mi je končno razal iz jae-ta dol potegnt nadgradnjo, sem jo lepo po navodilih naredu in morm rečt da več ne rabm, črke so dovolj velike in šumniki so vidni,. To je to.
polde
vidim,da se pioneer 470 ne omenja vec pa bom jaz en post napisal...takole. imam še ta star firmware..mislim,da je 6-tka. vem,da ni ta nov. zagotovo. uglavnem...na dvd-rw sem zapekel serijo "24" z podnapisi. sprva sem zapekel enih 14 epizod. in potem se je zgodilo to, da mi player ni "prepoznal" vseh podnapisov. sploh jih nisem mogel dobit na ekranu, medtem, ko sem na racunalniku bral brez tezav...no, point je, da multisession-diske, kar se podnapisov tice, player bere samo do stevilke 10. to pomeni 10 epizod+10 podnapisov. več pa ne...hvala za pozornost.
kosobrin ::
Pozdrav!
Imam Pionerja in skupaj z njim tudi probleme. Včasih se dogaja da slika na neki točki zastane, zvok pa teče naprej. To se dogaja samo pri nekaterih divix cdjih. Jaz bom verjetno stvar rešil tako, da bom povezal TV direktno na računalnik, DVD predvajalnik pa bom uporabljal le še za brezhibne dvd je in divxe.
LP
Imam Pionerja in skupaj z njim tudi probleme. Včasih se dogaja da slika na neki točki zastane, zvok pa teče naprej. To se dogaja samo pri nekaterih divix cdjih. Jaz bom verjetno stvar rešil tako, da bom povezal TV direktno na računalnik, DVD predvajalnik pa bom uporabljal le še za brezhibne dvd je in divxe.
LP
moped ::
Imam Pioneerja DSC 232 in me tudi motijo premajhni podnapisi pri divx/xvid filmih. Ali obstaja kakšne novejši firmware, ki to napako odpravlja, ali paše kakšen drug firmware od Pioneerja,...
Hvala za odgovore
Hvala za odgovore
Boky ::
Mogoče malce čudno vprašanje, ampak a podpira tale Pioneer 2850 tudi Xvid format?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
cattom ::
Tudi jaz imam 470,naložen pa imam firmware od mtz 7.Tako kot je zgoraj nekdo omenil tudi meni ne prikaže vseh podnapisov,samo do številke 10.Zanima me ali je že kakšen nov firmware,ali pa če se da to uredit v samem predvajalniku.
Venturer ::
Imam 2850 z zadnjim FW-jem, pa me zanima če je kaka nastavitev da bi malo dvignil podnapise ker je spodnji rob malenkostno odrezan, moti me pa tudi da ostajajo črke od prejšnjih podatkov na zaslonu, se da to kako rešiti?
Drugače je pa ta Pioneer res super.
L.P.
Drugače je pa ta Pioneer res super.
L.P.
komanchy ::
Imam Pioneerja DV-380, in sem na splošno zelo zadovoljen, zdaj se mi pa pojavlja problem s prikazom barv.
Kakšen mesec mi je delalo vse super, zdaj pa recimo vstavim DVD notr, ga predvaja kakšno minuto normalno, potem pa mi ga začne predvajati črnobelo. Poskusil sem preklopiti en krog naokoli skozi nastavitve AUTO, NTSC in nazaj na PAL, ampak vseeno ne trza. Odklop iz elektrike, ali pa zamenjava scart kabla za recimo tiste 3, ki so bili priloženi v škatli, ne pomagajo. Da bi bila stvar še bolj čudna, mu potem po recimo 5 ali 10 minutah predvajanja začne slika na hitro preklapljati med barvami in nazaj na črnoble in tako recimo dve minuti, potem pa se ustavi in ostane na barvni sliki.
Ali je že imel kdo kakšno podobne probleme, oz. kaj bi bilo narobe, ker mi ni jasno, malo pa sumim, da bi lahko bilo kaj fizično narobe s predvajalnikom
Kakšen mesec mi je delalo vse super, zdaj pa recimo vstavim DVD notr, ga predvaja kakšno minuto normalno, potem pa mi ga začne predvajati črnobelo. Poskusil sem preklopiti en krog naokoli skozi nastavitve AUTO, NTSC in nazaj na PAL, ampak vseeno ne trza. Odklop iz elektrike, ali pa zamenjava scart kabla za recimo tiste 3, ki so bili priloženi v škatli, ne pomagajo. Da bi bila stvar še bolj čudna, mu potem po recimo 5 ali 10 minutah predvajanja začne slika na hitro preklapljati med barvami in nazaj na črnoble in tako recimo dve minuti, potem pa se ustavi in ostane na barvni sliki.
Ali je že imel kdo kakšno podobne probleme, oz. kaj bi bilo narobe, ker mi ni jasno, malo pa sumim, da bi lahko bilo kaj fizično narobe s predvajalnikom
@Komanchy: Kater FW imaš, ti kaj reže spodaj podnapise?
10901.... je to zadnji fw za 3850? Malo pobira spodnji rob podnapisov ter nič mi ne piše kot je Pioneer screen saver, zraven pal ali NTSC.
l.p.
EDIT: Podnapise mi reže ker imam nastavljeno na NTSC, če dam na PAL mi ji ne reže , pojavi se pa drug problem . V sliki so vidni obrisi nekega drugega tv programa, kot da se motita, če dam na NTSC tega ni. To je sicer malo opazno a vendar moti, zato sem zdaj povezal DVD na TV prek treh činčev,podnapisi niso rezani, slika pa tudi ni motena, vendar me vseeno jezi da ne morem uporabiti scarta.
Tako da me zdaj najbolj moti predvsem pri poslušanju mp3 dvd-jev, prekrivanje imen komadov, oz. ostajanje zadnjih delov imen na zaslonu. Se da to kako rešiti?
l.p.
10901.... je to zadnji fw za 3850? Malo pobira spodnji rob podnapisov ter nič mi ne piše kot je Pioneer screen saver, zraven pal ali NTSC.
l.p.
EDIT: Podnapise mi reže ker imam nastavljeno na NTSC, če dam na PAL mi ji ne reže , pojavi se pa drug problem . V sliki so vidni obrisi nekega drugega tv programa, kot da se motita, če dam na NTSC tega ni. To je sicer malo opazno a vendar moti, zato sem zdaj povezal DVD na TV prek treh činčev,podnapisi niso rezani, slika pa tudi ni motena, vendar me vseeno jezi da ne morem uporabiti scarta.
Tako da me zdaj najbolj moti predvsem pri poslušanju mp3 dvd-jev, prekrivanje imen komadov, oz. ostajanje zadnjih delov imen na zaslonu. Se da to kako rešiti?
l.p.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Venturer ()
Mojih težav z Pioneerjem ni več Na netu sem našel novo verzijo Fw-ja ki je predelan Gufiak 10902 ver3, zdaj ni več prekrivanja imen, lahko se nastavlja velikost in pozicijo ter osenčenje podnapisov, dela random play/shuffle, da se nastvaljati glasnost z daljincem, veliko več nastavitev za zvok in sliko, še celo Scart mi dela brez vsake napake. Filmi ki mi na Yamadi nikakor niso hoteli delati s podnapisi tukaj delajo, skratka že prej sem bil navdušen zdaj sem pa popolnoma zadovoljen
l.p.
l.p.
hvala za povezavo, ah pa še nekej me zanima kakšen je tale tvoj 3850?
polde
Zgodovina sprememb…
Evo povezava : http://board.softpedia.com/index.php?sh... na strani 9 je link za datoteko: 1.09.02_gufiak_subz3ro_rev.3.zip ( 1.14mb ).
Kako to misliš kakšen je, če misliš barvo je srebrn.
l.p.
Kako to misliš kakšen je, če misliš barvo je srebrn.
l.p.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Venturer ()
Polde tip je dv-2850-S, sicer sem to napisal že par postav nazaj. Paše pa tudi FW od 380 pa še od enega modela.
l.p.
l.p.
@Komanchy: Kater FW imaš, ti kaj reže spodaj podnapise?
ni frke sam mal si me s tem zbegal s tem 3850
naložil sem zadevo in lepo deluje, hvala
ni frke sam mal si me s tem zbegal s tem 3850
naložil sem zadevo in lepo deluje, hvala
polde
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24950 (9564) | bizi72 |
» | [DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)Oddelek: Zvok in slika | 24698 (5196) | JanezC |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2283 (2023) | Stepni Volk |
» | [divXvid] Podnapisi izginejo na komponentiOddelek: Zvok in slika | 6960 (5617) | krneki |
» | Pioneer Firmware UpgradeOddelek: Zvok in slika | 1234 (1094) | krneki |